Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Champions League: Πιούνικ - Ερυθρός Αστέρας, τυπική διαδικασία η ρεβάνς!

Τρίτη, 9 Αυγούστου 2022 - 14:19

Ο Ερυθρός Αστέρας θα δώσει σήμερα τη ρεβάνς με τη Πιούνικ, με έναν αγώνα να έχει διαδικαστικό χαρακτήρα. 

Προκριματικά Champions League: Πιούνικ - Ερυθρός Αστέρας, τυπική διαδικασία η ρεβάνς!

1ο παιχνίδι : Ερυθρός Αστέρας - Πιούνικ 5-0

Αγώνας ρεβάνς για τον 3ο προκριματικό γύρο.

Η ομάδα που θα προκριθεί θα παίξει στα πλέι οφ με τον νικητή του ζευγαριού Μακάμπι Χάιφα – Απόλλων Λεμεσού, ενώ η ομάδα που θα αποκλειστεί παίζει στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ με τον ηττημένο του ζευγαριού Σέριφ – Βικτόρια Πλζεν. Με VAR.

Πιούνικ Ερεβάν

Η Πιούνικ όσο και να ήθελε, δεν μπόρεσε ποτέ να ακολουθήσει τον ρυθμό του Ερυθρού Αστέρα. Στην αρχή δεν το φοβήθηκε το ματς, έδειξε θάρρος και αλλά αυτό δεν έφτανε. Η διαφορά δυναμικότητας ήταν εμφανέστατη με την αντίπαλό της και έτσι παραδόθηκε στο έλεος της. Εξάλλου η παρουσία της από μόνη της σε έναν ευρωπαϊκό όμιλο είναι τεράστια επιτυχία. Στο πρωτάθλημα δεν αγωνίστηκε και είχε την ευκαιρία να μαζέψει τα κομμάτια της. Σήμερα θα μπουν να παλέψουν το παιχνίδι και δεν θα γίνουν έρμαιο των ορέξεων του Αστέρα. Δύο σημαντικές απουσίες έχει σήμερα, αλλά είναι γνωστές εδώ και καιρό.

Ερυθρός Αστέρας

Δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα και έδειξε την ανωτερότητά της καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Η ομάδα του Ντέγιαν Στάνκοβιτς έκανε τη δουλειά και με το παραπάνω και πλέον ατενίζει το μέλλον πιο αισιόδοξα και με ψυχολογία. Λογικά θα παίξει με τη Μακάμπι Χάιφα. Στο πρωτάθλημα σαρώνει μέχρι στιγμής με 4/4 νίκες και θέλει τον τίτλο διακαώς. Δεν έπαιξε για το πρωτάθλημα καθώς η ομοσπονδία της έδωσε ρεπό έτσι ώστε να ετοιμαστεί όσο το δυνατόν πιο κατάλληλα για την Ευρώπη. Σήμερα θα έχει αρκετούς ποδοσφαιριστές εκτός για διάφορους λόγους, το οποίο θα διαφοροποιήσει τα πλάνα του προπονητή.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
6.75 4.5 1.35 2.05 1.61 1.4 2.52 1.75 1.84 2.7 1.14 1.06
Πιούνικ Ερεβάν - Ερυθρός Αστέρας / Εκτίμηση

Ο Ερυθρός έχει δεδομένη τη πρόκριση, και ίσως παραταχθεί με αλλαγές σήμερα. Η Πιούνικ ξέρει πως δεν έχει τύχη, αφού στο πρώτο παιχνίδι χάθηκαν τα πάντα, Ίσως όμως επιδιώξει να παίξει ανοιχτά και επιθετικά μέσα στην έδρα της.

Over 2,5 λοιπόν στο 1.70 που μοιάζει λογικό.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr