Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Europa Conference League: Σλάβια Πρ. – Παναθηναϊκός, «μάχη» στην Πράγα!

Πέμπτη, 4 Αυγούστου 2022 - 00:41

Η έμπειρη Σλάβια υποδέχεται τον κυπελλούχο Ελλάδας που ταξίδεψε με απουσίες αλλά και ελπίδες στην πρωτεύουσα της Τσεχίας.

Προκριματικά Europa Conference League: Σλάβια Πρ. – Παναθηναϊκός, «μάχη» στην Πράγα!

Πρώτος αγώνας για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.
Δεν ισχύουν τα εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας μετά και τα δύο μας ακολουθεί παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί.
Όποια ομάδα προκριθεί θα αγωνιστεί στα πλέι οφ με τον νικητή του Ρακόφ – Σπαρτάκ Τρνάβα.
20:00, Cosmote Sport

Σλάβια Πράγας

Η Σλάβια Πράγας δεν θα ήταν δυνατόν να έχει πρόβλημα με τη Σεντ Τζόζεφς από το Γιβραλτάρ, την οποία συνέτριψε 7-0 εντός, μετά το 4-0 εκτός έδρας. Η πορεία της κατά την τελευταία τετραετία στην Ευρώπη είναι εξαιρετική, καθώς έχει να επιδείξει μία παρουσία σε γκρουπ του Τσάμπιονς Λιγκ, δύο στα προημιτελικά του Γιουρόπα και μία στα προημιτελικά του Κόνφερενς. Βέβαια, η εκκίνηση στο πρωτάθλημα Τσεχίας δεν ήταν η ιδανική, καθώς την Κυριακή έχασε 1-0 εκτός από τη Χράντετς, δεχόμενη το γκολ στο 54'. "Ο Παναθηναϊκός διαθέτει ποιότητα, δύναμη και περιπλοκότητα που μου θυμίζει τη Φέγενορντ" τόνισε ο τεχνικός Τρπισόφσκι. "Ήταν η χειρότερη κλήρωση που θα μπορούσαμε να έχουμε" υπερθεμάτισε ο μέσος Χόλες.

Αγωνία για Σορ
Εξαιρετικά αμφίβολος δίνεται ο βασικός επιθετικός Γίρα Σορ, ενώ εκτός δράσης παραμένουν οι Χοβόρκα (α. 8/0), Μπορίλ (α. 5/0), Σορ (μ. 10/1).

Πιθανή σύνθεση: Μαντους, Ντόρλεϊ, Εντουάρντο Σάντος, Ούσου, Χόλες, Τραορέ, Τιέχι, Εβέρτον, Ντουντέρα, Ολαγίνκα, Λινγκρ (Σορ)

Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός είχε καλή παρουσία στα πλέι οφ (5-4-1) της Σούπερ Λιγκ, τερμάτισε 4ος και επιστρέφει στην Ευρώπη έπειτα από μία πενταετία, ενώ πήρε το Κύπελλο (1-0 τον ΠΑΟΚ στον τελικό). Παραμένει ο τεχνικός Ιβάν Γιοβάνοβιτς και φέτος ο πήχης έχει ανέβει καθώς «ανοίχτηκε» μεταγραφικά. Τελευταίες προσθήκες οι Σπόραρ (ε. 35/8 Μίντλεσμπρο), Βέρμπιτς (μ. 16/2 Ντ. Κιέβου), είχαν προηγηθεί οι Τσέριν (μ. 30/2 Ριέκα), Μάγκνουσον (α. 4/0 ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Γκάνεα (α. 30/0 Αρης), Λοντίγκιν (τ. 32 συμ. ΠΑΣ). «Πιστεύω ότι μετά το δεύτερο παιχνίδι ο Παναθηναϊκός θα είναι στην επόμενη φάση», επεσήμανε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. «Σίγουρα ήταν οι τελευταίες επτά-οκτώ μέρες δύσκολες λόγω των προβλημάτων που είχαμε. Είναι κάτι που μπορεί να συμβεί. Είμαστε μια ομάδα που μπορεί να βρει τις λύσεις ανάλογα με τις απαιτήσεις που έχει το παιχνίδι»

«Λαβωμένος»
Προέκυψαν προβλήματα πάντως που μοιραία άλλαξαν τα αρχικά σχέδια του Γιοβάνοβιτς. Αρχικά, τέθηκε νοκ άουτ ο βασικός στόπερ Σχενκεφελντ ενώ χθες αποκλείστηκε από την αποστολή και ο Αλεξανδρόπουλος που προοριζόταν για βασικός. Συμπεριλήφθηκαν αντιθέτως στην αποστολή οι Χουάνκαρ (α. 31/2), Παλάσιος (μ.-ε. 35/11), Αϊτόρ (μ. 30/7), Ιωαννίδης (ε. 26/4), «μέσα» και ο Σπόραρ, εκτός λίστας ο Βέρμπιτς.

Πιθανή σύνθεση: Mπρινιόλι, Κώτσιρας, Σάρλια, Μάγκνιουσον, Χουάνκαρ, Πέρεθ, Κουρμπέλης, Αλεξανδρόπουλος, Αϊτορ, Ιωαννίδης, Παλάσιος

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.6 3.25 5.5 1.44 2.42 1.12 4.5 2.32 1.47 1.09 1.24 2.1
Σλάβια Πράγας - Παναθηναϊκός / Εκτίμηση

Οι έμπειροι και επιτυχημένοι εκτός συνόρων τα τελευταία χρόνια γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο, αλλά περιμένουμε να αντιμετωπίσουν σθεναρή αντίσταση από την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς που θα επιχειρήσει να ρίξει το τέμπο. Το under προσφέρεται στο 1.80 και θα χωρέσει στο παιχνίδι μας

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.