Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Europa League: Μάλμε – Ντούντελανζ, «παιχνίδι» στα γκολ!

Πέμπτη, 4 Αυγούστου 2022 - 11:33

Οι πρωταθλητές Σουηδίας πορεύονται με υπηρεσιακό τεχνικό και παρότι αποτελούν το φαβορί, η «χαμηλή» απόδοση στον άσο, μας… στρέφει σε ποντάρισμα τερμάτων.

Προκριματικά Europa League: Μάλμε – Ντούντελανζ, «παιχνίδι» στα γκολ!

Πρώτος αγώνας για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League.
Δεν ισχύουν τα εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας μετά και τα δύο μας ακολουθεί παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί.
Ο νικητής θα αγωνιστεί στα πλέι οφ με τη Σίβασπορ, ενώ ο ηττημένος θα αγωνιστεί στα πλέι οφ του Κόνφερενς με τον νικητή του Βίκινγκουρ Ρέικιαβικ (Ισλανδία) – Λεχ Πόζναν (Πολωνία).

Μάλμε

Η Μάλμε αγωνίστηκε πέρυσι στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και ξεκίνησε και φέτος με υψηλούς στόχους αλλά τα έκανε ήδη… μούσκεμα! Οι πρωταθλητές Σουηδίας… κατάφεραν να αποκλειστούν με δύο ήττες από την άσημη Ζαλγκίρις και σε συνδυασμό με την μέτρια έως τώρα πορεία εντός συνόρων, υπήρξαν εξελίξεις στις τάξεις της. Ο τεχνικός Μίλος Μιλόσεβιτς απομακρύνθηκε και βρίσκεται πλέον σε αναζήτηση νέου τεχνικού, με τον μέχρι πρότινος βοηθό Αντρέας Γκέργκσον να βρίσκεται προσωρινά στην άκρη του πάγκου.


Χωρίς Κρίστιανσεν
Ο βασικός μέσος Κρίστιανσεν αποβλήθηκε στην ρεβάνς με την Ζαλγκίρις και δεν υπολογίζεται, ενώ γνωστή κρίνεται η απουσία του Σίμπι. Επιστρέφει ο βασικός αμυντικός Ολσον, αμφίβολος ο αμυντικός Χατζικάντουνιτς.

Ντουντελάνζ

Η Ντούντελανζ είχε επικρατήσει στο πρώτο ματς της Πιούνικ, στην ρεβάνς προηγήθηκε και έδειχνε να κλειδώνει την πρόκριση αλλά η συνέχεια ήταν διαφορετική καθώς δέχτηκε τέσσερα γκολ. Έχασε τον υπερβατικό στόχο του Τσάμπιονς Λιγκ αλλά συνεχίζει στην Ευρώπη και διατηρεί τις ελπίδες για πρόκριση σε όμιλο. Έχει αγωνιστεί δύο φορές στην ιστορία της (2019, 2020) σε φάση ομίλων, αποτελεί την πιο αξιόπιστη εκπρόσωπο της χώρας τα τελευταία χρόνια.


Καλύτερη εκτός έδρας
Φέτος, μετρά ήδη δύο διπλά στην Ευρώπη έχοντας επικρατήσει εκτός έδρας των Τιράνων και της Πιουνικ. Το πρωτάθλημα Λουξεμβούργου ξεκινά 7 Αυγούστου. Αμφίβολος δίνεται ο βασικός μεσος Γκάσι.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.16 6.15 11.5 2.67 1.35 1.67 1.95 1.95 1.67 1.02 1.08 4.35
Μάλμε - Ντουντελάνζ / Εκτίμηση

Η… πληγωμένη Μάλμε έχει τον πρώτο λόγο αλλά η φόρμα της δεν δικαιολογεί τον υπερβολικό φαβοριτισμό. Η Ντούντελανζ αρέσκεται στα εκτός έδρας ματς και περιμένουμε να βρει χώρους για να σκοράρει. Προτιμάμε το 2.20 στο γκολ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr