Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Champions League: "Καθαρίζει" η Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Τρίτη, 9 Αυγούστου 2022 - 13:19

Σαφέστατο αβαντάζ πρόκρισης για τους Κροάτες που υποδέχονται την Λουντογκόρετς.

Προκριματικά Champions League:

Δεν μετρούν παραπάνω τα εκτός έδρας γκολ.

Ο νικητής με Μπόντο (Νορβηγία) ή Ζάλγκιρις (Λιθουανία).

A’ ματς Λουντογκόρετς-Ντινάμο Ζάγκρεμπ 1-2

Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Η Ντινάμο Ζάγκρεμπ έκανε ονειρεμένο ξεκίνημα, προηγήθηκε 2-0 της Λουντογκόρετς στο 9' και κράτησε τη νίκη, αν και πέρασε πολλές δύσκολες στιγμές (1’, 2’, 47’ δοκάρι, 67’). Τυχερή νίκη για τους πρωταθλητές Κροατίας, οι οποίοι στο αμυντικό σκέλος παρουσιάζουν αρκετά κενά και το τεχνικό τιμ έκανε λόγο για ανάγκη ύψιστης προσοχής. Στο τελευταίο ματς για το πρωτάθλημα έφερε 1-1 εκτός έδρας απέναντι στη Βάραζντιν, πρώτη απώλεια βαθμών για φέτος.

Εχει θέματα

Εκτός δράσης αναμένονται για ακόμη ένα ματς οι Τεοφίλ-Κατρίν (α. 1/0, 1/0), Μπουλάτ (μ. 1/0), δύσκολα ο Γ. Σούταλο (α. 1/0, 1/0). Θετικό το ότι δεν αναφέρθηκαν περαιτέρω προβλήματα.

Πιθανή σύνθεση: Λιβάκοβιτς, Ριστόφσκι, Λαούριτσεν, Πέριτς, Λιούμπισιτς, Μπατουρίνα, Μίσιτς Αντέμι, Ιβανούσετς, Όρσιτς, Ντρίμιτς

Λουντογκόρετς

Η Λουντογκόρετς δέχθηκε δύο γκολ στο πρώτο δεκάλεπτο από την Ντινάμο Ζάγκρεμπ, μείωσε άμεσα, αλλά δεν πήρε θετικό αποτέλεσμα όχι επειδή δεν ήταν καλύτερη, επειδή έχασε πολλές ευκαιρίες (1’, 2’, 47’ δοκάρι, 67’). Οι πρωταθλητές Βουλγαρίας έχουν αποδυναμωθεί λόγω οικονομικών προβλημάτων, ωστόσο έδειξαν ότι είναι καλά δουλεμένη ομάδα από τη μέση και μπροστά και άπαντες περιμένουν σπουδαία μάχη στην Κροατία. Δεν είχε υποχρεώσεις εντός συνόρων, για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία.

Δύο κενά

Τιμωρημένος ο Τεκπετέι (ε. 5/1, 4/3), εξέτισε ο Σο (μ. 3/0, 3/0), δύσκολα ο Γκονσάλβες (μ. 1/0). Άπαντες είναι σημαντικά στελέχη για τη συνολική λειτουργία της βουλγαρικής ομάδας.

Πιθανή σύνθεση: Παντ, Νεντιάλκοβ, Βερντόν, Πλάστουν, Σισίνιο, Πιοτρόβσκι, Γιορντάνοβ, Γιάνκοβ, Ρικ, Ντέλεβ, Νεσπότοβ

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.64 3.65 4.35 1.94 1.67 1.34 2.75 1.65 1.97 1.16 1.21 1.95
Ντιναμό Ζάγκρεμπ - Λουντογκόρετς / Εκτίμηση

Στο πρώτο ματς η Ντιναμό Ζάγκρεμπ έπιασε στον.. ύπνο την πρωταθλήτρια Βουλγαρίας. Απέδειξε βέβαια πως είναι ανώτερη και θα επιδιώξει να ντουμπλάρει τις νίκες της. Πολύ πιθανόν να το πετύχει, ωστόσο το 1.62 μας αφήνει ασυγκίνητους.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr