Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Europa League: Σλοβάτσκο – Φενέρμπαχτσε, «ξεφεύγει» το σκορ!

Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2022 - 11:05

Οι φιλοξενούμενοι έχουν τον πρώτο λόγο μετά την άνετη νίκη στον πρώτο αγώνα και έτσι οι Τσέχοι καλούνται να πάρουν ρίσκα και να… αβαντάρουν πονταρίσματα τερμάτων.

Προκριματικά Europa League: Σλοβάτσκο – Φενέρμπαχτσε, «ξεφεύγει» το σκορ!

Ρεβάνς για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League
Δεν ισχύουν τα εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση νίκη της Σλοβάτσκο με τρία γκολ διαφορά ακολουθεί παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί.
Α΄ Αγώνας: Φενέρμπαχτσέ - Σλοβάτσκο 3-0
Η ομάδα που θα προκριθεί θα αντιμετωπίσει στα πλέι οφ την Αούστρια Βιέννης.

1. Σλοβάτσκο

Την απειρία της πλήρωσε στο πρώτο ματς η Σλοβάτσκο που στο ξεκίνημα της επανάληψης δέχτηκε δύο ακόμα γκολ και πλέον έχει να ανέβει ένα… βουνό για να πάρει την πρόκριση. Πέρυσι, κατέλαβε την 4η θέση στο πρωτάθλημα ενώ κατέκτησε και το πρώτο κύπελλο στην ιστορία της και δείχνει πλέον… αποφασισμένη να μπει «σφήνα» στους «μεγάλους» της χώρας. Την Κυριακή επικράτησε της Χράντετς (1-0) και κατέκτησε την πρώτη νίκη στο νέο πρωτάθλημα Τσεχίας.

Χωρίς Χόφμαν
Δεν υπολογίζεται ο βασικός στόπερ Χόφμαν που αποβλήθηκε στο 48’ του πρώτου αγώνα, χάνει και την ρεβάνς ο συνηθως βασικός μέσος Πάβλικ. Προέκυψε και τρίτο πρόβλημα, καθώς τέθηκε νοκ άουτ ο και αναπληρωματικός φορ Βετσέτα.

Φενερμπαχτσέ

Η Φενέρμπαχτσέ παρουσιάστηκε εξαιρετική στο πρώτο ματς, εκμεταλλεύτηκε την αποβολή αντιπάλου στο 48’ και πήρε σκορ πρόκρισης. Άφησε πίσω της τον αποκλεισμό στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και έδειξε μέρος των δυνατοτήτων της καθώς φέτος έχει ενισχυθεί σημαντικά σε κάθε γραμμή με ποιοτικές προσθήκες και ανεβάζει τον πήχη. Την Δευτέρα «γκέλαρε» πάντως με την Ουμρανιγιεσπορ στην πρεμιέρα της στο πρωτάθλημα Τουρκίας καθώς χρειάστηκε γκολ στο 95’ για να σώσει τον βαθμό.

Συν και πλην
Εξέτισε ο βασικός μέσος Γιουκσέκ ενώ ξεπέρασε τον τραυματισμό του ο βασικός τερμ. Μπαγιντίρ. Εκτός ευρωπαϊκής λίστας ο νεοφερμένος Αλιόσκι, ενώ τέθηκε νοκ άουτ ο χρήσιμος επιθετικός Μπερίσα. Δεν υπολογίζεται ο νεοφερμένος Ζοαο Πέντρο, εκτός λίστας οι Τισεράν (στόπερ), Πέλκας (μεσοεπιθετικός), Σαμάτα (επ.), Μάιερ (μεσοεπιθετικός), Τιάγκο (μέσος).

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.75 3.3 2.25 1.8 1.8 1.28 3 1.65 1.97 1.48 1.25 1.38
1. Σλοβάτσκο - Φενερμπαχτσέ / Εκτίμηση

Οι γηπεδούχοι δεν έχουν περιθώρια και θα πάρουν περισσότερα ρίσκα για να μπορούν να ελπίζουν. Δεν θα… μπλέξουμε με σημείο, θα προτιμήσουμε το over (1.90) που προσφέρεται μάλιστα σε τιμές αουτσάιντερ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr