Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Champions League: Ουνιόν – Ρέιντζερς, ποντάρισμα υπομονής στο 2.05!

Τρίτη, 2 Αυγούστου 2022 - 10:55

Η άπειρη δευτεραθλήτρια Βελγίου φιλοξενεί την περυσινή φιναλίστ του Europa League σε μια αμφίρροπη αναμέτρηση και ποντάρουμε σε επιλογή του πρώτου 45λεπτου.

Προκριματικά Champions League: Ουνιόν – Ρέιντζερς, ποντάρισμα υπομονής στο 2.05!

Πρώτος αγώνας για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.
Δεν ισχύουν τα εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και πέναλτι.
Στο ουδέτερο «Ντεν Ντέεφ» της Λέουβεν το ματς, απέχει 28 χλμ. από τη φυσική έδρα της Ουνιόν.

Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ

Η ιστορική (πιο επιτυχημένη ομάδα στην χώρα προπολεμικά με 11 πρωταθλήματα) Ουνιόν ήταν εντυπωσιακή κατά διαστήματα πέρυσι, έβαζε γκολ με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο, έδειχνε ικανή για να πάρει τον τίτλο, αλλά στα πλέι οφ ατύχησε στα δύο κρίσιμα ματς με την Κλαμπ Μπριζ και έμεινε στη 2η θέση. Έκτοτε προχώρησε σε αρκετές αλλαγές, νέος τεχνικός ανακοινώθηκε ο Κάρελ Γκέρετς, ενώ αποχώρησαν αρκετοί βασικοί, ανάμεσα τους και αρχισκόρερ Ούνταβ (26 γκολ). Μετά την ισοπαλία στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, την Παρασκευή επικράτησε 1-0 της Σαρλερουά.


Χωρίς Καντούς
Δεν υπολογίζεται ο χρήσιμος αμυντικός Καντούς, επιστρέφει αντιθέτως μετά από καιρό ο αμυντικός Μασίντα. Εκτός και οι επιθετικοι Εκερτ και Νίλσον (νεοφερμένοι).

Rangers

Η Ρέιντζερς δεν κατάφερε να αμφισβητήσει τη Σέλτικ στη Σκωτία, ωστόσο κατέκτησε το Κύπελλο και έφτασε στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ, όπου έχασε στα πέναλτι από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης με την χρονιά να κρίνεται επιτυχημένη. Ο Ολλανδός Τζιοβάνι Φαν Μπρόνκχορστ παραμένει στο τιμόνι, οι διοικούντες του έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη. Βασικός στόχος είναι να πάρει τα σκήπτρα, αν και στην πρεμιέρα προβλημάτισε, νίκησε 2-1 τη Λίβινγκστον εκτός έδρας με ανατροπή. Εφυγαν οι Μπάσεϊ (α. 29/0), Αρίμπο (μ. 34/8), πήρε Σούταρ (α. 27/4, Χαρτς), Τσόλακ (ε. 15/2, ΠΑΟΚ), Γιλµάζ (α. 27/3, Μπεσίκτας).

Ενισχυμένη
Διαθέσιμος ο συνήθως βασικός φορ Μορέλος (26/11), συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή οι νεοφερμένοι Ντέιβις, Γιλμάζ (α) και Ματοντό (ε). Μακροχρόνια απουσιάζει ο φορ Ρουφ (21/10).

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.85 2.9 2.4 1.58 2.08 1.18 3.75 1.84 1.75 1.45 1.28 1.38
Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ - Rangers / Εκτίμηση

Το μοιρασμένο σετ μαρτυρά τις δυσκολίες της αναμέτρησης. Οι γηπεδούχοι έχουν ενθουσιασμό αλλά η Ρέιντζερς την εμπειρία και με τον φαν Μπρόκχορστ έμαθε να παίρνει αποτελέσματα. Περιμένουμε μάχη υπομονής, έχει τύχη η ισοπαλία στο πρώτο ημίχρονο (2.05).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr