Ποδόσφαιρο

Β’ Ολλανδίας: «Ξεφεύγει» το σκορ!

Δευτέρα, 8 Αυγούστου 2022 - 11:11

Με δύο αναμετρήσεις ολοκληρώνεται η 1η αγωνιστική στην «μικρή» κατηγορία της Ολλανδίας όπου «ρίχνονται» στην μάχη οι ομάδες νέων και.. παραδοσιακά υπόσχονται αρκετά γκολ!

Β’ Ολλανδίας: «Ξεφεύγει» το σκορ!

Οι αναμετρήσεις ξεκινούν στις 21:00

ΑΓΙΑΞ Β’-ΤΕΛΣΤΑΡ


Η ομάδα νέων του Αγιαξ απάντησε άμεσα στην αρνητική σεζόν του 2020 και πέρυσι παρουσιάστηκε άκρως ανταγωνιστική και είχε το καλύτερο τελικό πλασάρισμα από τις ομάδες νέων. Η διοίκηση πιστή στο… οργανόγραμμα, επιμένει στον Τζόνι Χάιτινχα που μετά από θητεία στα μικρότερα κλιμάκια, συνεχίζει στην ομάδα νέων του συλλόγου. Η περσινή ομάδα u21 είτε προβιβάστηκε είτε δοκιμάζει την τύχη της σε άλλες πολιτείες και θα δώσει πλέον χρόνο συμμετοχής στην επόμενη γενιά u19.

Η Τέλσταρ παρουσιάστηκε αποκαρδιωτική πέρυσι και η 19η θέση ήταν η χειρότερη των τελευταίων 25 ετών. Ο κύκλος του Αντρις Γιόνκερ ολοκληρώθηκε και στο τιμόνι επέστρεψε ο Μάικ Σνούι που την είχε οδηγήσει στην καλύτερη θέση των τελευταίων δεκαετιών 2018 (6η).Έχασε πάντως τους περισσότερους βασικούς και αποτελεί ουσιαστικά μια από τις ομάδες με τις περισσότερες μεταβολές στο ρόστερ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Με πολλά νέα πρόσωπα και οι δύο ομάδες, με τους γηπεδούχους να διαθέτουν πάντως περισσότερη ποιότητα. Θα θέλαμε ψηλότερα τον άσο για πρεμιέρα, θα τον συνδυάσουμε με over που προσφέρεται πάντως σε αδιάφορη τιμή (1.85).

ΑΛΚΜΑΑΡ Β’-ΜΑΑΣΤΡΙΧΤ


Ο εξαιρετικός πρώτος γύρος δεν είχε ανάλογη συνέχεια για την ομάδα νέων της Αλκμαάρ, κινδύνευσε μάλιστα στην συνέχεια αλλά τουλάχιστον κατάφερε να εξασφαλίσει την αποφυγή της τελευταίας θέσης στην ειδική βαθμολογία των νέων. Στο τιμόνι διατηρήθηκε ο Βέλγος Μέρτενς με σπουδαία θητεία στην πρώτη ομάδα του συλλόγου. Όπως συνηθίζει, στην ομάδα θα αγωνίζονται πλέον οι ποδοσφαιριστές από την περυσινή u18.

Η Μάαστριχτ πέρυσι παρέπαιε και η 17η θέση ήταν η χειρότερη από το μακρινό 2004. Ο Μορις Φέρνμπερν που ανέλαβε προσωρινά στο φινάλε της σεζόν, έπεισε πάντως την διοίκηση που του έδωσε ένα νέο συμβόλαιο και για πρώτη φορά θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του ως πρώτος τεχνικός. Δύσκολα θα καταφέρει πάντως και φέτος να διακριθεί. Εχει προχωρήσει μόλις σε πέντε προσθήκες και ουσιαστικά περιμένει τα… κοψίματα της γειτονικής Φορτούνα Σιτάρντ για να λάβει «δανεική» βοήθεια.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Και οι δύο ομάδες αναμένεται να πραγματοποιήσουν μια… άχρωμη σεζόν φέτος. Ο άσος προσφέρεται σε «αδιάφορη» τιμή, θα προτιμήσουμε τον συνδυασμό γκολ/γκολ με over που αμφότερες συνηθίζουν, στο «διαβασμένο» 1.83.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr