Ποδόσφαιρο

Copa Libertadores: Με γκολ στις ρεβάνς!

Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2022 - 11:16

Με τις επαναληπτικές αναμετρήσεις της προημιτελικής φάσης συνεχίζεται η δράση στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ν. Αμερικής όπου επιλέγουμε πρωτίστως πονταρίσματα τερμάτων.

Copa Libertadores: Με γκολ στις ρεβάνς!

Ρεβάνς για την προημιτελική φάση.
Δεν ισχύουν τα εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση ίδιου αριθμού τερμάτων από τις δύο ομάδες μετά το τέλος του δεύτερου αγώνα ακολουθεί παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί.

ΠΑΛΜΕΙΡΑΣ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΙΡΟ

Α' Αγώνας: Ατλέτικο Μινέιρο - Παλμέιρας 2-2
Ο νικητής με Ατλέτικο Παραναένσε ή Εστουδιάντες στα ημιτελικά.
03:30, Cosmote Sport 3 HD-VAR

Η Παλμέιρας θέλει να εκμεταλλευτεί τη φόρμα της για να περάσει στα ημιτελικά του Λιμπερταδόρες, όπου στοχεύει στην τρίτη σερί κατάκτηση του τίτλου μένοντας όρθια στο πρώτο ματς επιστρέφοντας από 0-2. Σχεδόν αψεγάδιαστη η πορεία της και στη φετινή διοργάνωση, όπου είχε μόνο νίκες (8 στα 8) μέχρι την ισοπαλία την προηγούμενη εβδομάδα. Προελαύνει και στο πρωτάθλημα Βραζιλίας, όπου προέρχεται από νίκη επί της Γκοϊάς.

Η Ατλέτικο Μινέιρο έγινε η πρώτη ομάδα που δεν έχασε από την Παλμέιρας στο φετινό Λιμπερταδόρες, αλλά και πάλι χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια και στη ρεβάνς. Προσθέστε και το ντεφορμάρισμά της: χωρίς νίκη στα πέντε τελευταία ματς, ισοφάρισε επίδοση του 2019! Η πρόσφατη αλλαγή προπονητή δεν έχει αποδώσει ακόμη, αφού δεν έχει κερδίσει ακόμη με τον Κούκα.GG τα επτά από τα οχτώ τελευταία ματς στο Λιμπερταδόρες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η πιο έμπειρη Παλμέιρα έχει τον… τρόπο και ξέρει να παίρνει αποτελέσματα. Ο άσος έχει τύχη στο 1.80, οι πιο… τολμηροί μπορούν να τον συνδυάσουν με αμφίτερμα στο 3.20!

ΤΑΓΙΕΡΕΣ - ΒΕΛΕΖ ΣΑΡΣΦΙΛΝΤ


Α’ Αγώνας: Βελέζ – Τάγιερες 3-2
Ο νικητής με τον νικητή του Φλαμένγκο – Κορίνθιανς στα ημιτελικά.

Η Ταγιέρες έχει γράψει ήδη ιστορία στο Κόπα Λιμπερταδόρες, αφού για πρώτη φορά στα χρονικά βρίσκεται στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Και το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα όπου δέχτηκε το τρίτο γκολ στο 90’,της επιτρέπει να αισιοδοξεί πως μπορεί να κάνει την ανατροπή και την έκπληξη. Παραπλανητικό το σκορ στο πρώτο παιχνίδι, αφού έχει 17 under 2.5 γκολ στα 18 τελευταία παιχνίδια ανεξαρτήτως διοργάνωσης!

Δεν είναι σε καλή κατάσταση η Βελέζ Σάρσφιλντ, αλλά με την εμπειρία της κατάφερε να κερδίσει την Ταγιέρες στο πρώτο ματς. Αυτή η νίκη είναι η μοναδική νίκη της στα εννέα τελευταία παιχνίδια ανεξαρτήτως διοργάνωσης! Στο πρωτάθλημα Αργεντινής προέρχεται από ήττα από την Ουνιόν και έχει μόλις μία νίκη σε 12 αγωνιστικές.Σταθερά εκτός ο αρχηγός Τζιανέτι (στόπερ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ενδιαφέρουσα και αμφίρροπη αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ομάδες με αρκετά κοινά χαρακτηριστικά. Περιμένουμε μάχη υπομονής και ποντάρουμε σε ισοπαλία στο πρώτο ημίχρονο.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr