Ποδόσφαιρο

Premier League: Πονταρίσματα σε Αρσεναλ

Παρασκευή, 5 Αυγούστου 2022 - 11:47

Η φιλόδοξη Αρσεναλ δοκιμάζεται στην έδρα της γειτονικής Κρίσταλ Πάλας και το διπλό έχει πάρει… παιχνίδι στην στοιχηματική αγορά.

Premier League: Πονταρίσματα σε Αρσεναλ

22:00, Novasports Premier League

Κρίσταλ Πάλας

Η Κρ. Πάλας τερμάτισε 12η πέρσι παίζοντας καλό ποδόσφαιρο και χωρίς να κινδυνεύσει, ενώ είχε θετική πορεία και στο κύπελλο όπου έφθασε μέχρι τα ημιτελικά. Ο Πατρίκ Βιεϊρά παρέμεινε στον πάγκο μετά από θετική πρώτη χρονιά και με ένα νεανικό σύνολο θέλει να διεκδικήσει κάτι παραπάνω. Στις μεταγραφές έφυγε ο πολύ καλός μέσος Γκάλαχερ και τον αντικατέστησε ο Ντουκουρέ από τη Λανς, ενώ υπάρχει όπως πάντα σίριαλ παραμονής του αρχισκόρερ Ζαχά. Τελείωσε την περσινή σεζόν αήττητη σε έξι σερί εντός έδρας ματς, το δεύτερο καλύτερο σερί της στα «σαλόνια».
Χωρις Ολίσε
Εκτός οι τερματοφύλακες Μπάτλαντ και Τζόνστον (παίζει ο συνήθως βασικός Γουάιτα), δεν υπολογίζεται ο καλός μέσος ΜακΆρθουρ, όπως και ο επίσης βασικός μέσος Ολίσε.

Άρσεναλ

Η Άρσεναλ έχασε πέρσι την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ αυτοκτονώντας στις τελευταίες αγωνιστικές, οπότε στόχος είναι να μπει στην πρώτη τετράδα φέτος. Η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα ξόδεψε πολλά στις μεταγραφές, περιμένοντας πολλά κυρίως από τα δύο αποκτήματα από τη Μάντσεστερ Σίτι Γκαμπριέλ Ζεσούς και Ζιντσένκο. Είχε εξαιρετική εικόνα στα φιλικά προετοιμασίας, σκοράροντας δέκα φορές στις νίκες επί των Τσέλσι και Σεβίλλξ. Συνήθως στις πρεμιέρες δυσκολεύεται, χάνοντας το πρώτο ματς της σεζόν σε πέντε από τα τελευταία εννέα χρόνια. Δεν έχει ισοπαλία στα τελευταία 17 παιχνίδια πρωταθλήματος, το μεγαλύτερο τρέχον σερί στην Πρέμιερ Λιγκ.
Με ερωτηματικά
Την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή των βασικών αμυντικών Τομιγιάσου, Τίρνι, αμφίβολοι δίνονται και οι Σμιθ - Ρόου, Βιέιρα (μέσοι). Ο μέσος Πάρτεϊ κατηγορείται για βιασμό και παραμένει άγνωστη η διαθεσιμότητα του.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
4.35 3.5 1.68 1.72 1.88 1.24 3.25 1.77 1.82 1.88 1.24 1.16
Κρίσταλ Πάλας - Άρσεναλ / Εκτίμηση

Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση καθώς η Αρσεναλ ξεκινά με υψηλούς στόχους φέτος και είχε εξαιρετική εικόνα στα φιλικά προετοιμασίας. Το διπλο έχει πάρει… παιχνίδι τις τελευταίες ώρες αλλά δεν μας πείθει στο 1.80 για πρεμιέρα πρωταθλήματος καθώς η Κρίσταλ Πάλας είναι «σκληρό» καρύδι εντός έδρας. Ποντάρουμε στην έλλειψη ρυθμού και επιλέγουμε το under (1.85).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr