Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Champions League: Βικτόρια Πλζεν-Σέριφ Τίρασπολ, μπορούν να σκοράρουν και οι δύο!

Τρίτη, 9 Αυγούστου 2022 - 13:57

Η Πλζεν έχει το πάνω χέρι απόψε για τη πρόκριση και θα προσπαθήσει να τη κλειδώσει. 

Προκριματικά Champions League: Βικτόρια Πλζεν-Σέριφ Τίρασπολ, μπορούν να σκοράρουν και οι δύο!

1ο παιχνίδι: Βικτόρια Σέριφ - Πλζεν 1-2

Αγώνας ρεβάνς για τον 3ο προκριματικό γύρο.

Η ομάδα που θα προκριθεί θα παίξει στα πλέι οφ με τον νικητή του ζευγαριού Καραμπάγκ – Φερεντσβάρος,, ενώ η ομάδα που θα αποκλειστεί παίζει στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ με τον ηττημένο του ζευγαριού Ερυθρός Αστέρας – Πιούνικ. Με VAR.

Βικτόρια Πλζεν

Σπουδαίο βήμα πρόκρισης έκανε η Πλζεν εκτός έδρας μάλιστα αφού κέρδισε με 1-2 τη Σέριφ. Η νίκη αυτή ήρθε και με ανατροπή στο σκορ, αφού βρέθηκε να χάνει ύστερα από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Η απάντηση ήρθε άμεσα με τον ίδιο τρόπο. Μπορεί στην επανάληψη η Σέριφ να ήταν πιο επικίνδυνη και πιεστική, αλλά η Πλζεν ήταν αυτή που κατάφερε να σκοράρει και να πάρει τη νίκη. Στο πρωτάθλημα μπορεί να έπαιξε με αλλαγές, αλλά επικράτησε με 2-1 επί της Παρντούμπιτσε. Σήμερα θα έχει πέντε παίκτες εκτός, με τους τρεις να είναι τραυματίες.

Πιθανή ενδεκάδα

J. Staněk, J. Sýkora, L. Pernica, L. Hejda, M. Havel, J. Mosquera, P. Bucha, L. Kalvach, J. Kopic. T. Chorý,

J. Kliment.
Σερίφ Τιρασπόλ

Μόνος της στόχος σήμερα είναι να ανατρέψει την κατάσταση εις βάρος της και να συνεχίσει αυτή το όνειρο του Champions League. Kαι στο πρώτο παιχνίδι ίσως να μην άξιζε την ήττα, αφού είχε καλή εικόνα και τις περισσότερες στιγμές είχε την υπεροχή, όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Θα ταξιδέψει σήμερα στη Τσεχία προσπαθώντας για τη βελτίωση αρχικά των λαθών της και δεύτερον την μεγάλη ανατροπή, όπως δήλωσε και ο προπονητής της. Στο πρωτάθλημα έφτασε στη πρώτη φετινή της νίκη με αντίπαλο τη Σφιντούλ Τζορτζ με σκορ 1-3.

Πιθανή ενδεκάδα

R. Abalora, P. Kpozo, S. Radeljić, G. Kiki, Renan Guedes, R. Lushkja, M. Kyabou, C. Badolo, R. Akanbi, K. Tejan, Pernambuco.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.34 4.15 8 1.88 1.72 1.31 2.87 1.98 1.65 1.05 1.16 2.67
Βικτόρια Πλζεν - Σερίφ Τιρασπόλ / Εκτίμηση

Η Πλζεν παίζει εντός έδρας, κάτι που της δίνει άλλον αέρα και δυναμική. Είναι ποιοτική ομάδα με καλές μονάδες και μπορεί να πάρει αυτό που θέλει. Όμως απέναντί της θα βρει μια σκληροτράχηλη ομάδα η οποία θα προσπαθήσει να σκοράρει και να παίξει επιθετικά.

Το goal/goal στο 2.15 δεν περνά απαρατήρητο.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr