Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Europa Conference League: Βασιλεία - Μπρόντμπι, προβληματικοί στα εκτός οι Δανοί!

Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2022 - 11:08

Βασιλεία και Μπρόντμπι καλούνται να λύσουν τις διαφορές του στον αγώνα ρεβάνς, με στόχο τη πρόκριση.

Προκριματικά Europa Conference League: Βασιλεία - Μπρόντμπι, προβληματικοί στα εκτός οι Δανοί!

A' ματς: Μπρόντμπι - Βασιλεία 1-0

Αγώνας ρεβάνς για τον 3ο προκριματικό γύρο.

Η ομάδα που θα προκριθεί θα παίξει στα πλέι οφ με τον νικητή του ζευγαριού ΤΣΣΚΑ Σόφιας - Σεντ Πάτρικς. Χωρίς VAR.

Βασιλεία

Μπορεί να ηττήθηκε με σκορ 1-0 και να γύρισε με άδεια χέρια από την Ελβετία, όμως το σκορ είναι ισχνό και όλα θα κριθούν στο σημερινό. Φυσικά και έχει πιθανότητες πρόκρισης και θα τις διεκδικήσει σήμερα. Το παιχνίδι ήταν σχετικά μοιρασμένο, έκαναν φάσεις και οι δύο ομάδες εκατέρωθεν αλλά μόνο η Μπρόντμπι ευτύχησε να σκοράρει. Γκρινιάζουν γενικά για την διαιτησία οι Ελβετοί. Στο πρωτάθλημα, η Βασιλεία έμεινε ισόπαλη εντός με τη Γιουνγκ Μπόις 0-0 στο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής και παραμένει αρκετά χαμηλά στην κατάταξη. Η επισροφή των Πελμάρ, Φράι και Τζάκα βοηθούν τον προπονητή στα πλάνα του.

Μπρόντμπι

H Μπρόντμπι και ιδιαίτερα ο προπονητής της έμειναν ευχαριστημένοι με τον τρόπο που έπαιξε η ομάδα και πως κατάφερε να πάρει προβάδισμα για τη πρόκριση. Την ίδια αντιμετώπιση δεν πρέπει να είχαν όμως και στο ματς πρωταθλήματος με τη Κοπεγχάγη, αφού ηττήθηκαν με το βαρύ 4-1. Πάντως είναι μακριά από τη κορυφή και οι δύο. Γνωστοί απόντες για το σημερινό είναι ο αμυντικός Κέβιν Μενσά και ο επιθετικός Καρλ Μπιoρκ.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.5 3.85 5.35 1.8 1.8 1.27 3.1 1.87 1.74 1.11 1.18 2.2
Βασιλεία - Μπρόντμπι / Εκτίμηση

H Bασιλεία είναι αυτή που οφείλει να τρέξει απόψε και να ιδρώσει περισσότερο από την αντίπαλό της. Θέλει τη πρόκριση αλλά οφείλει να σκοράρει. Η Μπρόντμπι ίσως το πάει πιο συντηρητικά και θα θελήσει να διασφαλίσει την άμυνά της. Βέβαια ίσως βρει χώρους για να κάνει τη ζημιά.

Θα ρισκάρω με τη πρόκριση της Βασιλείας στο 1.98.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr