Ποδόσφαιρο

Α’ Ολλανδίας: Με Χέρενφεν στην πρεμιέρα!

Παρασκευή, 5 Αυγούστου 2022 - 10:29

Η Χέρενφεν υποδέχεται την Σπάρτα Ρότερνταμ στο πρώτο ματς της φετινής Eredivisie και ο άσος έχει τύχη σε αποδόσεις διπλασιασμού.

Α’ Ολλανδίας: Με Χέρενφεν στην πρεμιέρα!
Χέρενφεν

Η Χέρενφεν είχε ένα… συμπαθητικό δεύτερο γύρο χωρίς πάντως να καταφέρει να προλάβει το τρένο των πλέι οφ, συνεχίζοντας τις χαμηλές πτήσεις των τελευταίων ετών. Προχώρησε σε αλλαγή τεχνικού και η έλευση του ικανού Κεες φαν Βόντερεν που μεταμόρφωσε την Γκόου Αχέντ Ιγκλς έσπειρε ενθουσιασμό και φέτος μπορεί να ελπίζει σε κάτι παραπάνω.

«Ξεσκαρτάρισμα»
Αποχώρησαν περισσότεροι από δέκα ποδοσφαιριστές, χωρίς πάντως να χάσει κάποιον από τους λογιζόμενους βασικούς. Προχώρησε σε πέντε στοχευμένες προσθήκες και το ζύγι κρίνεται θετικό. Είχε καλή εικόνα στα φιλικά όπου ηττήθηκε μόνο από την Ουτρέχτη. Αμφίβολος στην πρεμιέρα ο μέσος Χαλίλοβιτς.

Σπάρτα Ρότερνταμ

Η Σπάρτα… φλέρταρε πέρυσι με τον υποβιβασμό αλλά η αλλαγή τεχνικού αποδείχτηκε καθοριστική. Ο Στέιν ανέλαβε πέντε αγωνιστικές πριν το φινάλε και κόντρα στα προγνωστικά την οδήγησε στην απευθείας παραμονή και κέρδισε με το καλημέρα τις εντυπώσεις. Σε αντιδιαστολή με προηγούμενα χρόνια «ανοίχτηκε» στο μεταγραφικό παζάρι και δεν αναμένεται να κινδυνεύσει.

Με νέο λουκ
Προχώρησε σε σαρωτικές αλλαγές σε κάθε γραμμή. Έχασε τον ηγετικό τερμ. Οκόγιε (Γουόφορντ), αλλά απέκτησε ανάμεσα σε άλλους τον καλύτερο τερματοφύλακα της Β’ Κατηγορίας (Ολάι). Εξαιρετική στα φιλικά όπου έδειξε και επιθετικές αρετές, χάνει την πρεμιέρα ο μπακ Γιανς.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.82 3.3 3.85 1.77 1.82 1.27 3.05 1.72 1.88 1.2 1.23 1.82
Χέρενφεν - Σπάρτα Ρότερνταμ / Εκτίμηση

Και οι δύο ομάδες προχώρησαν σε αρκετές αλλαγές αν και η Χέρενφεν κράτησε τον περυσινό «κορμό» και δείχνει φέτος ικανή να διεκδικήσει και το παραπάνω. Οι πρεμιέρες ελλοχεύουν κινδύνους αλλά ο άσος κρίνεται ικανοποιητικός στο 2.00 και θα «χωρέσει» στο παιχνίδι μας.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr