Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Europa Conference League: Κισβάρντα-Μόλντε, ανοιχτό παιχνίδι!

Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2022 - 12:10

Τυπική διαδικασία το σημερινό παιχνίδι για τη Μόλντε, έπειτα το πρώτο παιχνίδι. 

Προκριματικά Europa Conference League: Κισβάρντα-Μόλντε, ανοιχτό παιχνίδι!

Α’ Ματς: Μόλντε - Κισβάρντα 3-0

Αγώνας ρεβάνς για τον 3ο προκριματικό γύρο.

Η ομάδα που θα προκριθεί θα παίξει στα πλέι οφ με τη Βόλφσμπεργκερ. Χωρίς VAR.

Κισβάρντα Μάστερ Γκουντ

H Κισβάρντα δεν νομίζω πως ελπίζει για κάτι σήμερα, αφού οι ελπίδες που είχε για πρόκριση εξανεμίστηκαν στο πρώτο ματς. Δέχθηκε βαριά ήττα με 3-0 και το σημερινό μοιάζει αγγαρεία. Στο πρωτάθλημα, μετά την εντός έδρας ισοπαλία της πρεμιέρας, πέτυχε την πρώτη νίκη, επικρατώντας 4-2 εντός έδρας της Μεζόκοβεσντ. Πάντως θεωρητικά ο προπονητής της ελπίζει για κάτι καλό σήμερα και γιατί όχι στην ανατροπή. Πάντως μέσα στην έδρα της σκοράρει και γενικότερα οδηγεί τα παιχνίδια της σε ψηλά σκορ.

Μόλντε

Βρίσκεται σε καλό φεγγάρι και η ομάδα έχει αποκτήσει τόσο χαρακτήρα, όσο και ψυχολογία. Οδεύει από νίκη σε νίκη και μια ευρωπαϊκή πρόκριση θα είναι το επιστέγασμα αυτών των προσπαθειών. Το 3-0 σήμερα της δίνει αέρα και αυτοπεποίθηση. Έρχεται με φόρα εξάλλου μετά την εκτός έδρας νίκη 3-2 επί της ουραγού Κρίστιανσουντ. Είναι στη πρώτη θέση στο πρωτάθλημα και έχει χτίσει διαφορά από τη Λίλεστρομ. Δεν έχει προβλήματα τραυματισμών και θα είναι πλήρης σήμερα.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
3.65 3.4 1.84 1.9 1.71 1.31 2.85 1.65 1.97 1.8 1.22 1.22
Κισβάρντα Μάστερ Γκουντ - Μόλντε / Εκτίμηση

Η πρόκριση έχει κριθεί σε μεγάλα βαθμό. Η Μόλντε πρέπει να αυτοκτονήσει για να μη περάσει και αυτό μοιάζει σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Πάντως η Κισβάρντα δεν θα παραδώσει τα όπλα. Η Μόλντε σκοράρει με ευκολία και κατά ριπάς.

Το over 2,5 στο 1.88 είναι εξαιρετική επιλογή.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr