Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Champions League: Λουντογκόρετς - Ντινάμο Ζάγκρεμπ, δυνατό ντέρμπι!

Τρίτη, 2 Αυγούστου 2022 - 13:05

Του Άγγελου Γεώργα

Λουντογκόρετς και  Ντινάμο Ζάγκρεμπ θα κονταροχτυπηθούν για το πρώτο παιχνίδι του 3ου προκριματικού γύρου του Champions League. 

Προκριματικά Champions League: Λουντογκόρετς - Ντινάμο Ζάγκρεμπ, δυνατό ντέρμπι!

Πρώτο ματς για τον 3ο προκριματικό γύρο, ακολουθεί ρεβάνς (9/8).

Η ομάδα που θα προκριθεί θα παίξει στα πλέι οφ, ενώ η ομάδα που θα αποκλειστεί παίζει στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Με VAR.

Λουντογκόρετς

H Λουντογκόρετς ύστερα το 3-0 του πρώτου παιχνιδιού επί της Σάμροκ Ρόβερς επαναπαύτηκε και νόμιζε πως είχε ήδη προκριθεί. Ως ότου στη ρεβάνς στο 88' λεπτό βρέθηκε να χάνει με 2-0 και εκεί τα είδε όλα. Είχε προτιμήσει να κρατήσει μια πιο αμυντική στάση και να διασφαλίσει την άμυνα της, κάτι που μέχρι εκείνο το σημείο δεν έβγαινε και στον απόλυτο βαθμό. Τελικά βρήκε ανοιχτό χώρο στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού και έτσι έγραψε το τελικό 2-1. Αγχώθηκε αλλά πήρε αυτό που ήθελε έστω και δραματικά. Στο εγχώριο πρωτάθλημα οδηγεί τη κούρσα ύστερα από 4 σερί καλά αποτελέσματα, που μεταφράζονται σε 3 νίκες και 1 ισοπαλία. Τελευταίο καλό αποτέλεσμα, η εντός έδρας νίκη με 5-0 επί της Σπαρτάκ Βάρνα.

Αγωνιστικά νέα

Τιμωρημένος ο Σο, αποχώρησαν ο Σαντάνα και ο Σωτηρίου. Τραυματίας παραμένει ο Γκονσάλβες.

Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Η Ντινάμο Ζάγκρεμπ θεωρητικά ήταν το μεγάλο φαβορί στο ζευγάρι με τη Σκούπι, κάτι που όμως δεν επιβεβαίωσε με άμεσο τρόπο. Το 2-2 στην εντός έδρας αναμέτρηση προβλημάτισε τις τάξεις της ομάδας και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο της πρόκρισης. Στον επαναληπτικό όμως έδειξαν σοβαρότητα και πήραν αυτό που ήθελαν με τη νίκη 0-1. Πάντως θα μπορούσε να πετύχει και άλλα τέρματα αλλά τελικά δεν τα κατάφερε. Εξίσου καλά τα πηγαίνει στα εγχώρια αφού κατάφερε να κατακτήσει το Σούπερ Καπ αλλά και να συνεχίσει νικηφόρα στο πρωτάθλημα με τρεις σερί νίκες. Στο τελευταίο της παιχνίδι επικράτησε 4-1 εντός της Ίστρα.

Αγωνιστικά νέα

Ο Εμρέλι θα λείψει ξανά, εκτός ο Τεοφίλ-Κατρίν και ο Μπουλάτ. Αμφίβολος ο Πέτκοβιτς και ο Σούταλο.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.67 2.82 2.6 1.6 2.05 1.2 3.65 1.78 1.81 1.41 1.31 1.38
Λουντογκόρετς - Ντιναμό Ζάγκρεμπ / Εκτίμηση

Είναι και οι δύο ομάδες ευρωπαϊκών παραστάσεων. Τις έχουμε συνηθίσει στα μάτια μας και ξέρουν και οι δύο από τα ευρωπαϊκά συνάφια. Με προβληματίζει μόνο λίγο η εικόνα και η ετοιμότητα της Λουντογκόρετς , αφού υπάρχει και μια αναστάτωση στις τάξεις της λόγω οικονομικών προβλημάτων. Θα δώσω ένα μικρό προβάδισμα στη Ντιναμό.

Χ2 & over 1,5 στο 2.12!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr