Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Europa League: Ολυμπιακός – Σλόβαν, «απάντηση» στο 2.02!

Πέμπτη, 4 Αυγούστου 2022 - 00:45

Οι με νέο τεχνικό «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται τους περυσινούς πρωταθλητές Σλοβακίας ψάχνοντας… αντίδραση μετά τον αποκλεισμό από την Μακάμπι Χάιφα.

Προκριματικά Europa League: Ολυμπιακός – Σλόβαν, «απάντηση» στο 2.02!

Πρώτος αγώνας για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League.
Δεν ισχύουν τα εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας μετά και τα δύο μας ακολουθεί παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί.
Ο νικητής θα αγωνιστεί στα πλέι οφ με τον ηττημένο του Μακάμπι Χάιφα – Απόλλων Λεμεσού
21:00, Cosmote Sport

Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε με ισοπαλία από το Ισραήλ, αλλά στην ρεβάνς παρουσιάστηκε αποκαρδιωτικός και γνώρισε την πιο βαριά εντός έδρας ήττα στο «Γ. Καραϊσκάκης» στην ιστορία του! Ο αποκλεισμός για δεύτερη σερί χρονιά από τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ έφερε εξελίξεις καθώς ο Πέδρο Μαρτίνς έχει «τελειώσει» από τον πάγκο και οι πρωταθλητές Ελλάδας συμφώνησαν με τον Κάρλος Κορμπεράν ενώ αναμένονται και αρκετές αλλαγές στο ρόστερ. «Θα κάνουμε δύο αλλαγές στη λίστα της UEFA. Μετά τις δοκιμές έχω καταλήξει στην αρχική ενδεκάδα για το αυριανό παιχνίδι. Έχουμε ακόμη μία προπόνηση και πολλά μπορούν να αλλάξουν» τόνισε στην χθεσινή συνέντευξη Τύπου ο Ισπανός τεχνικός.

Χωρίς Χουάνγκ

Προέκυψαν γραφειοκρατικά προβλήματα και αποκλείστηκε από την ευρωπαϊκή λίστα ο νεοφερμένος μέσος Χουάνγκ όπως και ο Αμπουμπακάρ Καμαρά, ενώ αντιθέτως συμπεριλήφθηκε ο Αβιλα. Αμφίβολος δίνεται ο στόπερ Μανωλάς, ενώ αγώνα δρόμου για να προλάβει δίνει ο μπακ Βρσάλικο. Όπως και στα ματς με την Μακάμπι, δεν υπολογίζονται και οι Ανδρούτσος, Κούτρης (αμυντικοί) και Χασάν (επιθετικός).

Πιθανή ενδεκάδα: Άβιλα, Σισέ, Παπασταθόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Μαντί Καμαρά, Αγκιμπού, Μπουχαλάκης, Μασούρας, Ζίνκερνάγκελ, Ελ Αραμπί.

Σλόβαν Μπρατισλάβας

Η Σλόβαν επικράτησε στο πρώτο ματς της Φερεντσβάρος αλλά στην ρεβάνς δεν κατάφερε να συγκρατήσει τους πρωταθλητές Ουγγαρίας που έστησαν πάρτι στην Μπρατισλάβα. Παλιοσειρά στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, πέρυσι αγωνίστηκε στην φάση των ομίλων του Κόνφερενς Λιγκ με τον ΠΑΟΚ (1-1, 0-0) ενώ νωρίτερα είχα αποκλειστεί στα πλέι οφ του Γιουροπα Λιγκ από τον Ολυμπιακό (2-2, 0-3). Κυριαρχεί εντός συνόρων, στο τελευταίο ματς επικράτησε 4-2 της Ζέμπλιν παρότι έχανε 2-0 στο πρώτο ημίχρονο. «Ο Ολυμπιακός είναι δυνατός στο γήπεδό του, έχει παίξει δυνατά φιλικά και πέρυσι είχαμε δεχθεί αρκετά γκολ. Είχαμε δεχθεί τρία γκολ από στατικές φάσεις. Θα προσπαθήσουμε να αιφνιδιάσουμε τον Ολυμπιακό» τόνισε ο Βλάντιμιρ Βάις.

Με απουσίες

Ο έμπειρος τεχνικός Βάις άφησε στο πάγκο τέσσερις βασικούς στον αγώνα πρωταθλήματος για να… πάρουν ανάσες. Δεν λείπουν τα προβλήματα, καθώς τέθηκε νοκ άουτ πάντως ο έμπειρος επιθετικός Βάις ενώ συμπλήρωσε κάρτες ο χρήσιμος Σάπονιτς, γνωστή κρίνεται η απουσία του τερματοφύλακα Σούλα.

Πιθανή ενδεκάδα: Χόβαν, Χρντσαρ, Κάσια, Αμπενά, Ντε Μάρκο, Κούτσκα, Κανκάβα, Μπερσεγκιάν, Πάουσεκ, Γκριν, Χεντί.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.48 4.15 6 2.05 1.68 1.4 2.75 1.75 1.85 1.11 1.16 2.35
Ολυμπιακός - Σλόβαν Μπρατισλάβας / Εκτίμηση

Ο Ολυμπιακός ψάχνει αντίδραση και η αλλαγή τεχνικού μπορεί να φέρει το απαιτούμενο.. σοκ που επιδιώκουν οι «ερυθρόλευκοι». Η Σλόβαν είναι μαχητική αλλά με συγκεκριμένο ταβάνι, δεν πείθει πως μπορεί να αμφισβητήσει το… πληγωμένο φαβορί. Συνδυάζουμε τον άσο με no goal (2.02).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.