Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Europa Conference League: Αντβέρπ-Λίλεστρομ, «κατρακύλησε» ο άσος!

Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2022 - 11:37

Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται η Αντβέρπ και ο άσος έχει πάρει ήδη… παιχνίδι στην στοιχηματική αγορά.

Προκριματικά Europa Conference League: Αντβέρπ-Λίλεστρομ, «κατρακύλησε» ο άσος!

Ρεβάνς για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League
Δεν ισχύουν τα εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση νίκης της Λίλεστρομ με δύο γκολ διαφορά ακολουθεί παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί.
Α΄ Αγώνας: Λίλεστρομ – Αντβέρπ 1-3
Η ομάδα που θα προκριθεί θα αντιμετωπίσει στα πλέι οφ τον νικητή του Μπρεϊντάμπλικ – Μπασακσεχίρ

Αντβέρπ

Εντυπωσιακό διπλό για την Αντβέρπ που δεν… πτοήθηκε από την ισοφάριση της Λίλεστρομ και στην επανάληψη επέβαλλε τον ρυθμό της σκοράροντας δύο ακόμα φορές. Έχει ξεκινήσει θετικά και με το παραπάνω την σεζόν, την Κυριακή επικράτησε εύκολα 4-2 της Λέουβεν για το πρωτάθλημα Βελγίου και «πάτησε» κορυφή, ούσα η μοναδική ομάδα που έχει πετύχει το τρία στα τρία.

Τα… γνωστά
Δεν έχουν αναφερθεί ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα για τον Μάρκο φαν Μπόμελ. Συγκριτικά με το πρώτο ματς, επιστρέφει ο βασικός στόπερ Αλντεβέιρελντ, δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο νεοφερμένος Αβιλα (α), μακροχρόνια απουσιάζουν οι Ενχελς (α), Φίσερ (ε).

Λίλεστρομ

Η Λίλεστρομ ήταν αφελής στο πρώτο ματς, στην επανάληψη πήρε περισσότερα ρίσκα και… τιμωρήθηκε από την πιο έμπειρη Αντβερπ, μετατρέποντας την ρεβάνς σε κάτι παραπάνω από δύσκολη αποστολή. Η ευρωπαϊκή ήττα (πρώτη μετά από τέσσερις κολλητές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις) την… αποσυντόνισε εντός συνόρων, καθώς την Κυριακή χρειάστηκε γκολ στο 94’ για να σώσει τον βαθμό κόντρα στην Τρόμσο χάνοντας έδαφος έτσι στην μάχη του τίτλου.

Χωρίς Ανταμς
Δεν τα κατάφερε και έμεινε ξανά εκτός ο βασικός επιθετικός και πρώτος σκόρερ Ανταμς που δεν αγωνίστηκε και στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων, συμπεριλήφθηκε στην αποστολή αλλά δίνεται αμφίβολος ο ενίοτε βασικός μέσος Χολστ.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.57 3.9 4.5 2.18 1.52 1.47 2.32 1.54 2.15 1.16 1.18 2.07
Αντβέρπ - Λίλεστρομ / Εκτίμηση

Σε εξαιρετική κατάσταση η Αντβέρπ και ο άσος αποτελεί ήδη ένα από τα δυνατά σημεία της ημέρας και μοιραία έχει πάρει παιχνίδι στην στοιχηματική αγορά. Θα τον συνδυάζουμε με over 1,5 στα όρια του 2.00

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr