Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Champions League: Μπενφίκα - Μίντιλαντ, να καθαρίσουν τη πρόκριση οι Πορτογάλοι!

Τρίτη, 2 Αυγούστου 2022 - 11:43

Tου Άγγελου Γεώργα

Μεγάλο παιχνίδι σήμερα, αφού ρίχνεται στο χορό των προκριματικών και η Μπενφίκα, αντιμετωπίζοντας τη Μίντιλαντ. 

Προκριματικά Champions League: Μπενφίκα - Μίντιλαντ, να καθαρίσουν τη πρόκριση οι Πορτογάλοι!

Πρώτο ματς για τον 3ο προκριματικό γύρο, ακολουθεί ρεβάνς (9/8).

Η ομάδα που θα προκριθεί θα παίξει στα πλέι-οφ, ενώ η ομάδα που θα αποκλειστεί παίζει στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Με VAR.

Μπενφίκα

Δεν ήταν και από τις καλύτερες χρονιές της ιστορίας της η προηγούμενη για τη Μπενφίκα. Έμεινε άτιτλη καθώς έχασε το πρωτάθλημα, το Λιγκ Καπ από τη Σπόρτινγκ, τον αποκλεισμό από τη Πόρτο στο κύπελλο και τον αποκλεισμό από τη Λίβερπουλ στο Champions League. Ευελπιστούν πως αυτή η χρονιά θα είναι καλύτερη και η αρχή πρέπει να γίνει από σήμερα, καθώς η ευρωπαϊκή παρουσία σε διοργάνωση είναι must για την ομάδα. Νέος προπονητής της ομάδας είναι ο Ρότζερ Σμιντ , ο οποίος προηγουμένως ήταν στην Αϊντοχόφεν. Η πώληση του Νούνιες στη Λίβερπουλ έφερε πολύ χρήμα στα ταμεία, χωρίς όμως βέβαια να έχει καλυφθεί το κενό επάξια. Προσπάθησε να καλύψει κάποια κενά στο ρόστερ της, μα η πιο καλή μεταγραφή της ομάδας είναι ο Νέρες. Πάντως έχει γίνει ριζική αλλαγή στο ρόστερ με αρκετό ξεσκαρτάρισμα.

Αγωνιστικά νέα

Οι Άλεξ Γκριμάλντο και Τζούλιαν Βάιγκλ δεν έκαναν προπόνηση. Ανέτοιμοι οι στόπερ Λούκας Βερίσιμο και Ζοάο Βίκτορ, και ο Βλαχοδήμος είναι σε αναμμένα κάρβουνα για επικείμενη μεταγραφή.

Μίντιλαντ

Με δύο παρόμοια παιχνίδια απέναντι στην ΑΕΚ Λάρνακας, και με σκορ 1-1 η μόνη λύση ήταν η διαδικασία των πέναλτι όπως και οδηγήθηκαν. Δυσκολεύτηκε αρκετά η Μίντιλαντ καθώς της έβαλαν δύσκολα οι Κύπριοι, όμως στη ρώσικη ρουλέτα κατάφερε να πάρει τη μεγάλη πρόκριση. Παρόλο τη πρόκριση επικράτησε μια φασαρία της τάξεις της ομάδας, με τελικό θύμα τον προπονητή της ομάδας, ο οποίος απομακρύνθηκε από το πάγκο της. Βέβαια μετά από αυτή τη κίνηση, ήρθε η νίκη επί της Οντένσε με το ευρύ σκορ 1-5. Οι παίκτες βέβαια στήριξαν τον προπονητή τους αλλά η διοίκηση δεν άλλαξε στάση και υπηρεσιακός προπονητής θα είναι ο Χένρικ Γιένσεν.

Αγωνιστικά νέα

Δεν θα έχει στα πλάνα του τρεις παίκτες ο προπονητής της ομάδας. Ο λόγος για τους Εβάντερ, Κρίστιαν Κουάκου και Ζούνιορ Μπρουμάδο.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.25 5 9 2.45 1.42 1.57 2.12 1.78 1.82 1.03 1.13 3.3
Μπενφίκα - Μίντιλαντ / Εκτίμηση

Η Μπενφίκα όπως μαρτυρούν και οι αποδόσεις είναι το αδιαμφισβήτητο φαβορί απόψε. Η Μίτιλαντ δεν είναι φόβητρο φυσικά, αλλά είναι αρκετά επικίνδυνη επιθετικά. Αν έχει επιθετικές ορέξεις η Μπενφίκα θα θελήσει να καθαρίσει τη πρόκριση από σήμερα.

1 & over 2,5 στο 1.82!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr