Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Europa Conference League: Μια τριάδα επιλογών με βάση τα γκολ!

Τετάρτη, 3 Αυγούστου 2022 - 14:30

Του Άγγελου Γεώργα

Mια τριάδα επιλογών έχουμε σήμερα από το αινιγματικό Europa Conference League. 

Προκριματικά Europa Conference League: Μια τριάδα επιλογών με βάση τα γκολ!

(20:00) Ρίγα - Ζιλ Βισέντε

H Ρίγα είναι μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις στα ευρωπαϊκά δρόμενα του Conference League μέχρι στιγμής, αφού έχει δύο σερί προκρίσεις. Η ομάδα έχει διάθεση και φόρμα αυτή τη περίοδο. Είχε και πολύ χρόνο να ετοιμαστεί αφού έχει καιρό να παίξει για το πρωτάθλημα. Από την άλλη η Ζιλ Βισέντε αποτελεί πρωτάρα στην Ευρώπη, και ίσως το άγχος παίξει το ρόλο του. θεωρώ πως αυτή τη δεδομένη στιγμή είναι πιο έτοιμη η Ρίγα σε σχέση με την αντίπαλό της, και αυτό το προβάδισμα στις αποδόσεις υπερ της φιλοξενούμενη δεν μοιάζει τόσο λογικό. Θα πάω προς τη γηπεδούχο με μια κάλυψη.

(20:30) Βόλφσμπεργκερ - Γκζίρα

H Βόλφσμπεργκερ δεν θεωρείται και από τις ομάδες με εμπειρία στην Ευρώπη. Είναι μόλις η τέταρτη παρουσία της, αλλά η σημερινή της αντίπαλος δεν τρομάζει. Ψάχνεται ακόμα σε θέμα νικών και σήμερα ίσως είναι η ιδανική στιγμή να ξεσπάσει. Σε αντίθεση η Γκζίρα είναι μια ομάδα που παλεύει όλα της τα παιχνίδια, έχει προκριθεί με πολύ κόπο ως τώρα και δεν θα παραδώσει τα όπλα εύκολα σήμερα. Πάντως οι γηπεδούχοι θα το πάρουν σήμερα το παιχνίδι, και ίσως καθαρίσουν τη πρόκριση.

(21:30) Ντουνάισκα Στρέντα - Στεάουα Βουκουρεστίου

Kαι η Ντουνάισκα είναι μια ομάδα που έχει αφήσει καλές εντυπώσεις. Έχει αρκετά καλή ομάδα και έχει δείξει πως μπορεί να εκμεταλλεύεται την έδρα της στο έπακρο. Από την άλλη η Στεάουα προβληματίζει λιγάκι στην αρχή της χρονιάς αφού η εικόνα της δεν είναι και η πιο πλήρης. Ζορίστηκε να πάρει και αυτή τη πρόκριση, όμως παραμένει πάντα επικίνδυνη και έμπειρη στην Ευρώπη.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ρίγα - Ζιλ Βισέντε: 1X & over 1,5 (2.25)

Βόλφσμπεργκερ - Γκζίρα: 1 & over 2,5 (1.70)

Ντουνάισκα Στρέντα - Στεάουα Βουκουρεστίου: Goal/goal (1.85)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr