Ποδόσφαιρο

MLS: “Βρέχει” γκολ στο Κολοράντο-Μινεσότα

Σάββατο, 6 Αυγούστου 2022 - 15:06

Φουλ δράση στο συναρπαστικό πρωτάθλημα Ηνωμένων Πολιτειών, προκύπτουν δυνατές επιλογές.

MLS: “Βρέχει” γκολ στο Κολοράντο-Μινεσότα

του Μάκη Κασσαλιά

ΑΤΛΑΝΤΑ-ΣΙΑΤΛ

«Λευκή» ισοπαλία έφερε η Ατλάντα στην έδρα του Σικάγο, παραμένοντας χαμηλά στην ανατολική περιφέρεια αλλά με βάσιμες ελπίδες για πλέι οφ. Είχε τις καλύτερες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο (η μεγαλύτερη στην εκπνοή με τον Αλμάδα), πιο ισορροπημένη η επανάληψη. Εφερε τρίτο συνεχόμενο under μετά από πέντε διαδοχικά over, ενώ τα 8/10 τελευταία είχαν σύνολο 2-3 γκολ. Νοκ άουτ οι δεξιοί μπακ Λένον-Ερνάντεζ, οι τερματοφύλακες Γκουζάν-Καστανιέιρα, οι μέσοι Χίντμαν-Αλόνσο και ο στόπερ Ρόμπινσον.

Το Σιάτλ επιβλήθηκε 1-0 του Ντάλας, επιτυχία που είχε απόλυτη ανάγκη στο κυνήγι των πλέι οφ από όπου απειλείται να μείνει εκτός για πρώτη φορά στα χρονικά. Ερχόμενοι από τέσσερις ήττες στα πέντε προηγούμενα, οι πρωταθλητές Βορείου/Κεντρικής Αμερικής πήραν εξαρχής τον έλεγχο και ουδόλως απειλήθηκαν. No goal τα 5/7 τελευταία, φέτος έχει κακές εκτός έδρας επιδόσεις (3-1-7). Εκτός οι οι Βάργκας (μέσος) και Ζοάο Πάουλο (μεσοεπιθετικός, 1 γκολ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Πασχίζει να αποκτήσει σταθερότητα η Ατλάντα αλλά δεν τα καταφέρνει, το Σιάτλ πήρε ώθηση με την τελευταία νίκη αλλά εκτός έδρας δεν έχει καλές επιδόσεις. Βρίσκουμε αξία στην τιμή του no goal (2.22).

ΣΑΡΛΟΤ-ΣΙΚΑΓΟ

Ακόμη μία νίκη στην Βόρεια Καρολίνα για την Σάρλοτ, που επικράτησε δια περιπάτου της Ουάσινγκτον (3-0) και συνεχίζει να ελπίζει βάσιμα για πλέι οφ. Η όγδοη εντός έδρας νίκη σε έντεκα ματς (όπου παραμένει χωρίς ισοπαλία) ήρθε με χαρακτηριστική άνεση. Μετράει πέντε συνεχόμενα over. Απέκτησε τον Γάλλο στόπερ Μαλαντά (από την Ροντέζ) για αντικαταστάτη του Βενεζουελάνου στόπερ Μακούν που συνεχίζει στη Νιου Ινγκλαντ. Τραυματίας ο αρ. μπακ Αρμουρ.

Μετά από τρεις διαδοχικές νίκες, το Σικάγο δεν μπόρεσε να επιβληθεί της Ατλάντα (0-0) και παραμένει εκτός των προνομιούχων θέσεων της Ανατολής. Αυτή τη φορά δεν έπιασε καλή απόδοση, με τον αντίπαλο να έχει τις καλύτερες ευκαιρίες κυρίως στο πρώτο ημίχρονο. Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του 18χρονου γκολκίπερ Σλόνινα στην Τσέλσι, θα παραμείνει ως δανεικός στους Φάιαρ για το 2022. Εκτός οι Ομσπεργκ (στόπερ), Ιβάνοφ (εξτρέμ), Εσπινόζα (δεξιός μπακ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Σάρλοτ αρέσκεται να δίνει γρήγορο τέμπο στην αποτελεσματική της έδρα, το ανεβασμένο Σικάγο μπορεί να ακολουθήσει και να δούμε θεαματικό ματς. “Επίφοβος” ο άσος, κρατάμε το γκολ-γκολ (1.70).

ΜΟΝΤΡΕΑΛ-ΙΝΤΕΡ ΜΑΪΑΜΙ

Μεγάλο διπλό επί του Κολόμπους πανηγύρισε το Μόντρεαλ (1-2), με την τρίτη νίκη στα τέσσερα τελευταία να το ανεβάζει ακόμη ψηλότερα στην Ανατολή. Οι Καναδοί είχαν δεύτερο ρόλο για μία ώρα αγώνα, έκτοτε όμως ανέβασαν στροφές επιτυγχάνοντας εντυπωσιακή ανατροπή στα τελευταία λεπτά. Στην 3η θέση των σκόρερ όλων των εποχών στην MLS ανέβηκε ο επιθετικός Κι Καμαρά. Over τα έξι από τα οκτώ τελευταία. Εκτός οι Χαμντί (μεσοεπιθετικός) και Γιόνσεν (αν. φορ).

Το δεύτερο διπλό της σεζόν κατέκτησε η Ιντερ Μαϊάμι αλώνοντας την έδρα του Σαν Χοσέ (0-1), μένοντας ολοζώντανη στο κυνήγι των πλέι οφ. Προηγήθηκε με γκολάρα του Βραζιλιάνου μέσου Μότα και έχασε πολλές ευκαιρίες να αποτελειώσει τον αντίπαλο, δεν το πλήρωσε. Είχαν προηγηθεί τέσσερα συνεχόμενα over, ενώ και τα εννιά τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της ήταν under. Μοναδικό πρόβλημα ο εξτρέμ Ρόμπινσον.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σταθερά σε καλή κατάσταση το Μόντρεαλ, αναιμική συνήθως η Ιντερ Μαϊάμι εκτός Φλόριντα. Ασος, που θα θέλαμε λίγο ψηλότερα (1,60), πολύ πιθανό να συνοδευτεί με over (2.27).

ΚΟΛΟΜΠΟΥΣ-ΝΥ ΣΙΤΙ

Το Κολόμπους λύγισε στα τελευταία λεπτά απέναντι στο Μόντρεαλ (1-2), βλέποντας να τερματίζεται στις εννιά αγωνιστικές το αήττητο σερί (4-5-0) και χάνοντας πολύτιμο έδαφος στο κυνήγι των πλέι οφ. Αν και είχε τον έλεγχο για αρκετή ώρα, δεν αποτελείωσε τον αντίπαλο (δοκάρι στο 52’) και το πλήρωσε ακριβά στο φινάλε. Tα 7/8 τελευταία εντός έδρας ήταν no goal και under.

Η Νιου Γιορκ Σίτι δεν μπόρεσε να κατακτήσει την πέμπτη συνεχόμενη νίκη στο Μόντρεαλ (0-0), μένοντας λίγο πίσω από την κορυφή της Ανατολής (σερί 4-4-1). Στο πρώτο ματς μετά την αποχώρηση του Αργεντινού σταρ επιθετικού Καστεγιάνος για την Γρανάδα, η πρωταθλήτρια ήταν ανύπαρκτη επιθετικά από την άλλη κράτησε ανέπαφη εστία για τέταρτο συνεχόμενο ματς (όλα under). Τραυματίες οι Τίνερχολμ (δεξιός μπακ)-Παρκς (αμυντικός μέσος).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Προβλημάτισε επιθετικά χωρίς τον Καστεγιάνος η Νιου Γιορκ Σίτι και δοκιμάζεται σε μία δύσκολη έδρα. Η ισοπαλία φαντάζει ως μία λογική έκβαση (3.55).

ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ-ΝΥ ΡΕΝΤ ΜΠΟΥΛΣ

Με κάτω τα χέρια ηττήθηκε η Ουάσινγκτον στο Σάρλοτ (3-0) και παραμένει καθηλωμένη στην τελευταία θέση της Ανατολής. Υποχρεώθηκε εξαρχής σε παθητικό ρόλο, μόνο στο τελευταίο δεκάλεπτο κι ενώ όλα είχαν κριθεί φάνηκε επιθετικά. Εγινε αλλαγή στην ανάπαυλα ο Ταξιάρχης Φούντας (11 γκολ). Over τα επτά από τα οκτώ τελευταία της παιχνίδια. Δεν υπολογίζονται ο βασικός γκολκίπερ Χαμίντ, ο αριστερός μπακ Μ. Σμιθ και οι επιθετικοί Πέρεζ-Καμαρά.

Μετά τον σκληρό αποκλεισμό στα ημιτελικά κυπέλλου με συντριβή στο Ορλάντο (5-1), οι ΝΥ Ρεντ Μπουλς υποχρεώθηκαν σε μάλλον απρόσμενη εντός έδρας ήττα από το Κολοράντο με.. 4-5 πάντως η θέση τους στα πλέι οφ δεν απειλείται. Τίποτα δεν προμήνυε αυτό τον επίλογο έχοντας πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων στο ημίωρο, ωστόσο κατέρρευσε ανεξήγητα. Εχει την καλύτερη επίδοση εκτός έδρας στην Ανατολή.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σε κακό.. φεγγάρι οι Ρεντ Μπουλς, παλεύει τουλάχιστον στην πρωτεύουσα η Ουάσινγκτον. Παρά τις καλές εκτός έδρας επιδόσεις των Ρεντ Μπουλς το διπλό δεν είναι για 2.10, ούτε θα το κοντράρουμε πάντως.

ΣΙΝΣΙΝΑΤΙ-ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ Γ.

Σε εκπληκτικό ματς το Σινσινάτι έφερε 4-4 με την Ιντερ Μαϊάμι, έβδομη ισοπαλία στις εννιά τελευταίες αγωνιστικές (1-7-1). Ο σταρ επιθετικός Βάσκεζ και ο Βραζιλιάνος φορ Μπρένερ έκαναν καλά την δουλειά τους -φτάνοντας τα 13 και 7 γκολ αντίστοιχα- όμως τα αμυντικά κενά ήταν μεγάλα. Εχει την μικρότερη συγκομιδή εντός έδρας στην περιφέρεια. Γκολ-γκολ τα 10/12 τελευταία. Αμφίβολος ο φορ Σέρτζιο Σάντος, νοκ άουτ οι Ματαρίτα (αρ. μπακ)-Μπάτζι (φορ).

Πέμπτη συνεχόμενη νίκη (με 18-2 γκολ!) και τι νίκη για την Φιλαδέλφεια που δεν έδειξε οίκτο στο Χιούστον (6-0) και φιγουράρει πάντα στην κορυφή της Ανατολής. Παράσταση για ένα ρόλο, άνοιξε τον δρόμο ο «καυτός» Ούγγρος Γκάζνταγκ με το 11ο γκολ του και ακολούθησε.. πάρτι. Εχει μόλις μία ήττα στις 16 τελευταίες αγωνιστικές (7-8-1) και την καλύτερη αμυντική επίδοση! Απέκτησε τον Κενυάτη διεθνή χαφ Οντάντα από τον Ερυθρό Αστέρα, χωρίς απουσίες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Χωρίς φρένα η Φιλαδέλφεια, αλλά και το Σινσινάτι είναι πολύ σκληρή ομάδα και θα πέσουν κορμιά. Παίζουν όλα τα αποτελέσματα, με πιθανότερη την ισοπαλία (3.50).

ΟΡΛΑΝΤΟ-ΝΙΟΥ ΙΝΓΚΛΑΝΤ

Μετά την πανηγυρική πρόκριση στον τελικό κυπέλλου (για πρώτη φορά στην ιστορία του) συντρίβοντας 5-1 τους ΝΥ Ρεντ Μπουλς, το Ορλάντο έπεσε θύμα ανατροπής στις καθυστερήσεις στην Ουάσινγκτον (2-1) και συνεχίζει την μάχη για πλέι οφ έχοντας συμπληρώσει επτά αγωνιστικές με μόλις μία νίκη (1-2-4). Παραμένει χωρίς ισοπαλία εντός έδρας (5-0-6). Πήρε δανεικό από την Αλ-Ιτιχάντ Κάλμπα τον διεθνή Περουβιανό μέσο Καρταγένα. Μοναδικός απόντας είναι ο αν. γκολκίπερ Στεϊντούχαρ.

Η Νιου Ινγκλαντ παραχώρησε «λευκή» ισοπαλία στο Τορόντο και με έξι αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-4-2) βρίσκεται οριακά πίσω από τις θέσεις πλέι οφ της Ανατολής. Οι “επαναστάτες” αντιμετώπισαν μεγάλες δυσκολίες και πιέστηκαν, μάλλον ικανοποιημένοι μένουν με τον βαθμό με άλλη μία σπουδαία εμφάνιση του Σέρβου γκολκίπερ Πέτροβιτς που απέκρουσε και πέναλτι! Γκολ-γκολ τα 10/13 τελευταία. Απέκτησε τον διεθνή Βενεζουελάνο στόπερ Μακούν (από Σάρλοτ), έδωσε στο Ντάλας τον μέσο Λέτζετ, έφυγε δανεικός στην Πουέμπλα ο φορ Αλτιντορ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ποιοτικό πλην ασταθές το Ορλάντο, ανακατεύει την τράπουλα η Νιου Ινγκλαντ μπας και δει προκοπή. Εχει τύχη η πρώτη εντός έδρας ισοπαλία των “λιονταριών” (3.75).

ΝΑΣΒΙΛ-ΤΟΡΟΝΤΟ

Τρίτη συνεχόμενη ισοπαλία με 1-1 έφερε το Νάσβιλ στο Πόρτλαντ και διατηρείται στις θέσεις πλέι οφ της Δύσης (σερί 1-4-2). Είδε το προβάδισμα της να διαγράφεται γρήγορα, ο σκόρερ Μπένμπουρι έχασε τεράστια ευκαιρία στο 43’ ενώ και στην επανάληψη η ομάδα του Τενεσί είχε την υπεροχή. Γκολ-γκολ τα 11/13 τελευταία, ενώ έχει πάρει λιγότερους βαθμούς εντός έδρας (14) από ότι εκτός (19). Πήρε δανεικό από το Τορόντο τον εξτρέμ Σάφελμπουργκ.

Το Τορόντο απέσπασε «λευκή» ισοπαλία στην έδρα της Νιου Ινγκλαντ και βρίσκεται πάντα χαμηλά στην Ανατολή όμως η απόδοση του αρχίζει να ανεβαίνει. Οι προσθήκες των Ιταλών Ινσίνιε και Μπερναρντέσκι αυτόματα ανέβασαν επίπεδο τους Καναδούς, αν και ο πρώτος έχασε πέναλτι στο 81’. Προηγήθηκε η ήττα στα πέναλτι από το Βανκούβερ στον τελικό του καναδικού κυπέλλου, παραμένει χωρίς διπλό (0-4-7). Εκτός ο αν. γκολκίπερ Γουέστμπεργκ και ο αμυντικός χαφ Οκέλο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σερί ισοπαλιών για το Νάσβιλ, πολύ βελτιωμένο το Τορόντο. Θα γίνει μεγάλη μάχη στο Τενεσί, είμαστε απλοί θεατές.

ΚΑΝΣΑΣ-ΛΑ ΓΚΑΛΑΞΙ

Εφιαλτικά εξελίσσεται η σεζόν για το Κάνσας, που μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό στα ημιτελικά κυπέλλου από το Σακραμέντο ηττήθηκε και από το Οστιν. Εμεινε με παίκτη λιγότερο στο 43’ και αμέσως μετά πίσω στο σκορ από γκάφα ολκής του γκολκίπερ Πούλσκαμπ, ενώ στο 63’ ο Σαλόι έχασε πέναλτι. Τα 8/9 τελευταία πρωταθλήματος είχαν σύνολο 2-3 γκολ. Τιμωρημένος ο βασικός μέσος Ντιουκ, με δέκα αγωνιστικές έχει τιμωρηθεί ο στόπερ Φορντ (!), μακροχρόνια τραυματίες οι Κίντα (μεσοεπιθετικός)-Πουλίδο (φορ).

Μία καλή παρένθεση αποδείχθηκε για τους ΛΑ Γκάλαξι η νίκη επί της Ατλάντα, καθώς στην έδρα του Ντάλας γνώρισαν την τέταρτη ήττα στα πέντε τελευταία (1-0), μένοντας λίγο πίσω από τις προνομιούχες θέσεις της Δύσης (σερί 2-1-5). Συνδυασμός under και no goal τα τρία τελευταία. Βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Μπαρτσελόνα για τον 22χρονο μέσο Ρίκι Πούιγκ, ενώ στην Οσέρ θα παραχωρηθεί ο μέσος Ραβέλοσον. Νοκ άουτ οι Βιγιαφάνα (αριστερός μπακ)-Σαλντάνια (χαφ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Κατήφεια στο Κάνσας που δεν λέει να σηκώσει κεφάλι, ντεφορμέ όμως και οι Γκάλαξι. Και εδώ κάθε πρόβλεψη είναι παρακινδυνευμένη, θα ρισκάρουμε τον άσο με draw no bet (2.05).

ΟΣΤΙΝ-ΣΑΝ ΧΟΣΕ

Το Οστιν άλωσε το Κάνσας (0-2) και με σερί 6-2-1 φιγουράρει πάντα στην δεύτερη θέση της Δύσης. Πήρε αριθμητικό αβαντάζ στο 43’ και.. καπάκι προβάδισμα, ο γκολκίπερ Στούβερ απέκρουσε πέναλτι (63’), εξασφαλίστηκε στην εκπνοή με το 14ο γκολ του Αργεντινού Ντριούσι (1ος σκόρερ της κατηγορίας). Πολυβόλο εντός έδρας οι Τεξανοί, σε δέκα ματς έχουν πετύχει 25 γκολ! Απέκτησε τον Αργεντινό επιθετικό Ριγκόνι (από Σάο Πάολο). Αμφίβολος ο δεξιός χαφ Χιμένες, εκτός ο αμυντικός χαφ Βαλένσια.

Σε οδυνηρή εντός έδρας ήττα από την Ιντερ Μαϊάμι υποχρεώθηκε το Σαν Χοσέ (0-1), χάνοντας κι άλλες από τις ούτως ή άλλως λίγες ελπίδες του για πλέι οφ. Κακή εμφάνιση των Καλιφορνέζων, δέχτηκαν γκολ νωρίς και όχι μόνο δεν αντέδρασαν αλλά γλίτωσαν σε πολλές σημαντικές ευκαιρίες. Εχει μόλις ένα διπλό σε έντεκα εξορμήσεις. Στην Φέγενορντ παραχωρήθηκε ο Περουβιανός αριστερός μπακ Μάρκος Λόπες. Εκτός οι Φουέντες (μεσοεπιθετικός) και Χάτζι (εξτρέμ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις το Οστιν, δεν θα του σταθεί εμπόδιο το αδύναμο Σαν Χοσέ. Ο άσος κάλλιστα συνδυάζεται με over (2.05).

ΚΟΛΟΡΑΝΤΟ-ΜΙΝΕΣΟΤΑ

Το Κολοράντο δεν είχε εκτός έδρας νίκη φέτος (πιο πρόσφατη τον περσινό Οκτώβριο), τα κατάφερε στη Νέα Υόρκη (4-5) κατακτώντας το μόλις δεύτερο τρίποντο στα εννιά τελευταία (2-3-4) και συνεχίζει να ελπίζει για πλέι οφ. Εξαρχής το ματς ήταν.. ροντέο και αυτό συνεχίστηκε μέχρι τέλους. Βρέθηκε πίσω με 2-0 και 3-1, αλλά ο αντίπαλος κατέρρευσε και το εκμεταλλεύτηκε άριστα. Γκολ-γκολ και over τα 5/7 πιο πρόσφατα. Πήρε τον Χιλιανό μέσο Γκουτιέρες δανεικό από την Ουν. Κατόλικα. Νοκ άουτ οι Κεϊτά (στόπερ), Γκάλβαν (εξτρέμ), Λαράζ και Πράις (μέσοι).

Η Μινεσότα παραχώρησε ισοπαλία στο Πόρτλαντ με το θεαματικό 4-4 και με αήττητο επτά αγωνιστικών (5-2-0) έχει εδραιωθεί στις θέσεις πλέι οφ της Δύσης. Εγινε μεγάλη μάχη, με τις άμυνες.. απούσες. Τα επτά από τα εννιά τελευταία ήταν συνδυασμός γκολ-γκολ και over, εκτός έδρας μετράει από πέντε νίκες και ήττες. Αμφίβολος ο μέσος Τραπ, νοκ άουτ οι δεξιοί μπακ Μετανίρ-Ντότσον, ο εξτρέμ Γουεά και ο μέσος Χέις.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Τα τελευταία τους ματς έληξαν.. 4-5 και.. 4-4. Χωρίς δεύτερη σκέψη πάμε στον συνδυασμό γκολ-γκολ και over (1.85).

ΣΟΛΤ ΛΕΪΚ-ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ

Το Σολτ Λέικ έσωσε βαθιά στις καθυστερήσεις ένα βαθμό σε ισορροπημένο ματς στην έδρα του Σαν Χοσέ (2-2) και παρά τη μόλις μία νίκη στις επτά τελευταίες αγωνιστικές (1-3-3) διατηρείται στις προνομιούχες θέσεις της Δύσης. Over τα πέντε από τα έξι τελευταία των «βασιλικών», που είναι αρκετά αποτελεσματικοί εντός έδρας (7-3-1). Πήρε τον επιθετικό Μουσόφσκι από το Λος Αντζελες, συνεχίζουν εκτός οι βασικοί Κρέιλαχ (μέσος)-Γουντ (επιθετικός) και οι μπακ Φάρνσγουορθ (αριστερός)-Χάλσεϊ (δεξιός).

Το ένα εμπόδιο μετά το άλλο ξεπερνάει το Λος Αντζελες, που επιβλήθηκε με ανατροπή στο πρώτο ημίχρονο του Σιάτλ (2-1) και απολαμβάνει πάντα την πρωτιά της γενικής κατάταξης. Οι Καλιφορνέζοι δεν πτοήθηκαν όταν έμειναν πίσω στο σκορ, αντιθέτως άσκησαν τρομερή πίεση φτάνοντας δίκαια στην όγδοη νίκη στις δέκα τελευταίες αγωνιστικές (8-1-1). Μοναδικός απόντας είναι ο δεξιός μπακ Ντουένιας.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Κρας τεστ για το ασταμάτητο το Λος Αντζελες σε μία από τις δυσκολότερες έδρες. Δεν θα φοβηθούν οι “βασιλικοί”, αλλά το πιθανότερο είναι να λυγίσουν με την σειρά τους (2.42).

ΠΟΡΤΛΑΝΤ ΤΑΪΜΠΕΡΣ-ΝΤΑΛΑΣ

Το Πόρτλαντ παραχώρησε ισοπαλία στο Νάσβιλ (1-1) υποχωρώντας στα όρια των θέσεων πλέι οφ της Δύσης, τρέχοντας αήττητο εννιά αγωνιστικών (4-5-0). Δεν είχε καλή απόδοση στο πρώτο ημίχρονο αλλά ο δραστήριος Κολομβιανός μέσος Μορένο άνοιξε λογαριασμό και το γλίτωσε από τα χειρότερα. Γκολ-γκολ τα έξι από τα επτά τελευταία, over τα έξι από τα οκτώ πιο πρόσφατα. Εξέτισε ο εξτρέμ Ασπρίγια, εκτός οι Γουίλιαμσον (μέσος)-Γκουτιέρες (αν. φορ).

Μετά από δύο απανωτές νίκες, που είναι και οι μοναδικές του στις δέκα τελευταίες αγωνιστικές (2-4-4), το Ντάλας έφυγε με άδεια χέρια από την δύσκολη έδρα του Σιάτλ (1-0) πάντως διατηρείται στην τρίτη θέση της Δύσης. Δεν άξιζαν καλύτερης τύχης οι Τεξανοί, απειλώντας ελάχιστα. Στην Νιου Ινγκλαντ παραχωρήθηκε ο μέσος Λέτζετ. Μετράει πέντε συνεχόμενα under, ενώ τα 7/9 τελευταία εκτός έδρας ήταν γκολ-γκολ και over. Χωρίς απουσίες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Βάζει και δέχεται γκολ το πάντα δυνατό εντός έδρας Πόρτλαντ, υπολογίσιμο μέγεθος το Ντάλας αν και όχι στα καλύτερα του. Μικρό προβάδισμα στον άσο (2.15).

Βαθμολογία -

06/08/2022Eastern Conference
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Φιλαδέλφεια Γιούνιον Φιλαδέλφεια Γιούνιον 45 23 12 9 2 40 15 25
2 Νιου Γιορκ Σίτι Νιου Γιορκ Σίτι 42 22 12 6 4 41 21 20
3 Μόντρεαλ Ιμπακτ Μόντρεαλ Ιμπακτ 39 23 12 3 8 38 37 1
4 Νιού Γιόρκ Ρεντ Μπουλς Νιού Γιόρκ Ρεντ Μπουλς 36 23 10 6 7 38 30 8
5 Ορλάντο Σίτι Ορλάντο Σίτι 30 23 8 6 9 27 33 -6
6 Κολόμπους Κρού Κολόμπους Κρού 30 22 7 9 6 28 24 4
7 Σάρλοτ Σάρλοτ 29 23 9 2 12 28 31 -3
8 Ίντερ Μαϊάμι Ίντερ Μαϊάμι 29 23 8 5 10 27 37 -10
9 Σινσινάτι Σινσινάτι 29 23 7 8 8 37 42 -5
10 Σικάγο Φάιαρ Σικάγο Φάιαρ 27 23 7 6 10 24 28 -4
11 Νιου Ίνγκλαντ Νιου Ίνγκλαντ 27 22 6 9 7 32 34 -2
12 Ατλάντα Γιουνάιτεντ Ατλάντα Γιουνάιτεντ 25 22 6 7 9 29 33 -4
13 Τορόντο Τορόντο 23 23 6 5 12 30 39 -9
14 Ουάσινγκτον Ντι Σι Γιουνάιτεντ Ουάσινγκτον Ντι Σι Γιουνάιτεντ 21 22 6 3 13 28 47 -19
Final Series
Final Series Play-offs
06/08/2022Western Conference
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Λος Άντζελες Λος Άντζελες 48 22 15 3 4 44 23 21
2 Όστιν Όστιν 44 23 13 5 5 47 28 19
3 Μινεσότα Γιουνάιτεντ Μινεσότα Γιουνάιτεντ 35 23 10 5 8 35 30 5
4 Ντάλας Ντάλας 35 24 9 8 7 33 26 7
5 Ρεάλ Σολτ Λέικ Ρεάλ Σολτ Λέικ 34 23 9 7 7 30 29 1
6 Νάσβιλ Νάσβιλ 33 24 8 9 7 30 30 0
7 Σιάτλ Σάουντερς Σιάτλ Σάουντερς 32 23 10 2 11 30 27 3
8 Πόρτλαντ Τάιμπερς Πόρτλαντ Τάιμπερς 32 24 7 11 6 40 36 4
9 Λος Άντζελες Γκάλαξι Λος Άντζελες Γκάλαξι 30 22 9 3 10 30 28 2
10 Κολοράντο Ράπιντς Κολοράντο Ράπιντς 27 22 7 6 9 30 33 -3
11 Βανκούβερ Γουάιτκαπς Βανκούβερ Γουάιτκαπς 27 23 7 6 10 25 38 -13
12 Ντιναμό Χιούστον Ντιναμό Χιούστον 25 23 7 4 12 28 37 -9
13 Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς 23 23 5 8 10 36 46 -10
14 Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι 20 24 5 5 14 19 42 -23
Final Series
Final Series Play-offs

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr