Ποδόσφαιρο

Α’ Γερμανίας: «Δοκιμασία» για Μπάγερν!

Παρασκευή, 5 Αυγούστου 2022 - 11:05

Οι Βαυαροί ξεκινούν την υπεράσπιση του τροπαίου με εκτός έδρας αποστολή με την σταθερά ανταγωνιστική Αϊντραχτ και δοκιμάζουμε την τύχη μας σε ποντάρισμα τερμάτων.

Α’ Γερμανίας: «Δοκιμασία» για Μπάγερν!

21:30, Novasports Prime

Άιντραχτ Φρανκφούρτης

Την παρουσία της στο περασμένο πρωτάθλημα λίγοι θα τη θυμούνται, αλλά την τρελή πορεία της στο Γιουρόπα Λιγκ και την κατάκτησή του δεν την ξεχνά κανείς. Χάρη σ’ αυτή θα παίξει φέτος στο Τσάμπιονς Λιγκ, χάρη σ’ αυτή ξεκινά με ψυχολογικό αβαντάζ για να τα καταφέρει καλύτερα φέτος στο πρωτάθλημα. Τι σημαίνει καλύτερα; Να διεκδικήσει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Για την τετράδα του Τσάμπιονς Λιγκ τα πράγματα είναι δύσκολα, αν και είναι αρκετά βελτιωμένη σε σχέση με πέρυσι έχοντας προχωρήσει σε στοχευμένες και ποιοτικές προσθήκες, με μοναδική ουσιαστική απώλεια το βασικού αμυντικού Χιντερέγκερ. Ένα από τα βασικά πράγματα που πρέπει να διορθώσει φέτος είναι οι επιδόσεις στην έδρα της: πέρυσι ήταν από τις χειρότερες ομάδες εντός (4 νίκες σε 17 ματς!).


Με Ρόντε
Ο αρχηγός Ρόντε (μέσος) προέρχεται από τραυματισμό αλλά συμπεριλήφθηκε στην αποστολή και αναμένεται να βρεθεί στο αρχικό σχήμα. Τιμωρημένος ο νεοφερμένος στόπερ Σμόλτσιτς, εκτός και ο επίσης νεοφερμένος μπακ Μπούτα.

Μπάγερν Μονάχου

Η Μπάγερν Μονάχου μπαίνει και φέτος στη μάχη ως το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, έστω κι αν μετά από χρόνια καλείται να δώσει αυτή τη μάχη χωρίς τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι που πήγε στην Μπαρτσελόνα. Πρώτο δείγμα θετικό πάντως καθώς κατέκτησε το Σούπερ Καπ κόντρα στην Λειψία με το… χορταστικό 5-3, με ένα εντυπωσιακό πρώτο 45λεπτο (3-0). Ο κόουτς Νάγκελμαν προτιμά να παίζει χωρίς κλασικό φορ.


Η ζωή χωρίς τον Λεβαντόφσκι
Από τις μεταγραφές των Βαυαρών ξεχωρίζουν ασφαλώς ο Μανέ από τη Λίβερπουλ και ο Ντε Λιχτ από τη Γιουβέντους. Χάνει την πρεμιέρα λόγω τιμωρίας ο ενίοτε βασικός εξτρέμ Κομάν ενώ αμφίβολος δίνεται ο αρχηγός και βασικός τερματοφύλακας Νόιερ. Γνωστή κρίνεται η απουσία του βασικού μέσου Γκορέτσκα.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
5.5 4.5 1.41 2.85 1.31 1.78 1.82 1.44 2.4 2.57 1.12 1.09
Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Μπάγερν Μονάχου / Εκτίμηση

Δυνατό τεστ για τη Μπάγερν καθώς η ποιοτική Αϊντραχτ μπορεί να της βάλει… δύσκολα. Το λογικό αμφίτερμα προσφέρεται σε αδιάφορη τιμή και περιμένοντας το σκορ να… ξεφεύγει θα ρισκάρουμε σε early goal (γκολ πριν το 22΄) στο 1.85.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr