Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Europa Conference League: Τζουργκάρντεν - Σέπσι, να κλειδώσει τη πρόκριση!

Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2022 - 10:40

Η Τζουργκάρντεν θέλει να διασφαλίσει τη πρόκρισή της σήμερα ώστε να βρεθεί στον επόμενο γύρο του Conference League. 

Προκριματικά Europa Conference League: Τζουργκάρντεν - Σέπσι, να κλειδώσει τη πρόκριση!

Α’ Ματς: Σέπσι – Τζουργκάρντεν 1-3

Αγώνας ρεβάνς για τον 3ο προκριματικό γύρο.

Η ομάδα που θα προκριθεί θα παίξει στα πλέι οφ με τον νικητή του ζευγαριού ΑΠΟΕΛ – Κιζιλζάρ. Χωρίς VAR.

Τζουργκάρντεν

To πρώτο παιχνίδι ήταν καταλυτικό, και κατάφερε να πάρει μεγάλη νίκη μέσα στη Ρουμανία. Το σκορ 1-3 της δίνει τεράστιο αβαντάζ, που σήμερα καλείται απλά να το διαχειριστεί έξυπνα ώστε να πάρει τη πρόκριση αναίμακτα. Για το πρωτάθλημα, βρέθηκε ομάδα να της κόψει τη φόρα ύστερα από 6 σερί νίκες. Αυτή ήταν η Βάρναμο αφού της απέσπασε λευκή ισοπαλία. Παραμένει όμως ψηλά καθώς είναι στη δεύτερη θέση και έχει ρίξει το βάρος της προσοχής της στο σημερινό. Όλοι τονίζουν πως χρειάζεται προσοχή και συγκέντρωση στις τάξεις της ομάδας. Δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και σε γενικές γραμμές είναι πλήρης.

Σέπσι OSK Σφάντου

Η Σέπσι θα εξαντλήσει τις πιθανότητες απόψε, όσες και αν είναι αυτές, για να πάρει αυτή τη πρόκριση. Δηλώνουν αποφασισμένοι και έτοιμοι. Βέβαια το σκορ είναι λίγο βαρύ και απαιτεί υπερ προσπάθεια, όμως ποδόσφαιρο είναι και ποτέ δεν ξέρεις. Εξού και η εικόνα της ομάδας στο πρόσφατο παιχνίδι με τη UTA Αράντ για το πρωτάθλημα, όπου και παρατάχθηκε με πολλές αλλαγές και κόλλησε στο 0-0. Μια απουσία έχει σήμερα και αυτή είναι του βασικού της σέντερ φορ Στεφανέσκου.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.64 3.55 4.5 1.81 1.78 1.3 2.95 1.75 1.15 1.21 2.02
Τζουργκάρντεν - Σέπσι OSK Σφάντου / Εκτίμηση

Η Σέπσι είναι αναγκασμένη να κυνηγήσει το παιχνίδι. Η Τζουργκάρντεν είναι ποιοτική ομάδα και σαφώς καλύτερη από την αντίπαλό της. Μόνο ερωτηματικό αν παίξει με αλλαγές σήμερα. Θέλει να διασφαλίσει τη πρόκριση, και μπορεί να σκοράρει παράλληλα.

Θα επιλέξω το over 2,5 σε τιμή του 2.00, αφού είναι δελεαστικό.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr