Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Europa Conference League: Σκεντίγια - ΑΙΚ Στοκχόλμης, με το αγαπημένο της ΑΙΚ!

Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2022 - 11:35

Άφησαν ανοικτούς λογαριασμούς στο πρώτο παιχνίδι οι δυο τους, και σήμερα πρέπει να τους κλείσουν. 

Προκριματικά Europa Conference League: Σκεντίγια - ΑΙΚ Στοκχόλμης, με το αγαπημένο της ΑΙΚ!

Α’ Ματς: ΑΪΚ – Σκεντίγια 1-1

Αγώνας ρεβάνς για τον 3ο προκριματικό γύρο.

Η ομάδα που θα προκριθεί θα παίξει στα πλέι οφ με την ηττημένη του ζευγαριού Φενέρμπαχτσε – Σλοβάτσκο. Χωρίς VAR.

Σκεντίγια Τέτοβο

Η Σκεντίγια μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και μόλις στο πρώτο λεπτό κατάφερε να σκοράρει. Εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας και έπιασε στον ύπνο την ΑΙΚ. Βέβαια η απάντηση ήρθε σχετικά γρήγορα με την ΑΙΚ να ισοφαρίζει στο 17', αλλά από εκεί και πέρα δεν απειλήθηκε ξανά. Ίσα ίσα η Σκεντίγια ήταν αυτή που απείλησε παραπάνω και ήταν αυτή που θα μπορούσε να είχε σκοράρει αν δεν έπεφτε πάνω στον αντίπαλο γκολκίπερ. Στις τάξεις των γηπεδούχων ξέρουν πως έχουν να κάνουν με έναν ποιοτικό αντίπαλο αλλά δεν τον φοβούνται, καθώς όλα παίζονται στο χορτάρι. Είναι σε καλή κατάσταση η ομάδα αφού δεν έπαιξε για το πρωτάθλημα προκειμένου να ετοιμαστεί για το σημερινό, ενώ δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών.

ΑΪΚ Στοκχόλμης

Προβλημάτισε η εικόνα της στο πρώτο παιχνίδι, δείχνοντας ανέτοιμη και επιρρεπής. Το 1-1 φυσικά δεν έχει κρίνει τίποτα αλλά αγωνιζόμενη σήμερα εκτός είναι αλλιώς τα πράγματα. Η ήττα στο πρωτάθλημα ήρθε για να προσθέσει λίγη γκρίνια και δυσφορία στην ομάδα, 1-0 από τη Κάλμαρ εκτός έδρας. Φυσικά άμα πάρει τη πρόκριση σήμερα θα ξεχαστούν όλα πιο γρήγορα. Αμφίβολοι είναι ο βασικός αμυντικός Αλεξάντερ Μιλόσεβιτς και ο βασικός μεσοεπιθετικός Ναμπίλ Μπαχούι, που έχασαν τα δύο τελευταία ματς λόγω τραυματισμών.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.8 3.1 2.32 1.65 1.98 1.22 3.4 1.75 1.85 1.5 1.28 1.35
Σκεντίγια Τέτοβο - ΑΪΚ Στοκχόλμης / Εκτίμηση

Η ΑΙΚ όφειλε να είναι πιο έτοιμη, μα η Σκεντίγια έδειξε κάτι τέτοιο και αιφνιδίασε την αντίπαλό της. Σήμερα η ΑΙΚ θα έχει το άγχος και αυτή οφείλει να δείξει πράγματα παραπάνω. Οι προπονητές ίσως το πάνε περισσότερο στη τακτική, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν μπορούν να σκοράρουν.

Goal/goal στο 1.78, καθώς είναι ένα σημείο που αγαπά να επαναλαμβάνει εκτός η ΑΙΚ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr