Ποδόσφαιρο

Β’ Ισπανίας: Αρχή με φαβορί

Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2022 - 10:43

Σέντρα απόψε στη Σεγούντα Ντιβιζιόν με την εκ των φαβορί για την άνοδο Λεβάντε να υποδέχεται την Ουέσκα που στα χαρτιά ψάχνει κι αυτή την επιστροφή στην Πριμέρα.

Β’ Ισπανίας: Αρχή με φαβορί
Λεβάντε


Μετά από πέντε διαδοχικές σεζόν στην Πριμέρα η Λεβάντε επέστρεψε στη Σεγούντα και ξεκινά ως ένα από τα πρώτα φαβορί για την άμεση επάνοδο στα σαλόνια. Ο κόουτς Ναφτί που ανέλαβε την ευθύνη αυτή δηλώνει ότι η ομάδα είναι έτοιμη για την πρεμιέρα με την Ουέσκα, αν και έχει έναν πονοκέφαλο, αφού ο έμπειρος επιθετικός Σολδάδο είναι εξαιρετικά αμφίβολος. Μπήκε, πάντως, στην αποστολή, αλλά θα είναι στον πάγκο.

Το στοίχημα
Και είναι σημαντικό πρόβλημα, γιατί η Λεβάντε έχασε αυτό το καλοκαίρι το περσινό βασικό επιθετικό δίδυμο (Μοράλες, Ρότζερ). Το μεγάλο στοίχημα είναι η άμυνα: πέρυσι είχε την χειρότερη στην Πριμέρα με παθητικό 3.3 γκολ ανά αγώνα! Στα φιλικά, πάντως, τα μηνύματα ήταν ενθαρρυντικά.

Ουέσκα

Από μέτρια σεζόν προέρχεται η Ουέσκα, η οποία δεν μπόρεσε σε καμία στιγμή της χρονιάς να διεκδικήσει θέση στα πλέι οφ της ανόδου. Ο Χοσέ Άνχελ Κούκο Θιγάντα αφίχθη στον πάγκο με στόχο φέτος να ψάξει την επάνοδο στην Πριμέρα.

Θέμα με Σάντρο
Την προσπάθεια αυτή για την άνοδο η Ουέσκα είχε σκοπό να την ηγηθεί ο Σάντρο, αλλά ο έμπειρος επιθετικός κάνει ό,τι μπορεί για να φύγει. Δεν προπονείται εδώ και 2.5 εβδομάδες για να πιέσει τη διοίκηση να τον αφήσει να πάει στη Λας Πάλμας!

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.52 3.55 5.85 1.75 1.84 1.27 3.05 1.88 1.72 1.08 1.2 2.27
Λεβάντε - Ουέσκα / Εκτίμηση


Η Λεβάντε είναι φαβορί για την άνοδο και μπορεί να την πάρει. Στα φαβορί θεωρητικά και η Ουέσκα, αλλά δεν πείθει. Οπότε θα πάμε στα σίγουρα. Με τη Λεβάντε

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr