Ποδόσφαιρο

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Εναρξη με το Κέμπριτζ-Μίλγουολ!

Τρίτη, 2 Αυγούστου 2022 - 13:08

Οι “φοιτητές” υποδέχονται τα “λιοντάρια” στην νοκ άουτ αναμέτρηση που σηματοδοτεί την έναρξη του αγγλικού Λιγκ Καπ.

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Εναρξη με το Κέμπριτζ-Μίλγουολ!

Σε περίπτωση ισοπαλίας στο 90λεπτο, ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι (δεν υπάρχει παράταση).

Η Κέμπριτζ θα επιδιώξει.. κρύα εκδίκηση, καθώς στην ίδια διοργάνωση πέρυσι αποκλείστηκε από την Μίλγουολ!

Κέμπριτζ

Με το.. δεξί μπήκε στην φετινή Λιγκ1 η Κέμπριτζ, επικρατώντας 1-0 της ΜΚ Ντονς. Το δοκάρι την έσωσε πριν καν συμπληρωθεί ένα λεπτό (!), προηγήθηκε με υπέροχο σόλο του Νιμπς (17’) και άντεξε στην πίεση της επανάληψης.

Συμπτωματικά πέρυσι αποκλείστηκε στο Λιγκ Καπ από την Μίλγουολ, ενώ στο πρωτάθλημα διέγραψε καλή πορεία ως νεοφώτιστη φτάνοντας χωρίς άγχος στην παραμονή. Εκανε λίγες αλλαγές (κυριότερες προσθήκες ο αμυντικός Χάουνστρουπ και ο μπακ Ρόσι, πλήγμα η αποχώρηση του μπακ Αϊρντειλ).

Ο για 3η σεζόν τεχνικός της Μαρκ Μπόνερ κάνει τα πλάνα του χωρίς τον μπακ Τζομπ.

Μίλγουολ

Με απόλυτο πρωταγωνιστή τον 19χρονο νεοφερμένο αμυντικό Τσάρλι Κρέσγουελ (δανεικός από Λιντς) που σκόραρε δις (12’, 65’), η Μίλγουολ επικράτησε δίκαια και σχετικά εύκολα 2-0 της Στόουκ στην πρεμιέρα της Τσάμπιονσιπ. Τα «λιοντάρια» πέρυσι έχασαν στις λεπτομέρειες την συμμετοχή στα πλέι οφ ανόδου για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Λίγες αλλά αξιόλογες οι προσθήκες των μέσων Χάνιμαν, Φλέμινγκ, σημαντική η παραμονή του 1ου σκόρερ πέρυσι Αφόμπε. Δανεικός στην Σεντ Τζόνστον παραχωρήθηκε ο αμυντικός Μίτσελ.

Απόλυτα ικανοποιημένος με την εικόνα στην πρεμιέρα δήλωσε ο τεχνικός των Λονδρέζων Γκάρι Ρόουετ (έκλεισε τριετία στον πάγκο) που έχει άπαντες διαθέσιμους.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
4.75 3.7 1.54 1.82 1.75 1.3 2.87 1.8 1.78 2.18 1.14 1.13
Κέμπριτζ - Μίλγουολ / Εκτίμηση

Πολύ καλό το πρώτο δείγμα της Μίλγουολ, ενώ και η Κέμπριτζ είχε θετική εικόνα αλλά και τύχη. Ενα.. κλικ στα δεξιά, αν και το διπλό στο 1,83 δεν έχει ιδιαίτερη αξία και είναι προτιμότερο να περιμένουμε το live.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr