Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Champions League: Τυπική διαδικασία για Μπενφίκα

Τρίτη, 9 Αυγούστου 2022 - 13:07

Σφραγίζουν την είσοδο στα πλέι οφ οι αετοί της Λισσαβόνας, για το.. θαύμα η Μίντιλαντ.

Προκριματικά Champions League: Τυπική διαδικασία για Μπενφίκα

Στο ουδέτερο «Ράντερς Στέιντιουμ», απέχει 113 χλμ. από την έδρα της Μίντιλαντ.
Δεν μετρούν παραπάνω τα εκτός έδρας γκολ.
Ο νικητής με Ντινάμο Κιέβου (Ουκρανία) ή Στουρμ Γκρατς (Αυστρία).
A' ματς: Μπενφίκα-Μίντιλαντ 4-1

Μίντιλαντ

Η Μίντιλαντ δεν μπορούσε να αμυνθεί στην έδρα της Μπενφίκα, δεχόταν επιθέσεις κατά κύματα και μοιραία έχασε με βαρύ σκορ (4-1). Εξακολουθεί να πορεύεται με υπηρεσιακό τεχνικό, τον Χένρικ Γένσεν, ωστόσο από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι οι παίκτες ήταν ενάντιοι στην προ ημερών απόλυση του προπονητή Χένρικσεν. Την Παρασκευή έμεινε στο 3-3 (προηγήθηκε 3-0!) στην έδρα της Λίνγκμπι για το πρωτάθλημα Δανίας.

Χωρίς απουσίες

Από τη στιγμή που ο επιθετικός Μπρουμάντο επέστρεψε στο τελευταίο ματς για το πρωτάθλημα, δεν αναφέρθηκαν αξιοσημείωτα προβλήματα. Λογικά θα έχει αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα.

Πιθανή σύνθεση: Ολαφσον, Σβιατσένκο, Ντάλσγκααρντ, Αντερσον, Παουλίνιο, Ντιρ, Ντρέγερ, Ισακσεν, Σόρενσεν, Ονιεντίκα, Καμπά

Μπενφίκα

Η Μπενφίκα είχε σε οργιώδη κατάσταση τον Γκονσάλο Ράμος, ο οποίος σημείωσε τρία γκολ και έτσι οι Λουζιτανοί πανηγύρισαν τη νίκη με ευρύ σκορ. Επί της ουσίας η πρόκριση έχει κριθεί, αν και ο Γερμανός Ρόγκερ Σμιντ ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει χώρος για εφησυχασμό. Ακόμη μία τεσσάρα ακολούθησε για το πρωτάθλημα, το εντός έδρας 4-0 επί της Αρούκα ήρθε δίχως ιδιαίτερο πρόβλημα, για την πρεμιέρα του πορτογαλικού πρωταθλήματος. Στόχος είναι ο τίτλος εντός συνόρων και τα πρώτα ματς προκάλεσαν χαμόγελα.

Τρία θέματα

Εκτός δράσης παραμένουν οι αμυντικοί Βερίσιμο και Βίκτορ, ενώ στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος χτύπησε ο έμπειρος μέσος Ζοάο Μάριο και η λογική υπαγορεύει ότι το τεχνικό τιμ δεν θα ρισκάρει.

Πιθανή σύνθεση: Βλαχοδήμος, Ζιλμπέρτο, Οταμέντι, Μοράτο, Γκριμάλντο, Φλορεντίνο, Φερνάντες, Τσικίνιο, Ράφα Σίλβα, Ζοάο Μάριο, Ράμος.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
3.9 3.9 1.67 2.45 1.42 1.57 2.1 1.45 2.37 1.92 1.18 1.2
Μίντιλαντ - Μπενφίκα / Εκτίμηση

Τα μεγάλα αμυντικά κενά των Δανών φανερώθηκαν και κόντρα στην Λίνγκμπι δεχόμενη τρία γκολ, οπότε τι τύχη μπορεί να έχει για την ανατροπή. Καμία, ασφαλώς. Στο 1.60 το over, φαντάζει αρκετά δυνατό.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr