Ποδόσφαιρο

Λιγκ2: Μιλούν οι έδρες στην 3η αγωνιστική

Σάββατο, 13 Αυγούστου 2022 - 01:44

Φουλ δράση στην τέταρτη κατηγορία της Αγγλίας, ξεχωρίζει ο άσος στο Νορθάμπτον-Χάρτλπουλ ενώ άλλοι γηπεδούχοι πληρώνουν αρκετά.

Λιγκ2: Μιλούν οι έδρες στην 3η αγωνιστική

του Μάκη Κασσαλιά

ΓΟΥΪΜΠΛΕΝΤΟΝ-ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ

Η Γουίμπλεντον έμεινε εκτός του 2ου γύρου στο Λιγκ Καπ, δεχόμενη δύο γκολ στα τελευταία λεπτά με την Τζίλιγχαμ (0-2) κι ενώ ήταν καλύτερη τουλάχιστον στο πρώτο ημίχρονο. Πάντως ξεκίνησε δυναμικά στην Λιγκ2 -όπου υποβιβάστηκε φέτος μετά από έξι χρόνια- παίρνοντας τέσσερις βαθμούς και έχοντας κρατήσει ανέπαφη εστία και στα δύο ματς (under και τα τρία επίσημα). Εκτός πλάνων ο επιθετικός Φίσερ και οι μέσοι ΜακΚόρμικ-Γούντγιαρντ (αρχηγός).

Χωρίς μάχη αποκλείστηκε στον 1ο γύρο του Λιγκ Καπ η Ντονκάστερ, υποκύπτοντας εντός στην Λίνκολν (0-3). Δέχτηκε γκολ νωρίς (12’), πέφτοντας οριστικά στο καναβάτσο στις αρχές της επανάληψης (47’, 61’). Ομως στην Λιγκ2 (όπου υποβιβάστηκε μετά από τέσσερα χρόνια) πέτυχε σπουδαία νίκη με ανατροπή στις καθυστερήσεις (!) κόντρα στην Σάτον (2-1) ενώ στην πρεμιέρα πήρε «λευκή» ισοπαλία στο Μπράντφορντ. Νοκ άουτ οι μέσοι Κλόουζ-Τέιλορ και οι Αντερσον (αμυντικός), Γκρίφιθς (φορ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Γουίμπλεντον στοχεύει στην επάνοδο είναι δηλαδή από τις πιο ισχυρές ομάδες ωστόσο η Ντονκάστερ είναι επικίνδυνη. Μικρό προβάδισμα στον άσο, προτιμότερο το ποντάρισμα τερμάτων (1.80 το γκολ-γκολ).

ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ-ΝΙΟΥΠΟΡΤ

Η Μπράντφορντ πήρε το εισιτήριο για τον 2ο γύρο του Λιγκ Καπ νικώντας 2-1 την Χαλ εντός, με πρωταγωνιστή τον αξιόπιστο επιθετικό Κουκ που σκόραρε δις για την ανατροπή από το πρώτο κιόλας ημίχρονο. Στο πρωτάθλημα λύγισε σε δραματικό φινάλε στο Μπάροου (3-2), μένοντας με τον βαθμό της πρεμιέρας. Πήρε δανεικό από την Κρίσταλ Πάλας τον μέσο Μπανκς (διεθνής με μικρές Σκωτίες), τραυματίες οι Οσαντέμπε (μέσος)-Εϊσα (φορ).

Την πρόκριση στον δεύτερο γύρο του Λιγκ Καπ (για έκτη διαδοχική σεζόν) πήρε και η Νιούπορτ, εκτός έδρας μάλιστα επί της Λούτον (2-3). Παρότι μάλιστα έμειναν δύο φορές πίσω στο σκορ, οι Ουαλοί βρήκαν και με το παραπάνω τις λύσεις σε αντίθεση με την ήττα στο πρωτάθλημα με την Γουόλσολ (0-1). Πήρε δανεικό από την Μπόρνμουθ τον νεαρό μέσο Μορία-Γουέλς, μοναδικός απόντας είναι ο βασικός στόπερ Κλαρκ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η φιλόδοξη Μπράντφορντ δεν έχει νίκη στις δύο πρώτες αγωνιστικές και την θέλει οπωσδήποτε εδώ, φυσικά η Νιούπορτ δεν θα της χαριστεί. Ψηλά ο άσος (2.30), είναι κάπως δελεαστικός.

ΚΑΡΛΑΪΛ-ΣΟΥΪΝΤΟΝ

Η Καρλάιλ πάλεψε στο Σριούσμπερι αλλά δεν γλίτωσε την ήττα-αποκλεισμό (3-2) στο Λιγκ Καπ. Μια χαρά ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, τη νίκη στην πρεμιέρα επί της Κρόουλι διαδέχτηκε η ισοπαλία στο Κόλτσεστερ (1-1), με τον Ντένις να έχει σκοράρει και στις δύο αγωνιστικές. Τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα ο έμπειρος στόπερ Χάντινγκτον που έμεινε ελεύθερος από την Πρέστον. Εκτός οι μέσοι Τσάρτερς, Ντίξον, Ντίκενσον (χάνει τη σεζόν) και ο αμυντικός Σίνιορ.

Αρνητικό το ξεκίνημα της Σουίντον, μεσοβδόμαδα αποκλείστηκε στον 1ο γύρο Λιγκ Καπ στο Γουόλσολ (2-0), τρίτο επίσημο που δεν σκοράρει κι ενώ πέρυσι είχε την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας! Στην πρεμιέρα πρωταθλήματος υπέστη βαριά ήττα στο Χάρογκειτ (3-0), ακολούθως παραχώρησε «λευκή» ισοπαλία στην Σάλφορντ (έχοντας πάντως παίκτη λιγότερο από το 43’). Πήρε δανεικό από την Μπέρτον τον αριστερό μπακ Μπλέικ-Τρέισι, εκτός οι αμυντικοί Ντιβάιν-Μπρέναν και ο μέσος Ιαντόλο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Απογοητευτική αρχή για την Σουίντον και πολύ πιθανόν θα δυσκολευτεί με την σκληροτράχηλη Καρλάιλ. Παίζει αρκετά η ισοπαλία, αλλά και όλα τα αποτελέσματα.

ΧΑΡΟΓΚΕΙΤ-ΚΡΟΟΥΛΙ

Η Χάρογκειτ αποκλείστηκε στο Λιγκ Καπ με εντός έδρας ήττα από την Στόκπορτ (0-1), με πέναλτι στις αρχές της επανάληψης. Είχε τις ευκαιρίες της έμεινε όμως «άσφαιρη» σε δεύτερο διαδοχικό μετά την βαριά ήττα στο Κρου (3-0), πάντως είχε ξεκινήσει ιδανικά την 3η της σεζόν στην Λιγκ2 νικώντας με το ίδιο σκορ την Σουίντον. Αμφίβολος ο μέσος Φροστ, νοκ άουτ ο ηγετικός στόπερ ΜακΑρντλ και οι Σμιθ (αμυντικός), Φάλκινχαμ (μέσος), Ράιτ (φορ).

Οι δύο ήττες με 1-0 σε ισάριθμες αγωνιστικές είχαν φέρει προβληματισμό στην Κρόουλι, που πάντως μεσοβδόμαδα έδειξε καλύτερα στοιχεία και επικρατώντας 1-0 της Μπρίστολ Ρόβερς (εντός) προκρίθηκε στον 2ο γύρο του Λιγκ Καπ. Είχε έξι αλλαγές στο αρχικό σχήμα και βρήκε το πρώτο φετινό γκολ με τον επιθετικό Νίκολς να εκτελεί την πρώην ομάδα του. Το μοναδικό ερωτηματικό για τον νέο τεχνικό Κέβιν Μπέτσι αφορά τον γκολκίπερ Μπάλκομπ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Χάρογκειτ σκόραρε πολύ στο πρώτο επίσημο ματς και καθόλου στα δύο επόμενα, εμφανές πρόβλημα στο γκολ η Κρόουλι. Το under στο 1.90 δεν είναι κακό.

ΛΕΪΤΟΝ ΟΡΙΕΝΤ-ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ

Η Λέιτον Οριεντ μεσοβδόμαδα δεν τα κατάφερε στην έδρα της Φόρεστ Γκριν (2-0) και αποκλείστηκε στο Λιγκ Καπ. Λίγο την πειράζει πάντως από τη στιγμή που μπήκε πολύ δυνατά στο πρωτάθλημα, με δύο νίκες επί των Κρόουλι και Γκρίμσμπι χωρίς να έχει δεχτεί γκολ (μετράει τρία under στα ισάριθμα επίσημα). Ο μπακ Τζέιμς σκόραρε και στα δύο ματς πρωταθλήματος, νοκ άουτ οι Ογκιε (αμυντικός) και Ντρίναν (επιθετικός).

Η Μάνσφιλντ πάλεψε αλλά αποκλείστηκε στον πρώτο γύρο του Λιγκ Καπ, με εντός έδρας ήττα από την Ντέρμπι (1-2). Σε αρκετά θεαματικό ματς είχε δοκάρι (22’) και ευκαιρίες να στείλει το ματς στα πέναλτι. Στο πρωτάθλημα, την ήττα της πρεμιέρας στο Σάλφορντ διαδέχτηκε η δίκαιη νίκη επί της Τρανμίρ (1-0). Τιμωρημένος ο βασικός φορ Μπόουερι, αμφίβολος ο μπακ Περτς, εκτός ο αμυντικός μέσος Γουάλας και ο επιθετικός Λο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Προσγείωση στο Λιγκ Καπ για την Λέιτον Οριεντ, το θέμα όμως είναι το πρωτάθλημα. Δεδομένα δυνατή η Μάνσφιλντ και θα.. ασχοληθούμε με τα γκολ. Προτεραιότητα στο γκολ-γκολ (1.82), από κοντά και ο συνδυασμός με over (2.40).

ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ-ΧΑΡΤΛΠΟΥΛ

Η Νορθάμπτον δεν τα κατάφερε στον 1ο γύρο του Λιγκ Καπ, υποκύπτοντας εντός έδρας στην Γουίκομ (1-2). Είχε τις ευκαιρίες της, όμως δέχτηκε δύο γκολ από ωραία τελειώματα στο πρώτο ημίχρονο. Στο πρωτάθλημα αρκέστηκε σε ισοπαλία στο Γκρίμσμπι, με τον Χόσκινς να φτάνει τα τρία γκολ κι ενώ στην πρεμιέρα είχε επιβληθεί της Κόλτσεστερ (3/3 γκολ-γκολ). Αμφίβολος ο μέσος Αμπιμπόλα, δεν υπολογίζονται οι αμυντικοί Οντιμάγιο και ΜακΓκόουαν.

Με το ευρύ 4-0 από την Μπλάκμπερν αποχαιρέτισε το Λιγκ Καπ η Χάρτλπουλ. Αρνητικό ξεκίνημα στην σεζόν, καθώς στην πρεμιέρα πρωταθλήματος ηττήθηκε με το ίδιο σκορ στο Γουόλσολ και ακολούθησε η “λευκή” ισοπαλία κόντρα στην Γουίμπλεντον. Εμεινε δηλαδή «άσφαιρη» στα τρία πρώτα ματς, η πιο πρόσφατη νίκη σε επίσημο ήταν στις 18 Μαρτίου (έκτοτε 0-4-9)! Αμφίβολοι οι Ογκλ (αμυντικός) και Κάρβερ (φορ), εκτός οι επιθετικοί Εντζολί και Γκρέι.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Με όπλο την επίθεση πορεύεται στο ξεκίνημα η Νορθάμπτον, βαριές ήττες για την Χάρτλπουλ που ούτε καν έχει σκοράρει. Σαφές προβάδισμα στον άσο (1.80).

ΡΟΤΣΝΤΕΪΛ-ΓΚΡΙΜΣΜΠΙ

Μπορεί να μην ξεκίνησε καλά στην Λιγκ2 (2η σεζόν μετά τον υποβιβασμό της), τουλάχιστον μεσοβδόμαδα η Ροτσντέιλ προκρίθηκε στον 2ο γύρο του Λιγκ Καπ (για 7η συνεχόμενη σεζόν) επικρατώντας 2-0 της Μπέρτον. Δίκαια αλλά και πολύ πιο δύσκολα από ότι δείχνει το σκορ, προηγήθηκε με πέναλτι στο 86’ σφραγίζοντας τη νίκη στο 94’. Πήρε δανεικό από την Γουέστ Μπρομ τον επιθετικό Τούλοχ. Εκτός πλάνων ο σημαντικός μέσος Κιοχέιν και οι επιθετικοί Κάμπελ-Τσάρμαν.

Η Γκρίμσμπι συνέτριψε 4-0 την Κρου, παίρνοντας δια περιπάτου το εισιτήριο για τον δεύτερο γύρο του Λιγκ Καπ. Πάντως στο πρωτάθλημα έχει μόλις ένα βαθμό σε δύο αγωνιστικές, αν και απέναντι στην Νορθάμπτον έδειξε μαχητικότητα ισοφαρίζοντας στα τελευταία λεπτά (1-1). Κατάφερε να επιστρέψει άμεσα από την Νάσιοναλ, παρότι τερμάτισε 6η στην κανονική διάρκεια. Εφερε δανεικό από Λούτον τον επιθετικό Πεπλ, εκτός οι Μάχερ (αμυντικός), Καν (μέσος), ΜακΑτι (νεοφερμένος φορ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Με σκαμπανεβάσματα αρχικά η Ροτσντέιλ, δείχνει κάποια ευχέρεια στο σκοράρισμα η Γκρίμσμπι και σε αυτό ελπίζει για να πάρει αποτέλεσμα. Αμφίρροπο ματς, πάντως βρίσκουμε τον άσος αρκετά.. τσιμπημένο (2.37).

ΣΑΛΦΟΡΝΤ-ΚΡΟΥ

Η Σάλφορντ μπορεί να προηγήθηκε στο 23’ στην έδρα της Μπόλτον, αλλά αυτό μάλλον αφύπνισε τον αντίπαλο που της έβαλε πέντε γκολ (5-1) για τον πρώτο γύρο του Λιγκ Καπ. Πάντως η ομάδα του Νιλ Γουντ παραμένει αήττητη σε δύο αγωνιστικές της Λιγκ2, όπου κράτησε ανέπαφη εστία. Εχει μακράν την μεγαλύτερη χρηματιστηριακή αξία παικτών στην κατηγορία (6,5 εκ. λίρες, 2η η Ντονκάστερ με 4,4 εκ.). Χωρίς απουσίες.

Και η Κρου διασύρθηκε στην έδρα της Γκρίμσμπι (4-0), μην δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στο Λιγκ Καπ. Καθώς στο πρωτάθλημα έχει ξεκινήσει ιδανικά, 2/2 με διπλό επί της Ροτσντέιλ και άνετη νίκη επί της Χάρογκειτ (3-0). Over και τα τρία επίσημα, με τον Αγκιέϊ να έχει σκοράρει και στα δύο πρωταθλήματος. Υποβιβάστηκε τερματίζοντας στον.. πάτο της Λιγκ1, με κάκιστες επιδόσεις. Εκτός οι Ρίτσαρντς (γκολκίπερ), Αντεμπίσι (μπακ) και Λονγκ (επιθετικός).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Τα.. έφαγε μαζεμένα η Σάλφορντ, θέλει να παρουσιάσει ένα καλύτερο πρόσωπο με την Κρου που επίσης έρχεται από βαριά ήττα. Δεν εμπιστευόμαστε σε αυτή τη φάση τους γηπεδούχους, το αφήνουμε.

ΣΤΟΚΠΟΡΤ-ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ

Μεσοβδόμαδα η Στόκπορτ πήρε το εισιτήριο για τον 2ο γύρο του Λιγκ Καπ (για πρώτη φορά μετά το 2007), επικρατώντας εκτός έδρας της Χάρογκεϊτ (0-1) παρά τις πολλές αλλαγές (9) στο αρχικό σχήμα. Δεν ξεκίνησε καλά στην Λιγκ2 όπου επέστρεψε μετά από έντεκα χρόνια (ως πρωταθλήτρια της Νάσιοναλ), γνωρίζοντας δύο ήττες από Μπάροου και Στιβενέιτζ μάλιστα στην έδρα της τελευταίας είχε το προβάδισμα μέχρι το 88’! Χωρίς τον μέσο Κόλαρ.

Σημαντική επιτυχία στο Λιγκ Καπ μέσα στο Ιπσουϊτς (0-1) πανηγύρισε η Κόλτσεστερ, η μόλις δεύτερη πρόκριση της στον 2ο γύρο τα 12 τελευταία χρόνια. Είχε βεβαίως σύμμαχο την τύχη, με τον αντίπαλο να χάνει σημαντικές ευκαιρίες, σε κάθε περίπτωση έδειξε μεγάλη μαχητικότητα. Διαθέτει αρκετά ποιοτικό ρόστερ ωστόσο στο πρωτάθλημα δεν έκανε καλή εκκίνηση, έχοντας ένα βαθμό σε δύο αγωνιστικές. Εκτός οι Σμιθ (αμυντικός) και Χους (μέσος).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Εβγαλε αντίδραση η Στόκπορτ, έχει δυνατότητες η Κόλτσεστερ και δεν θα πέσει αμαχητί. Ο άσος θα έπρεπε να πληρώνει παραπάνω (1.60).

ΣΑΤΟΝ-ΜΠΑΡΟΟΥ

Η Σάτον μεσοβδόμαδα ηττήθηκε σε ματς λίγων ευκαιριών στην έδρα της ΜΚ Ντονς (1-0), μένοντας εκτός συνέχειας στο Λιγκ Καπ όπου συμμετείχε μόλις για δεύτερη φορά στην ιστορία της. Στο πρωτάθλημα, η λονδρέζικη ομάδα άγγιξε τη νίκη στο Ντονκάστερ όμως δέχτηκε δύο γκολ στις καθυστερήσεις (!) μένοντας με τον ένα βαθμό της πρεμιέρας. Παραμένουν αμφίβολοι οι βασικοί Γκούντλαϊφ (αμυντικός) και Ράνταλ (μέσος).

Ανέλπιστα καλό είναι το ξεκίνημα της Μπάροου, που μεσοβδόμαδα απέκλεισε στα πέναλτι την Μπλάκπουλ (0-0) στα 90 λεπτά. Και στο πρωτάθλημα άλωσε στην πρεμιέρα και μάλιστα εύκολα το Στόκπορτ για να ακολουθήσει η νίκη με το ίδιο σκορ επί της Μπράντφορντ (3-2). Φρέσκο απόκτημα ο διεθνής με την Ζιμπάμπουε επιθετικός Μόγιο (πρώην Χάμιλτον). Ο νέος τεχνικός Πιτ Γουάιλντ έχει αμφίβολους τους Ρέι (στόπερ) και Μπένετ (βασικός επιθετικός).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Χρειάζεται περισσότερες λύσεις η Σάτον, πυκνώνουν τα χαμόγελα στην Μπάροου που μπορεί να ελπίζει σε αποτέλεσμα (περισσότερο την ισοπαλία).

ΤΡΑΝΜΙΡ-ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ

Η Τρανμίρ χρειάστηκε τα πέναλτι για να αποκλείσει την Ακρινγκτον στο Λιγκ Καπ, έχοντας ισοφαρίσει (2-2) στις καθυστερήσεις της κανονικής διάρκειας. Βελτιώθηκε κάπως η ψυχολογία μετά την κακή αρχή στο πρωτάθλημα, όπου γνώρισε δύο ήττες -στο γκολ- από Στιβενέιτζ και Μάνσφιλντ (1-0), με ισάριθμες κακές εμφανίσεις. Εκανε ντεμπούτο ο νεοφερμένος επιθετικός Μουμπόνγκο, ο τεχνικός Μίκι Μέλον κάνει τα πλάνα του χωρίς τους Ντέιβις (αμυντικός), Μόρις (μέσος), Τζόλεϊ (φορ).

Την πρόκριση για τον 2ο γύρο του Λιγκ Καπ πήρε η Τζίλιγχαμ και μάλιστα στην έδρα της Γουίμπλεντον (0-2) σκοράροντας δις στα τελευταία λεπτά και παίρνοντας.. εκδίκηση για την ήττα στην πρεμιέρα της Λιγκ2. Οπου υποβιβάστηκε φέτος μετά από εννιά χρόνια και έρχεται από την παρθενική νίκη, με θύμα την Ροτσντέιλ (1-0). Και τα τρία επίσημα ματς ήταν συνδυασμός no goal και under. Νοκ άουτ ο γκολκίπερ Μέιναρντ-Μπριούερ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αναρχη, ασταθής αλλά οπωσδήποτε υπολογίσιμη η Τρανμίρ, κρίσιμο και δύσκολο ματς με την Τζίλιγχαμ που θέλει άνοδο. Από τα πλέον αμφίρροπα ματς, το σύνολο 2-3 γκολ καλύπτει αρκετά ενδεχόμενα.

ΓΟΥΟΛΣΟΛ-ΣΤΙΒΕΝΕΪΤΖ

Εξαιρετικό το «μπάσιμο» της Γουόλσολ στη νέα περίοδο. Μεσοβδόμαδα επικράτησε της Σουίντον πιο δύσκολα από ότι δείχνει το 2-0 και προκρίθηκε στην δεύτερη φάση του Λιγκ Καπ, ενώ στο πρωτάθλημα συνέτριψε 4-0 την Χάρτλπουλ και ακολούθησε πολύτιμο διπλό επί της Νιούπορτ (0-1). Ούτε γκολ δεν έχει δεχτεί στα τρία επίσημα, «φουριόζος» ο επιθετικός Ντάνι Τζόνσον έχοντας ήδη σκοράρει τέσσερις φορές. Εκτός οι αμυντικοί ΜακΕντι-Γκόρντον, ο μέσος Λάμπαντι και ο επιθετικός Γουίλκινσον.

Ανέλπιστα καλό το ξεκίνημα της Στιβενέιτζ, που μεσοβδόμαδα τα κατάφερε εξαιρετικά και στο Λιγκ Καπ επικρατώντας στην έδρα της Ρέντινγκ (1-2). Επιτυχία που ακολούθησε τα δύο τρίποντα στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές της Λιγκ2, επί Τρανμίρ και Στόκπορτ μάλιστα και οι τρεις νίκες της επιτεύχθηκαν με το ίδιο σκορ! Βασικός στόχος η άνετη παραμονή, αλλά οι μέχρι τώρα επιδόσεις ενθαρρύνουν για κάτι παραπάνω. Αμφίβολος ο επιθετικός Λιστ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Εντυπωσιάζει η Γουόλσολ αλλά και η Στιβενέιτζ δείχνει τα.. δόντια της. Πιο κοντά στη νίκη οι γηπεδούχοι (2.60), παρότι δεν έχουν δεχτεί γκολ θα ποντάραμε και στο over (2.20).

Βαθμολογία -

13/08/2022League Two: Regular Season
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Γουόλσολ Γουόλσολ 6 2 2 0 0 5 0 5
2 Κρου Κρου 6 2 2 0 0 5 1 4
3 Λέιτον Όριεντ Λέιτον Όριεντ 6 2 2 0 0 3 0 3
4 Μπάροου Μπάροου 6 2 2 0 0 6 4 2
5 Στίβενεϊτζ Στίβενεϊτζ 6 2 2 0 0 4 2 2
6 Γουίμπλεντον Γουίμπλεντον 4 2 1 1 0 2 0 2
7 Σάλφορντ Σίτι Σάλφορντ Σίτι 4 2 1 1 0 2 0 2
8 Νορθάμπτον Νορθάμπτον 4 2 1 1 0 4 3 1
9 Καρλάιλ Καρλάιλ 4 2 1 1 0 2 1 1
10 Ντονκάστερ Ντονκάστερ 4 2 1 1 0 2 1 1
11 Χάρογκεϊτ Χάρογκεϊτ 3 2 1 0 1 3 3 0
12 Τζίλιγχαμ Τζίλιγχαμ 3 2 1 0 1 1 2 -1
13 Μάνσφιλντ Μάνσφιλντ 3 2 1 0 1 1 2 -1
14 Κόλτσεστερ Κόλτσεστερ 1 2 0 1 1 3 4 -1
15 Μπράντφορντ Μπράντφορντ 1 2 0 1 1 2 3 -1
16 Σάτον Γιουνάιτεντ Σάτον Γιουνάιτεντ 1 2 0 1 1 2 3 -1
17 Νιούπορτ Κάουντι Νιούπορτ Κάουντι 1 2 0 1 1 1 2 -1
18 Γκρίμσμπι Γκρίμσμπι 1 2 0 1 1 1 3 -2
19 Σουίντον Σουίντον 1 2 0 1 1 0 3 -3
20 Χάρτλπουλ Χάρτλπουλ 1 2 0 1 1 0 4 -4
21 Στόκπορτ Στόκπορτ 0 2 0 0 2 3 5 -2
22 Ρότσντεϊλ Ρότσντεϊλ 0 2 0 0 2 1 3 -2
23 Τρανμίρ Ρόβερς Τρανμίρ Ρόβερς 0 2 0 0 2 1 3 -2
24 Κρόουλι Κρόουλι 0 2 0 0 2 0 2 -2
Promotion
Promotion Play-off
Relegation

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr