Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Champions League: Μακάμπι Χάιφα – Απόλλων Λεμεσού, πονταρίσματα στον άσο

Τετάρτη, 3 Αυγούστου 2022 - 11:10

Η Μακάμπι Χάιφα εντυπωσίασε κόντρα στον Ολυμπιακό και ο άσος κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού έχει πάρει ήδη… παιχνίδι στην στοιχηματική αγορά.

Προκριματικά Champions League: Μακάμπι Χάιφα – Απόλλων Λεμεσού, πονταρίσματα στον άσο

Πρώτος αγώνας για τον 3ο προκριματικό γύρο.
Δεν ισχύουν τα εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας μετά και τα από δύο ματς, ακολουθεί παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί.
Η ομάδα που θα προκριθεί θα αντιμετωπίσει στα πλέι οφ τον νικητή του Ερυθρός Αστέρας – Πιούνικ, ενώ η ομάδα που θα αποκλειστεί συνεχίζει στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ κόντρα στον νικητή του Ολυμπιακός – Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Μακάμπι Χάιφα

Άστραψε και βρόντηξε κόντρα στον Ολυμπιακό η Μακάμπι Χάιφα, έπιασε σπουδαία απόδοση στην ρεβάνς, εκμεταλλεύτηκε τα προβλήματα του αντιπάλου και θριάμβευσε με μια σπουδαία πρόκριση. Για τη μεγαλύτερη νίκη της καριέρας του έκανε λόγο ο τεχνικός Μπαράκ Μπακάρ, ανοίγει ξεκάθαρα η προοπτική του ομίλου, υπάρχει ενθουσιασμός. Στο πρώτο επίσημο ματς (16/7) έχασε το Σούπερ Καπ από τη Χάποελ Μπερ Σεβά και ενώ το πρωτάθλημα Ισραήλ αρχίζει στις 20/8, οπότε και δοκιμάζεται στην έδρα της Μπνέι Σακνίν.

Ξανά χωρίς τον Τζαμπέρ

Ο κομβικός μέσος Τζαμπέρ (22/3) υποφέρει από τραυματισμό και δεν είναι ακόμη διαθέσιμος, ωστόσο αυτό είναι και το μοναδικό αγωνιστικό πρόβλημα για το τεχνικό τιμ. Για μια θέση στην επίθεση ερίζουν οι Νταβίντ και Πιερό.

Απόλλων Λεμεσού

Ο Απόλλων Λεμεσού διέγραψε εξαιρετική πορεία την περασμένη σεζόν, δεν έχασε τη συνοχή του στα πλέι οφ και κατέκτησε τον τίτλο έπειτα από 16 χρόνια. Ο Γερμανός τεχνικός Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ πέτυχε και με το παραπάνω, φυσικά συνεχίζει (είχε μία καλή τριετία στην Μπρόντμπι). Οι όμιλοι του Τσάμπιονς Λιγκ δεν είναι η πιο πιθανή κατάληξη, ωστόσο άπαντες δηλώνουν έτοιμοι να τα δώσουν όλα. Στις 12/8 παίζει με την Ομόνοια για το Σούπερ Καπ, για τις 27/8 προγραμματίστηκε η πρεμιέρα στο πρωτάθλημα.

Με απουσίες

Ανέτοιμος ο Ζραντί (α. 22/3), ενώ δεν υπολογίζεται και ο χρήσιμος μέσος Ιλιεφ (22/0). Δεν προλαβαίνει ο νεοφερμένος μέσος Μπαλκ, εκτός ευρωπαϊκής λίστας έμειναν οι Νογιόκ (μ. 9/1) και Τζουμ (μ. 10/0), οι οποίοι ενδέχεται να αποχωρήσουν στο άμεσο μέλλον.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.35 4.15 7.5 1.85 1.75 1.31 2.87 2.02 1.62 1.05 1.14 2.75
Μακάμπι Χάιφα - Απόλλων Λεμεσού / Εκτίμηση

Ο άσος έχει πάρει παιχνίδι τις τελευταίες ώρες και έχασε πλέον την αρχική του αξία καθώς με το… ζόρι αγγίζει το 1.45. Οι πιο έτοιμοι γηπεδούχοι έχουν βέβαια τον πρώτο λογο και θα συνδυάσουμε τον «φτηνό» άσο με under 3,5 στο «διαβασμένο» 2.10.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr