Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Europa League: Ντούντελανζ-Μάλμε, αξία στο 1.85!

Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2022 - 13:25

Οι πρωταθλητές Σουηδίας έχουν τον πρώτο λόγο και στην ρεβάνς αλλά το διπλό προσφέρεται σε αδιάφορη τιμή και θα προτιμήσουμε ποντάρισμα τερμάτων.

Προκριματικά Europa League: Ντούντελανζ-Μάλμε, αξία στο 1.85!

Ρεβάνς για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League
Δεν ισχύουν τα εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση νίκη της Σλοβάτσκο με τρία γκολ διαφορά ακολουθεί παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί.
Α΄ Αγώνας: Μάλμε – Ντούντελανζ 3-0
Η ομάδα που θα προκριθεί θα αντιμετωπίσει στα πλέι οφ την Σίβασπορ.

Ντουντελάνζ

Η Ντούντελανζ ήταν από τα ξεκίνημα σε θέση άμυνας, στο 31΄έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές και μοιραία στην επανάληψη ξέμεινε από δυνάμεις και παραδόθηκε στις ορέξεις της Μάλμε. Δύσκολη πλέον η αποστολή της, θα έχει πάντως και άλλη ευκαιρία για ευρωπαϊκό όμιλο ακόμα και αν αποκλειστεί καθώς θα αγωνιστεί στα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ. Την Δευτέρα αγωνίστηκε με τη Ζενές Ες στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Λουξεμβούργου όπου έδειξε με το… καλημέρα πως είναι σε άλλο επίπεδο (5-0). Η αναμέτρηση δεν διεξάγεται στην φυσική της έδρα, αλλά στο εθνικό Στάδιο της χώρας.


Χωρίς Μόρεν
Δεν υπολογίζεται ο βασικός μέσος Μόρεν που αποβλήθηκε στο ματς της Σουηδίας, διαθέσιμος ο βασικός μέσος Γκάσι.

Μάλμε

Ο επιμένων νικά και η Μάλμε κυριάρχησε στην επανάληψη, σκόραρε τρεις φορές, εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο το αριθμητικό πλεονέκτημα και πραγματοποίησε καθοριστικό βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Άφησε πίσω της τον… ταπεινωτικό αποκλεισμό από την Ζαλγκίρις στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και την απομάκρυνση του τεχνικού Μιλόγιεβιτς. Συνεχίζει με υπηρεσιακό τεχνικό δίδυμο, την Κυριακή γκέλαρε καθώς ηττήθηκε από την Σίριους.


Συν και πλην
Εξέτισε ο βασικός μέσος Κρίστινσεν, αλλά τραυματίστηκε στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος ο βασικός μέσος Μπέργκετ και δίνεται αμφίβολος. Σταθερά απουσιάζει ο μέσος Λεβίτσκι που χάνει το υπόλοιπο της σεζόν.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
6.25 4.15 1.4 2.22 1.51 1.48 2.3 1.65 1.97 2.6 1.14 1.07
Ντουντελάνζ - Μάλμε / Εκτίμηση

Η Μάλμε έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο μετά το 3-0 του πρώτου αγώνα. Οι γηπεδούχοι είναι… αναγκασμένοι να πάρουν περισσότερα ρίσκα και έτσι θα προτιμήσουμε το 1.85 στο αμφίτερμα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr