Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Champions League: Σέριφ Τίρασπολ - Bικτόρια Πλζεν, με όπλο τις άμυνες!

Τρίτη, 2 Αυγούστου 2022 - 12:29

Του Άγγελου Γεώργα

Σέριφ Τίρασπολ και Βικτόρια Πλζεν διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο πρώτο παιχνίδι για τον 3ο προκριματικό γύρο. 

Προκριματικά Champions League: Σέριφ Τίρασπολ - Bικτόρια Πλζεν, με όπλο τις άμυνες!

Πρώτο ματς για τον 3ο προκριματικό γύρο, ακολουθεί ρεβάνς (9/8).

Η ομάδα που θα προκριθεί θα παίξει στα πλέι οφ, ενώ η ομάδα που θα αποκλειστεί παίζει στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Σε ουδέτερο γήπεδο (έδρα της Zίμπρου Κισινάου). Mε VAR.

Σερίφ Τιρασπόλ

Η Σέριφ κατάφερε και πήρε τη πρόκριση επί της Μάριμπορ με δραματικό τρόπο, αφού το πολυπόθητο γκολ μπήκε στο 88' της αναμέτρησης. Ήταν και το μοναδικό τέρμα στα δύο παιχνίδια που έπαιξαν. Γενικά πάντως άξιζαν την πρόκριση οι παίκτες της Σέριφ Τίρασπολ, αφού ήταν καλύτεροι και στα δύο παιχνίδια και είχαν τον έλεγχο επί της αντιπάλου της. Το μόνο που της έλειψε ήταν το γκολ στην τελική προσπάθεια. Για το πρωτάθλημα δεν έκανε την ιδανική αρχή, αφού κόλλησε στο 1-1 στην έδρα της Ζίμπρου Κισινάου.

Αγωνιστικά νέα

Λογικά θα απουσιάσει ο Στιβ Άμπρι που τραυματίστηκε, ενώ γνωστός τραυματίας είναι και ο ο εξτρέμ Ατιεμβέν.

Βικτόρια Πλζεν

Η Βικτόρια Πλζεν με δύο εμφατικές νίκες, ειδικά η δεύτερη με 5-0 , πήρε την πανηγυρική πρόκριση επί της Ελσίνκι για τον σημερινό προκριματικό γύρο. Υπέταξε την αντίπαλό της και δεν της άφησε πολλά περιθώρια. Στη συνέχεια έδωσε ματς για το πρωτάθλημα στο οποίο δεν είχε ανάλογες επιτυχίες. Κόντρα στη Τέπλιτσε κόλλησε στο 2-2 και έχασε δύο βαθμούς. Τα χρειάστηκε στο παιχνίδι αφού ήταν πίσω στο σκορ με 2-0, και με υπερ προσπάθεια έφτασε στο 2-2.

Αγωνιστικά νέα

Τραυματίες οι Τσέρμακ και Χράνατς, ενώ κόπηκαν από την αποστολή οι Τίχανι και Μίχαλικ.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
3.6 2.85 2.07 1.34 2.75 1.09 5.15 2.22 1.51 1.62 1.34 1.21
Σερίφ Τιρασπόλ - Βικτόρια Πλζεν / Εκτίμηση

Το μυαλό και των δύο ομάδων είναι φυσικά στο αποψινό παιχνίδι. Φάνηκε εξάλλου και στα παιχνίδια που έδωσαν μεσοβδόμαδα και γκέλαραν. Θέλουν την ευρωπαϊκή πρόκριση και κάνουν τα πάντα να το πετύχουν. Ίσως σήμερα δώσουν μεγαλύτερη προσοχή στην άμυνά τους. Θα προτιμούσα το under 2,5, αλλά στο 1.42 δεν υπάρχει λόγος πονταρίσματος.

Το No goal μοιάζει πιο πιθανό και σε καλύτερη απόδοση (1.65).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr