Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Champions League: Ντιναμό Κιέβου – Στουρμ Γκρατς, «μάχη» υπομονής!

Τετάρτη, 3 Αυγούστου 2022 - 10:47

Στο ουδέτερο Λοτζ, η… μπαρουτοκαπνισμένη Ντιναμό Κιέβου κοντράρεται με τη Στουρμ Γκρατς και ποντάρουμε σε επιλογή του πρώτου 45λεπτου.

Προκριματικά Champions League: Ντιναμό Κιέβου – Στουρμ Γκρατς, «μάχη» υπομονής!

Πρώτος αγώνας για τον 3ο προκριματικά γύρο.
Δεν ισχύουν τα εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας μετά και τα από δύο ματς, ακολουθεί παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί.
Στο ουδέτερο Λοτζ στην Πολωνία (οι ουκρανικές ομάδες δεν δύνανται να παίξουν εντός συνόρων).

Ντιναμό Κιέβου

Η Ντινάμο Κιέβου έδειξε αντοχές, είχε άριστη τακτική προσέγγιση και στα δύο ματς με τη Φενέρ, τα πήγε αμφότερα στην ισοπαλία και στη ρεβάνς της Πόλης πανηγύρισε την πρόκριση στην παράταση. Επική πρόκριση για την ομάδα του Μιρτσέα Λουτσέσκου, η οποία έχει αποψιλωθεί από ποιοτικούς ξένους λόγω της ρωσικής εισβολής στη χώρα και μετά την αποχώρηση και του Βέρμπιτς (Παναθηναϊκός) έχει… ξεμείνει μόνο με τον Πολωνό Κετζιόρα από «λεγεωνάριους». Το εγχώριο πρωτάθλημα αναμένεται να αρχίσει το τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου.


Πανέτοιμη
Χωρίς νέα προβλήματα, ο επιθετικός Σουπριάχα απουσιάζει για ακόμη ένα ματς. Ο Λουτσέσκου αναμένεται να επιμείνει στην ίδια ενδεκάδα με την ρεβάνς της Πόλης.

Στουρμ Γκρατς

Η Στουρμ Γκρατς δεν κατάφερε να κυνηγήσει την κραταιά Σάλτσμπουργκ, ωστόσο εξασφάλισε τη 2η θέση και τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Η ομάδα του Κρίστιαν Ίλτσερ (από τον Ιούλιο του 2020 στον πάγκο) ξεκίνησε τη νέα λίγκα στην Αυστρία με το 1-1 στην έδρα της Βόλφσμπεργκερ, αλλά το Σάββατο επικράτησε 2-1 της Σάλτσμπουργκ εντός και τα χαμόγελα είναι πλατιά. Προφανής στόχος τα γκρουπ του Τσάμπιονς Λιγκ για την τόνωση του ταμείου, άπαντες αναγνωρίζουν την ευκαιρία (σε ουδέτερο το πρώτο ματς), έχει πάντως εξασφαλίσει ήδη ένα εισιτήριο στους ομίλους του Γιουρόπα.


Με απουσίες
Δεν λείπουν πάντως τα προβλήματα. Έμειναν εκτός ηγετικός επιθετικός Γιάντσερ που δεν έχει αγωνιστεί φέτος, ο χρήσιμος μέσος Κιτεϊσβίλι και ο ενίοτε βασικός αμυντικός Γκάιρχοφερ.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.98 3.15 3.45 1.61 2.05 1.2 3.6 1.75 1.84 1.25 1.27 1.65
Ντιναμό Κιέβου - Στουρμ Γκρατς / Εκτίμηση

Ενδιαφέρουσα και αμφίρροπη αναμέτρηση. Η… μπαρουτοκαπνισμένη Ντιναμό ξέρει να παίρνει αποτελέσματα ενώ η Στουρμ Γκρατς προέρχεται από σπουδαία νίκη επί της Σάλτσμπουργκ στο πρωτάθλημα και «έχτισε» ψυχολογία. Περιμένουμε μάχη υπομονής, ποντάρουμε σε ισοπαλία στο πρώτο ημίχρονο (2.00).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr