Ποδόσφαιρο

Copa Sudamericana: Σεαρά - Σάο Πάολο, "μάχη" υπομονής!

Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2022 - 11:48

Με την αναμέτρηση της Σεαρά με την Σάο Πάολο συνεχίζεται η προημιτελική φάση στην δεύτερη τη τάξει διασυλλογική διοργάνωση της Ν. Αμερικής. 

Copa Sudamericana: Σεαρά - Σάο Πάολο,

Ρεβάνς για την προημιτελική φάση.
Δεν ισχύουν τα εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση ίδιου αριθμού τερμάτων από τις δύο ομάδες μετά το τέλος του δεύτερου αγώνα ακολουθεί παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί.

ΣΕΑΡΑ - ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ

A’ Αγώνας: Σάο Πάουλο - Σεαρά 1-0
Ο νικητής με Ατλέτικο Γκοϊανιένσε στα ημιτελικά.
01:15, Cosmote Sport 8 HD-VAR

Μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα η Σεαρά ήταν η μοναδική ομάδα που είχε μόνο νίκες στο Σουνταμερικάνα (8 στα 8) και μάλιστα με εντυπωσιακά νούμερα και απολογισμό τερμάτων 22-2! Ωστόσο η πρώτη ήττα ίσως είναι και καταδικαστική, αφού καλείται να ανατρέψει το αποτέλεσμα για να προκριθεί επί της Σάο Πάολο στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Έχει επτά NG στα οχτώ τελευταία ματς του Σουνταμερικάνα. Παραμένουν εκτός Πασέκο (αμ.), Ριγκονάτο, Ροντρίγκο, Ντεντίνιο (μέσοι) και Πεϊσότο (επ.). Εκτός και ο Κολομβιανός φορ Βάσκες, επειδή έχει παίξει ήδη στο θεσμό με την Ντεπορτίβο Κάλι.

Η επιλογή του κόουτς Ροζέριο Σένι να προφυλάσσει βασικούς παίκτες στο πρωτάθλημα για να είναι ξεκούραστοι στο Σουνταμερικάνα αποδίδει καρπούς στο δεύτερο (εκπληκτική πορεία με 8 νίκες και 1 ισοπαλία), αλλά έχει επιπτώσεις στις εγχώριες διοργανώσεις. Η Σάο Πάουλο πήρε προβάδισμα πρόκρισης στα ημιτελικά απέναντι στη Σεαρά, αλλά στο πρωτάθλημα Βραζιλίας είναι χωρίς νίκη εδώ και έξι αγωνιστικές! Με απουσίες και στη ρεβάνς, αφού είναι ξανά εκτός Ζαντρέι (βασικός τερμ.), Αρμπολέδα (αμ.), Άντερσον, Λουάν (μέσοι), Κάιο (επ.).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Το ντέρμπι της ημέρας! Ενδιαφέρουσα και αμφίρροπη αναμέτρηση και περιμένουμε… αρκετό ξύλο με το λογικό under να προσφέρεται σε αδιάφορες τιμές. Περιμένουμε μάχη υπομονής και επιλέγουμε την ισοπαλία στο πρώτο ημίχρονο (1.95).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr