Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Europa League: Λινφιλντ – Ζυρίχη, αντίδραση στο 2.32!

Πέμπτη, 4 Αυγούστου 2022 - 11:09

Οι πρωταθλητές Ελβετίας έχουν τον πρώτο λόγο κόντρα στην άσημη Λίνφιλντ και η… απάντηση τους πληρώνει στο 2.32!

Προκριματικά Europa League: Λινφιλντ – Ζυρίχη, αντίδραση στο 2.32!

Πρώτος αγώνας για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League.
Δεν ισχύουν τα εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας μετά και τα δύο μας ακολουθεί παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί.
Ο νικητής θα αγωνιστεί στα πλέι οφ με την Χαρτς, ενώ ο ηττημένος θα αγωνιστεί στα πλέι οφ του Κόνφερενς με τον νικητή του RFS Ρίγα (Λετονία) – Χιμπέρνιανς (Μάλτα).

Λίνφιλντ

Η Λίνφιλντ απέκλεισε αρχικά την ΤΝΣ, στο πρώτο ματς επικράτησε της Μπόντο Γκλιμτ και απέκτησε ελπίδα αλλά προσγειώθηκε ανώμαλα στην ρεβάνς γνωρίζοντας την πιο βαριά ήττα των τελευταίων ετών. Διατηρεί πάντως ελπίδα για πρόκριση σε φάση ομίλων ακόμα και αν αποκλειστεί εκ νέου, θέλοντας να γράψει ιστορία, ούσα η πρώτη ομάδα από το πρωτάθλημα Β. Ιρλανδίας που θα το καταφέρει. Στερείται πάντως αγωνιστικού ρυθμού, το πρωτάθλημα ξεκινά 13/8, το Σάββατο θα αγωνιστεί για το Σούπερ Καπ με την Κρουζέιντερς.


Χωρίς Μίλαρ
Ο βασικός μέσος Μίλαρ υπέπεσε σε πέναλτι και αποβλήθηκε στο 20’ της ρεβάνς με τη Μπόντο Γκλιμτ και στην συνέχεια ήρθε η… κατηφόρα καθώς δέχτηκε ακόμα επτά γκολ! Δεν υπολογίζεται και ο βασικός μεσοεπιθετικός Κούπερ.

Ζυρίχη

Η Ζυρίχη κατάφερε με γκολ στις καθυστερήσεις να στειλει στην παράταση το ματς με την Καραμπαγκ, αλλά στον έξτρα χρόνο έγινε το 2-2 και αποκλείστηκε από το Τσάμπιονς Λιγκ. Ο αποκλεισμός πιστοποίησε την προβληματική κατάσταση καθώς έχει ξεκινήσει κάτι παραπάνω από αρνητικά την σεζόν. Το Σάββατο ηττήθηκε από τη Σεν Γκάλεν και μετρά πλέον μόλις έναν βαθμό μετά από τρεις αγωνιστικές στο πρωτάθλημα Ελβετίας, χωρίς μάλιστα να σκοράρει!


Με αλλαγές
Οι προβληματικές εμφανίσεις αναμένεται να φέρουν και αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Επιστρέφει πάντως ο στόπερ Ομεράγκιτς, αμφίβολος έχοντας χάσει τα δύο τελευταία ματς ο βασικός Ζεμαϊλι.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
6.35 4.35 1.38 2.15 1.55 1.42 2.45 1.78 1.82 2.65 1.13 1.07
Λίνφιλντ - Ζυρίχη / Εκτίμηση

Μαχητική αλλά με συγκεκριμένο αγωνιστικό «ταβάνι» η Λίνφιλντ. Πιο ποιοτική η Ζυρίχη που έχει ξεκινήσει όμως αρνητικά την σεζόν. Περιμένουμε να «βγάλει» αντίδραση και επιλέγουμε το διπλό από το πρώτο ημίχρονο στο 2,32.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr