Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Champions League: Ερυθρός Αστέρας – Πιούνικ, άνετα οι πρωταθλητές Σερβίας!

Τετάρτη, 3 Αυγούστου 2022 - 11:44

Ο Ερυθρός Αστέρας έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο κόντρα στην άπειρη Πιούνικ και θα συνδυάσουμε τη νίκη του με ειδικές επιλογές.

Προκριματικά Champions League: Ερυθρός Αστέρας – Πιούνικ, άνετα οι πρωταθλητές Σερβίας!

Πρώτος αγώνας για τον 3ο προκριματικό γύρο.
Δεν ισχύουν τα εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας μετά και τα από δύο ματς, ακολουθεί παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί.
Η ομάδα που θα προκριθεί θα αντιμετωπίσει στα πλέι οφ τον νικητή του Μακάμπι Χάιφα – Απόλλων Λεμεσού ενώ η ομάδα που θα αποκλειστεί συνεχίζει στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ κόντρα στον ηττημένο του Σέριφ – Πλζεν.

Ερυθρός Αστέρας

Ο Ερυθρός Αστέρας έφτασε σε σημείο να κυνηγάει από το «-5» την Παρτίζαν, αλλά έκανε εκπληκτικό φίνις, η άμεση αντίπαλος λύγισε από την πίεση και έτσι η ομάδα του Ντέγιαν Στάνκοβιτς (δυόμιση χρόνια στον πάγκο) κατέκτησε τον 33ο τίτλο. Είναι προφανές ότι αλλάζει επίπεδο, έχει να επιδείξει έξι παρουσίες σε ευρωπαϊκό γκρουπ, οι τρεις αφορούν στο Τσάμπιονς Λιγκ. Το ρόστερ υπέστη σημαντικές αλλαγές, ωστόσο βγαίνει ενισχυμένος, ενώ στο σερβικό πρωτάθλημα μπήκε με απίθανη φόρα (4-0-0 και 17-1 τέρματα).

Πανέτοιμος

Επιστρέφει και διεκδικεί μάλιστα θέση στο αρχικό σχήμα ο στόπερ Εράκοβιτς. Γνωστες και χωρίς να επηρεάζουν οι απουσίες των Πανκόφ (α. 21/0), Κρίστιτσιτς (μ. 30/2).

Πιούνικ Ερεβάν

Η Πιούνικ έχασε εντός από την Ντουντελάνζ, βρέθηκε πίσω στο σκορ και στη ρεβάνς, ωστόσο τα απίθανα λάθη από τον τερματοφύλακα και την άμυνα του αντιπάλου της προσέφεραν στο... πιάτο τρία γκολ και έτσι έφτασε στο εμφατικό 4-1. Το σίγουρο είναι ότι οι πρωταθλητές Αρμενίας θα παίξουν για πρώτη φορά στην ιστορία τους σε ευρωπαϊκό όμιλο και το γεγονός αυτό έχει σκορπίσει ενθουσιασμό. Από τη στιγμή που το ευρωπαϊκό μέτωπο περνάει σε πρώτη μοίρα, δεν προκαλεί εντύπωση το ότι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος έχασε 1-0 από την Αραράτ.

Ντουέτο απουσιών

Οι Μπαράνοφ (α. 23/2) και Μπρατκόφ (α. 28/0) δεν είναι σε θέση να αγωνιστούν στο πρώτο ματς με τον Αστέρα και το ρεπορτάζ αναφέρει ότι μάλλον χάνουν και τη ρεβάνς. Τραυματίστηκε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος ο στόπερ Βάργκα που δεν έχει δηλωθεί πάντως στην ευρωπαϊκή λίστα.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.1 6.75 18 2.45 1.42 1.55 2.15 2.57 1.38 1.01 1.06 5.25
Ερυθρός Αστέρας - Πιούνικ Ερεβάν / Εκτίμηση

Ο πιο έμπειρος και ποιοτικός Ερυθρός Αστέρας έχει τον πρώτο λόγο κόντρα στην άσημη Πιουνικ όπως μαρτυρά και το σετ. Συνδυάζουμε τον φτηνό άσο με no goal και θα τον επιλέξουμε από το πρώτο ημίχρονο στο πιο αποδεκτό 2.05.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr