Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Champions League: Καραμπάγκ – Φερεντσβάρος, «παιχνίδι» στα γκολ!

Τετάρτη, 3 Αυγούστου 2022 - 14:03

Οι πρωταθλητές Αζερμπαϊτζάν υποδέχονται τους έμπειρους Μαγυάρους σε μια αναμέτρηση που μπορεί να… ξεφύγει στο σκορ.

Προκριματικά Champions League: Καραμπάγκ – Φερεντσβάρος, «παιχνίδι» στα γκολ!

Πρώτος αγώνας για τον 3ο προκριματικό γύρο.
Δεν ισχύουν τα εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας μετά και τα από δύο ματς, ακολουθεί παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί.
Η ομάδα που θα προκριθεί θα αντιμετωπίσει στα πλέι οφ τον νικητή του Σέριφ - Βικτόρια Πλζεν ενώ η ομάδα που θα αποκλειστεί συνεχίζει στο Γιουρόπα Λιγκ.

Καραμπάκ

Η Καραμπάκ είχε προβάδισμα μετά το πρώτο ματς με τη Ζυρίχη, στη ρεβάνς κρατούσε το «Χ», για να δεχθεί το 2-1 στο 95', ωστόσο «καθάρισε» την πρόκριση με το γκολ στην παράταση (98'). Το σίγουρο είναι ότι θα παίξει για 9η διαδοχική σεζόν σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης, τα χαμόγελα περισσεύουν, ήταν άλλωστε αουτσάιντερ τόσο κόντρα στην Λεχ Πόζναν στον πρώτο γύρο όσο και κόντρα στην Ζυρίχη. Εμφανή τα βήματα προόδου την τελευραία δεκαετία, ενώ ρίχνεται στη μάχη για τη λίγκα του Αζερμπαϊτζάν το ερχόμενο σαββατοκύριακο. Αμυντικά δεν εμπνέει εμπιστοσύνη, δυνατή στο επιθετικό σκέλος.

Με απουσίες
Δεν λείπουν πάντως τα προβλήματα. Τιμωρημένοι είναι οι Καντί (μ. 4/4, 25/12), Αλμέιντα (μ. 4/0, 16/0), ενώ χτύπησε και τέθηκε νοκ άουτ ο Μεντίνα (α. 4/1, 23/1).

Φερεντσβάρος

Η Φερεντσβάρος έχασε εντός έδρας και μάλιστα με ανατροπή από τη Σλόβαν Μπρατισλάβας, ωστόσο στη ρεβάνς είχε ένταση στο παιχνίδι της και πολύ δυνατή επιθετική παρουσία, δεν πτοήθηκε από το προσωρινό 1-2 και έφτασε στο εμφατικό 1-4. Με πέντε παρουσίες σε ευρωπαϊκό όμιλο (οι δύο στο Τσάμπιονς Λιγκ), οι κάτοχοι του τίτλου στην Ουγγαρία στοχεύουν μέχρι το τέλος του δρόμου. Μπήκε με νίκη στο εγχώριο πρωτάθλημα (1-0 την Πούσκας), αν και η εμφάνισή της ήταν προβληματική (στάθηκε τυχερή).

Με Μπολί
Δεν αγωνίστηκε στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος αλλά αναμένεται να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα ο βασικός φορ Μπολί. Δεν υπολογίζονται και πάλι οι Σιγκέρ (μ. 3/0), Γκάβριτς (μ. 10/0).

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.12 3.25 3 1.75 1.85 1.25 3.2 1.67 1.95 1.32 1.25 1.55
Καραμπάκ - Φερεντσβάρος / Εκτίμηση

Και οι δύο ομάδες έδειξαν επιθετικές αρετές στα πρώτα ματς. Το σετ θα μπορούσε να είναι πιο μοιρασμένο καθώς η Φερεντσβάρος έχει εμπειρία και ποιότητα. Θα προσπεράσουμε σημείο και θα κρατήσουμε το αμφίτερμα (1.85).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr