Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Europa League: Φενέρμπαχτσε – Σλοβάτσκο, ρίσκο στο 3.15!

Πέμπτη, 4 Αυγούστου 2022 - 10:41

Η πιο έμπειρη Φενέρμπαχτσε έχει τον πρώτο λόγο κόντρα στην Σλοβάτσκο και συνδυάζουμε τον άσο με ποντάρισμα τερμάτων.

Προκριματικά Europa League: Φενέρμπαχτσε – Σλοβάτσκο, ρίσκο στο 3.15!

Πρώτος αγώνας για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League.
Δεν ισχύουν τα εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας μετά και τα δύο μας ακολουθεί παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί.
Ο νικητής θα αγωνιστεί στα πλέι οφ με την Αούστρια Βιέννης, ενώ ο ηττημένος θα αγωνιστεί στα πλέι οφ του Κόνφερενς με τον νικητή του ΑΪΚ (Σουηδία) – Σκεντίγια (Σκόπια).

Φενερμπαχτσέ

Η Φενέρμπαχτσέ φάνταζε φαβορί μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα με τη Ντιναμό Κιέβου, αλλά στην ρεβάνς παρουσιάστηκε κατώτερη του αναμενόμενου και αποκλείστηκε και μοιραία συνεχίζει στο Γιουροπα Λιγκ. Δεν κρύβει τους στόχους για διάκριση, έχει προχώρησε σε αρκετές και σημαντικές μεταγραφές με τελευταίες προσθήκες τους Γουσταβο Ενρίκε (Φλάμενγκο) και Πέρες (Μαρσέιγ), «ανοιχτηκε» οικονομικά και δεν «αντέχει» νέα ευρωπαϊκή σφαλιάρα! Περιμένει… καμπάνα από την ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία για συνθήματα των οπαδών της υπέρ του Βλαντιμίρ Πούτιν. Το πρωτάθλημα Τουρκίας ξεκινά 5/8.


Με απουσίες
Τιμωρημένος ο μέσος Γιουκσέκ ενώ νοκ άουτ τέθηκε ο βασικός τερματοφύλακας Μπαγιντίρ, δεν υπολογίζεται ο νεοφερμένς Ζόαο Πέδρο που αποκτήθηκε έναντι 4,6 εκατ. ευρώ, ανέτοιμος ο μέσος Γιαντάς. Εκτός λίστας οι Καχβετσί (χαφ), Αζίζ (στόπερ), Τισεράν (στόπερ), Πέλκας (χαφ), Κόλκερ (στόπερ), Σανγκαρέ (δ. μπακ), Σαμάτα (επ.). Διαθέσιμοι οι νεοφερμένοι αμ. Ενρίκε και Πέρες, έτοιμος και ο στόπερ Σζαλάι.

1. Σλοβάτσκο

Η Σλοβάτσκο θα αγωνιστεί για δεύτερη διαδοχική χρονιά στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις πιστοποιώντας την βελτίωση της. Πέρυσι, κατέλαβε την 4η θέση στο πρωτάθλημα ενώ κατέκτησε και το πρώτο κύπελλο στην ιστορία της και δείχνει πλέον… αποφασισμένη να μπει «σφήνα» στους «μεγάλους» της χώρας. Το Σάββατο χρειάστηκε να επιστρέψει δις στο σκορ για να σώσει τον βαθμό στην έδρα της νεοφώτιστης Μπρνο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Τσεχίας.


Πανέτοιμη
Δεν έχουν αναφερθεί ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα για τον καλό τεχνικό Σβέντικ, που αποδέχεται τον ρόλο του αουτσάιντερ κόντρα σε μια πιο έμπειρη ομάδα όπως χαρακτηριστικά δήλωσε. Εδωσε οκτώ φιλικά ματς προετοιμασίας χωρίς να ηττηθεί.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.48 3.75 5.85 1.82 1.77 1.32 2.82 1.85 1.75 1.09 1.18 2.27
Φενερμπαχτσέ - 1. Σλοβάτσκο / Εκτίμηση

Η πιο έμπειρη Φενέρμπαχτσε έχει τον πρώτο λόγο αλλά ο άσος προσφέρεται σε αδιάφορη τιμή. Θα ρισκάρουμε και θα τον συνδυάσουμε αμφίτερμα στο 3.15 καθώς η Σλοβάτσκο δεν… κρύβεται και σκοράρει με συνέπεια.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr