Ποδόσφαιρο

MLS: “Βγάζει μάτια” το Λος Αντζελες

Σάββατο, 13 Αυγούστου 2022 - 16:39

Οι πρωτοπόροι του πρωταθλήματος Ηνωμένων Πολιτειών θα κάνουν μία.. χαψιά την Σάρλοτ, καλή περίπτωση ο άσος στο Σινσινάτι-Ατλάντα.

MLS: “Βγάζει μάτια” το Λος Αντζελες

του Μάκη Κασσαλιά

ΝΥ ΡΕΝΤ ΜΠΟΥΛΣ-ΟΡΛΑΝΤΟ

Οι Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς αρκέστηκαν σε “λευκή” ισοπαλία στην Ουάσινγκτον (κακό ματς, ούτε μία κλασική ευκαιρία στο 90λεπτο!) και διατηρούνται σε θέση ισχύος αναφορικά με τα πλέι οφ, ωστόσο δεν διανύουν την καλύτερη τους περίοδο (σερί 1-2-3). Φέτος έχει παράδοξες επιδόσεις, μόλις 3-4-4 εντός έδρας έναντι 7-3-3 εκτός! Πήρε δανεικούς τους Ντάνκαν (δεξιός μπακ, Οστάνδη) και Μανοέλ (επιθετικός, Γκρέμιο), μοναδικός απόντας ο αν. εξτρέμ Νγκομά.

Βαριά εντός έδρας ήττα από την Νιου Ινγκλαντ υπέστη το Ορλάντο (0-3) και με μόλις μία νίκη στις οκτώ τελευταίες αγωνιστικές (1-2-5) βρίσκεται σε οριακή θέση, βεβαίως πρόσφατα προκρίθηκε στον τελικό κυπέλλου. Τα “λιοντάρια” νικήθηκαν στις όποιες ευκαιρίες τους από τον γκολκίπερ και το δοκάρι (60’), πίσω.. έμπαζαν περισσότερο από το συνηθισμένο. Αξιοσημείωτες οι πολλές ισοπαλίες εκτός έδρας (3-6-3), ενώ στην Φλόριντα δεν έχει ούτε μία! Χωρίς τον αν. γκολκίπερ Στεϊντούχαρ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Πεσμένοι εσχάτως οι Ρεντ Μπουλς, σε κρίση όμως και το ντεφορμέ Ορλάντο. Δύσκολο ματς, ούτε στα γκολ εντοπίζουμε αξία κάπου, πάμε παρακάτω.

ΣΙΝΣΙΝΑΤΙ-ΑΤΛΑΝΤΑ

Πολύτιμη νίκη επί της Φιλαδέλφεια (3-1) κατέκτησε το Σινσινάτι, διακόπτοντας το.. κύμα ισοπαλιών (1-7-1). Μετά το φτωχό σε φάσεις πρώτο μέρος, ήταν καταιγιστικό στην επανάληψη (και δοκάρι στο 58’). Απίθανο ότι μετράει από τέσσερις νίκες, ισοπαλίες και ήττες τόσο εντός όσο και εκτός έδρας! Φρέσκο απόκτημα ο στόπερ Μιάζγκα (Τσέλσι), έδωσε δανεικό στην Γκέζτεπε τον εξτρέμ Ατάνγκα. Γκολ-γκολ τα 11/13 τελευταία. Αμφίβολος ο φορ Σέρτζιο Σάντος, εκτός ο αρ. μπακ Ματαρίτα.

Αν και βάσει εικόνας μάλλον δεν το άξιζε, η Ατλάντα νίκησε στο 94’ το Σιάτλ (2-1) με απρόσμενο ήρωα τον αριστερό μπακ Γκούτμαν και συνεχίζει την μάχη για πλέι οφ. Κακές οι εκτός έδρας επιδόσεις με μόλις ένα διπλό σε έντεκα ταξίδια (1-3-7). Τα 5/6 τελευταία είχαν σύνολο 2-3 γκολ. Αμφίβολος ο δεξιός μπακ Λένον, νοκ άουτ οι τερματοφύλακες Γκουζάν-Καστανιέιρα, οι μέσοι Χίντμαν-Αλόνσο και ο στόπερ Ρόμπινσον.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Γερά στο κόλπο για πλέι οφ παραμένει το Σινσινάτι με οδηγό Βάσκεζ, λυτρωτική η τελευταία νίκη για την Ατλάντα που όμως "χάνεται" μακριά από την βάση της. Πρώτο σημείο ο άσος (2.15).

ΝΙΟΥ ΙΝΓΚΛΑΝΤ-ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ

Μετά από έξι αγωνιστικές χωρίς τρίποντο (0-4-2) η Νιου Ινγκλαντ πέρασε επιβλητικά από το Ορλάντο (0-3) και βρίσκεται στα όρια των θέσεων πλέι οφ της Ανατολής. Οι “επαναστάτες” ξεπέρασαν αναίμακτα την αιφνίδια απουσία του 1ου σκόρερ Μπόου (7 γκολ, ξανά αμφίβολος), ανίκητος και πάλι όταν χρειάστηκε ο Σέρβος γκολκίπερ Πέτροβιτς. Γκολ-γκολ τα 10/14 τελευταία. Περαιτέρω ενίσχυση με τους Τατζούρι (μεσοεπιθετικός, Λος Αντζελες)- Ντιόπ (γκολκίπερ, Ιντερ Μαϊάμι), νοκ άουτ ο στόπερ Μπελ.

Η Ουάσινγκτον παραχώρησε “λευκή” ισοπαλία στους ΝΥ Ρεντ Μπουλς, χάνοντας κι άλλες από τις ήδη λιγοστές ελπίδες για πλέι οφ. Ακίνδυνη επιθετικά -με τον Ταξιάρχη Φούντα (11 γκολ) να μπαίνει στο 61’- αλλά και ουδόλως απειλήθηκε. Over τα 7/9 τελευταία, ηττήθηκε στις επτά από τις δέκα εξορμήσεις της έχοντας δεχτεί 27 γκολ. Σπουδαία προσθήκη του διεθνή Βέλγου φορ Μπεντέκε (Κρίσταλ Πάλας), εκτός πλάνων οι Χαμίντ (βασικός γκολκίπερ)-Μ. Σμιθ (αρ. μπακ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Πήρε κάποια ώθηση η Νιου Ινγκλαντ με την επιστροφή στις νίκες, δεν θα έχει όμως νόημα αν δεν επιβληθεί της αδύναμης Ουάσινγκτον. Κατά πάσα πιθανότητα θα τα καταφέρει (1.60), ο συνδυασμός με over πληρώνει 2.18.

ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ Γ.-ΣΙΚΑΓΟ

Την μόλις δεύτερη ήττα στις 17 τελευταίες αγωνιστικές (7-8-2) γνώρισε η Φιλαδέλφεια στο Σινσινάτι (3-1), βεβαίως δεν αποχωρίζεται την κορυφή της Ανατολής καθώς προηγήθηκαν πέντε συνεχόμενες νίκες με 18-2 γκολ! Μετά το “σφιχτό” πρώτο μέρος, πιέστηκε πολύ στην επανάληψη και η -μακράν- καλύτερη άμυνα της κατηγορίας δεν άντεξε. Παραμένει αήττητη εντός έδρας (7-5-0, με 26-6 γκολ). Over τα 5/6 πιο πρόσφατα, λευκό το απουσιολόγιο.

Τέταρτη νίκη στα πέντε τελευταία για το Σικάγο στην Σάρλοτ (2-3) ανεβαίνοντας στα όρια των θέσεων πλέι οφ. Τι κι αν δέχτηκαν γκολ στο πρώτο λεπτό, οι Φάιαρ με μπροστάρη τον Γερμανό φορ Πρζμπίλκο και τον Σακίρι σε κέφια ανέτρεψαν το σκηνικό. Τα 3/5 τελευταία ήταν συνδυασμός no goal και under. Παραχώρησε στο Μόντρεαλ τον επιθετικό Οφορ. Εκτός οι Ομσπεργκ (στόπερ), Ιβάνοφ (εξτρέμ), Εσπινόζα (δεξιός μπακ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Από.. ασυνήθιστη ήττα έρχεται η Φιλαδέλφεια, θέλει να επιστρέψει άμεσα στις επιτυχίες αν και το Σικάγο διανύει την καλύτερη φετινή του περίοδο. Θα θέλαμε τον άσο λίγο ψηλότερα από 1.75, συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες ο συνδυασμός γκολ-γκολ και over (2.02).

ΤΟΡΟΝΤΟ-ΠΟΡΤΛΑΝΤ ΤΑΪΜΠΕΡΣ

Το πολύ βελτιωμένο εσχάτως Τορόντο άλωσε το Νάσβιλ (3-4), το πρώτο φετινό διπλό έριξε κάποιο φως στο.. τούνελ προς τα πλέι οφ. Στο πρώτο ημίχρονο πρωταγωνίστησε ο διεθνής Καναδός χαφ Οσόριο (8 γκολ), στην επανάληψη άνοιξε λογαριασμό με.. σουτάρα ο Ινσίνιε. Προηγήθηκαν τέσσερα συνεχόμενα no goal για τους Καναδούς, που ανέβηκαν επίπεδο με την προσθήκη και του επίσης Ιταλού εξτρέμ Μπερναντέτσκι. Εκτός πλάνων οι Γουέστμπεργκ (αν. γκολκίπερ)-Οκέλο (αμυντικός χαφ).

Το Πόρτλαντ φάνηκε να λυτρώνεται στο 96’ όμως έχασε μέσα από την αγκαλιά του τη νίκη κόντρα στο Ντάλας, δεύτερη κολλητή ισοπαλία με 1-1 στο αήττητο δέκα αγωνιστικών (4-6-0) μένοντας στα όρια των προνομιούχων θέσεων της Δύσης. Ο φορμαρισμένος Σλοβένος γκολκίπερ Ιβασιτς και το δοκάρι το έσωσαν προτού ανεβάσει στροφές και προηγηθεί στο 96’ κι όμως στο 99’ δέχτηκε ένα.. απογοητευτικό αυτογκόλ. Γκολ-γκολ τα 7/8 τελευταία. Εκτός ο αν. φορ Γκουτιέρες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αλλη ομάδα πλέον το Τορόντο με Ινσίνιε-Μπερναντέτσκι, δύσκολη βραδιά προβλέπεται να περάσει το Πόρτλαντ που εκτός Ορεγκον χάνει σε δυναμική. Ρίσκο με τον άσο (2.00).

ΙΝΤΕΡ ΜΑΪΑΜΙ-ΝΥ ΣΙΤΙ

Ερχόμενη από το μόλις δεύτερο φετινό διπλό, η Ιντερ Μαϊάμι έμεινε όρθια στο Μόντρεαλ αποσπώντας βαθμό (2-2) και ελπίζει πάντα για πλέι οφ. Η ομάδα του Φιλ Νέβιλ είχε πάλι πρωταγωνιστή τον Γκονζάλο Ιγκουαϊν (8 γκολ) που έδωσε άμεση απάντηση στο πρώτο δεκάλεπτο, όπως και τον Κολομβιανό Εμερσον Ροντρίγκες που σκόραρε με την.. 3η προσπάθεια! Over τα 5/6 τελευταία, μοναδικός απόντας ο εξτρέμ Ρόμπινσον.

Παρότι προηγήθηκε με το καλημέρα, η ΝΥ Σίτι είδε να διακόπτεται αήττητο επτά αγωνιστικών (4-3-0) στο Κολόμπους (3-2) παραμένοντας λίγο πίσω από την κορυφή της Ανατολής. Στο πρώτο ματς μετά την αποχώρηση του σταρ Αργεντινού φορ Καστεγιάνος (Γρανάδα) η πρωταθλήτρια ήταν ανύπαρκτη επιθετικά, αυτή τη φορά βρήκε κάποιες λύσεις όμως λύγισε στον.. οίστρο του Ζελαραγιάν κι ενώ είχε κρατήσει ανέπαφη εστία στα τέσσερα προηγούμενα (όλα under). Τραυματίας ο αμυντικός μέσος Παρκς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Μια ομάδα μόνος του ο Γκονζάλο Ιγκουαϊν, μπορεί όμως να τα βγάλει πέρα με την πρωταθλήτρια; Το θεωρούμε πολύ δύσκολο έως απίθανο. Προβάδισμα στο διπλό του 2.35.

ΟΣΤΙΝ-ΚΑΝΣΑΣ

Το γρήγορο προβάδισμα και ακολούθως τα δύο τέρματα του Αργεντινού 1ου σκόρερ της κατηγορίας Ντριούσι (16 γκολ) δεν ήταν αρκετά ώστε το Οστιν να λυγίσει το Σαν Χοσέ (3-3), με σερί 6-3-1 φιγουράρει πάντα στην δεύτερη θέση της Δύσης. Πλήρωσε λάθη του γκολκίπερ Στούβερ (μεγάλη ευθύνη στο 1ο γκολ, μερική και στο 2ο με.. οβίδα από 35 μέτρα). Σε έντεκα εντός έδρας ματς έχει σκοράρει 28 φορές! Αμφίβολοι οι Βαλένσια (αμυντικός μέσος)-Χιμένες (δεξιός χαφ).

Το Κάνσας επιτέλους έκανε μία πειστική εμφάνιση και άνετη νίκη κόντρα στους ΛΑ Γκάλαξι (4-2), γενικότερα βεβαίως διανύει την χειρότερη σεζόν των τελευταίων ετών έχοντας μόνο μαθηματικές ελπίδες για πλέι οφ. Ανοιξε λογαριασμό ο Γερμανός μέσος Τόμι και ακολούθησε.. καταιγισμός, με τον αντίπαλο γκολκίπερ να αποσοβεί πολλά επιπλέον των τριών γκολ στο πρώτο ημίχρονο (έπιασε πέναλτι στο 25’, αργότερα έκανε μυθική τριπλή απόκρουση). Αποδυναμώνεται εμφανώς εκτός έδρας (2-3-8, έχοντας δεχτεί 29 τέρματα). Τα 8/10 τελευταία είχαν σύνολο 2-3 γκολ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Εγγύηση ο Ντριούσι στην επίθεση του Οστιν, βέβαια αμυντικά οι Τεξανοί είναι αρκετά ευάλωτοι. Πολλά κενά και στην άμυνα του Κάνσας. Φαβορί οι γηπεδούχοι με τον άσο πάντως.. πετσοκομμένο (1.65), έχει τύχη ο συνδυασμός γκολ-γκολ και over (1.95).

ΚΟΛΟΡΑΝΤΟ-ΚΟΛΟΜΠΟΥΣ

Μετά το πρώτο φετινό διπλό το Κολοράντο υπέταξε σε θεαματικό ματς την Μινεσότα (4-3), το τρίτο τρίποντο στα δέκα τελευταία (3-3-4) το βάζει για τα καλά στο.. κάδρο για πλέι οφ. Τι κι αν δέχτηκε αυτογκόλ στο 3’, μόλις 12 λεπτά αργότερα είχε προβάδισμα δύο τερμάτων! Εντελώς διπρόσωπο πάντως (7-3-2 εντός, 1-3-7 εκτός), γκολ-γκολ και over τα 6/8 πιο πρόσφατα. Νοκ άουτ οι Κεϊτά (στόπερ), Λαράζ (μέσος), Γκάλβαν (εξτρέμ).

Σπουδαία νίκη επί της ΝΥ Σίτι πανηγύρισε το Κολόμπους (3-2), πιστοποιώντας ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση με μόλις μία ήττα στις έντεκα τελευταίες αγωνιστικές (5-5-1) που το φέρνει σε θέση ισχύος για πλέι οφ. Οι Κρου δεν πτοήθηκαν από το αυτογκόλ μόλις στο τρίτο λεπτό και με “μαγική” εμφάνιση του Ζελαραγιάν (έφτασε τα 8 γκολ) ανέτρεψαν το σκηνικό. Συνδυασμός γκολ-γκολ και over τα 4/6 τελευταία. Αμφίβολος ο Βραζιλιάνος μέσος Αρτούρ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Βάσιμες ελπίδες για πλέι οφ εξακολουθεί να έχει το Κολοράντο, με μεγάλο ατού την έδρα. Επικίνδυνο αλλά και αναξιόπιστο το Κολόμπους, που επίσης χρειάζεται βαθμούς. Αμφίρροπο πολύ, δεν υπάρχει λόγος ενασχόλησης.

ΝΤΑΛΑΣ-ΣΑΝ ΧΟΣΕ

Σε ματς με απίθανο φινάλε το Ντάλας.. έκλεψε βαθμό στο Πόρτλαντ (1-1) και συνεχίζει την μάχη για πλέι οφ, παρά τις μόλις δύο νίκες στις έντεκα τελευταίες αγωνιστικές (2-5-4) διατηρείται ψηλά στη Δύση. Μοιραίος ο Αριόλα (28’ δοκάρι, 59’ νικήθηκε σε μοναδικό τετ α τετ), με τον αντίπαλο πάντως ανώτερο στην επανάληψη. Εκανε ντεμπούτο ο μέσος Λέτζετ (ήρθε από Νιου Ινγκλαντ). Μετράει έξι συνεχόμενα under, χωρίς απουσίες.

Το Σαν Χοσέ έκανε στο τέλος την ζημιά στο Οστιν παίρνοντας ισοπαλία (3-3), υπαρκτές αλλά περισσότερο θεωρητικές παραμένουν οι ελπίδες για πλέι οφ. Αρχικά πέτυχαν δύο.. σπάνια γκολ οι Ερθκουέικς και στο 88’.. άρπαξαν σχετικά ανέλπιστο βαθμό. Γκολ-γκολ τα 7/8 τελευταία. Διπλή ενίσχυση, με τον διεθνή με την Ισημερινή Γουϊνέα δεξιό μπακ Ακάπο (Κάντιθ) και τον στόπερ Ροντρίγκες (δανεικός από Γκρέμιο). Εκτός οι Φουέντες (μεσοεπιθετικός)-Χάτζι (εξτρέμ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Γενικότερα έχει ευχέρεια στο σκοράρισμα το Ντάλας, αμυντικά βεβαίως δεν είναι στο ίδιο επίπεδο, ενώ το Σαν Χοσέ τα περιμένει όλα από την επίθεση. Δεν βλέπουμε να “σπάει” ο άσος (1.65), θα τον συνδυάσουμε με over (2.27).

ΧΙΟΥΣΤΟΝ-ΜΟΝΤΡΕΑΛ

Αν και είχε προβάδισμα μέχρι το 88’ (και δοκάρι στο 60’), το Χιούστον έφυγε με άδεια χέρια από το Βανκούβερ (2-1) παραμένοντας χαμηλά στη Δύση, με έξι ήττες στις οκτώ τελευταίες αγωνιστικές (1-1-6, 8/8 over, 7/8 γκολ-γκολ) και τις ελπίδες για πλέι οφ ολοένα να λιγοστεύουν. Εντός έδρας μετράει από τέσσερις νίκες, ισοπαλίες και ήττες. Αποδεσμεύτηκε ο διεθνής Καναδός εξτρέμ Πασέρ, αμφίβολος ο εξτρέμ Τιαγκίνιο.

Το Μόντρεαλ κόλλησε σε ισοπαλία απέναντι στην Ιντερ Μαϊάμι (2-2), πάντως κρατάει σφιχτά εισιτήριο για τα πλέι οφ. Ο Ονδουρέζος φορ Κιότο (11γκολ) σκόραρε δις στο πρώτο 20λεπτο, αλλά αμυντικά οι Καναδοί αντιμετώπισαν δυσκολίες και δεν πέτυχαν τέταρτη νίκη στα πέντε τελευταία (3-2-0). Over τα 8/10 πιο πρόσφατα. Πήρε από το Σικάγο τον επιθετικό Οφορ. Εξέτισε ο στόπερ Γουότερμαν, εκτός οι Χαμντί (μεσοεπιθετικός)-Γιόνσεν (αν. φορ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αλυτα τα αμυντικά προβλήματα του Χιούστον, μία κλάση ανώτερο το Μόντρεαλ με αιχμή του δόρατος τον εξαιρετικό Καμαρά. Παίζουν όλα τα αποτελέσματα, κρατάμε το.. περίπου βέβαιο γκολ-γκολ (1.57).

ΛΑ ΓΚΑΛΑΞΙ-ΒΑΝΚΟΥΒΕΡ

Νέα αποτυχία για τους ντεφορμέ ΛΑ Γκάλαξι στο Κάνσας (4-2), πέμπτη ήττα στα έξι τελευταία και σερί 2-1-6 μένοντας λίγο πίσω από τις προνομιούχες θέσεις της Δύσης. Στο πρώτο ημίχρονο η άμυνα ήταν κυριολεκτικά παιδική χαρά, το 3-0 μπορούσε να είναι.. 7-0 με τον Αγγλο γκολκίπερ Μποντ να κάνει απίθανα πράγματα (ανεπανάληπτη τριπλή απόκρουση ενώ έπιασε και πέναλτι!). Πήρε τον μέσο Ρίκι Πούιγ (δεν υπολογιζόταν στην Μπαρτσελόνα), εκτός πλάνων ο αρ. μπακ Βιγιαφάνα.

Μετά τον βαθμό που πήρε στο 87’ στο Νάσβιλ, το Βανκούβερ με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά πέτυχε μεγάλη ανατροπή επί του Χιούστον (2-1) μένοντας ζωντανό για πλέι οφ. Μετράει έξι συνεχόμενα γκολ-γκολ, εκτός έδρας κατά μέσο όρο δέχεται δύο τέρματα. Απέκτησε τον διεθνή Αυστριακό μέσο Αλεσάντρο Σεπφ (ελεύθερος από Αρμίνια Μπίλεφελντ), αποδεσμεύτηκε ο στόπερ Γοδόι, εκτός οι Χέιζαλ (γκολκίπερ), Καϊσέδο (εξτρέμ) και οι αρ. μπακ Γκουτιέρεζ-Λουίς Μαρτίνς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Καθίζηση στους Γκάλαξι, η εικόνα τους στο Κάνσας ήταν αποκαρδιωτική. Βέβαια το Βανκούβερ δεν είναι κάτι ιδιαίτερο, το αντίθετο. Μόλις στο 1,57 ο άσος, θα περιμένουμε το live σε ένα ματς που λογικά θα έχει αρκετά γκολ.

ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ-ΣΑΡΛΟΤ

Το Λος Αντζελες πέρασε με το ευρύ αν και κάπως πλασματικό 1-4 από την έδρα του Σολτ Λέικ συνεχίζοντας την προέλαση προς την πρωτιά κανονικής περιόδου. Γλίτωσε σε μεγάλη ευκαιρία (50’) και στο πρώτο από τα δύο δοκάρια (58’, 90’) του αντιπάλου πριν δώσει διαστάσεις στην ένατη νίκη στα έντεκα τελευταία (9-1-1). Είναι πολύ αποτελεσματικό εντός έδρας (9-2-1). Απέκτησε τον εξτρέμ Μπουάνγκα (Σεντ Ετιέν), παραχώρησε τον εξτρέμ Τατζούρι (Νιου Ινγκλαντ). Εκτός ο δεξιός μπακ Ντουένιας.

Τι κι αν προηγήθηκε στο πρώτο λεπτό; Αυτή τη φορά η Σάρλοτ δεν αξιοποίησε την δύναμη της έδρας, υποκύπτοντας στο Σικάγο (2-3). Αντιμετώπισε μεγάλα προβλήματα με τα επιθετικά ατού του αντιπάλου, που είχε και δοκάρι (54’). Μετράει έξι συνεχόμενα over, κακές οι εκτός έδρας επιδόσεις (1-2-9). Πήρε τους μέσο Νούνο Σάντος (από Μπενφίκα), δεξιό μπακ Μπάιρν (ελεύθερος από Ντέρμπι). Μοναδικός απόντας ο αρ. μπακ Αρμουρ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Χωρίς φρένα το Λος Αντζελες, η μακράν ισχυρότερη ομάδα της MLS και η αναιμική εκτός έδρας Σάρλοτ περιμένει με.. τρόμο την δοκιμασία στην Καλιφόρνια. Κοντά στον διπλασιασμό ο άσος από ημίχρονο, εννοείται ποντάρεται και ο συνδυασμός άσου με over (1.80).

Βαθμολογία -

13/08/2022Eastern Conference
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Φιλαδέλφεια Γιούνιον Φιλαδέλφεια Γιούνιον 45 24 12 9 3 41 18 23
2 Νιου Γιορκ Σίτι Νιου Γιορκ Σίτι 42 23 12 6 5 43 24 19
3 Μόντρεαλ Ιμπακτ Μόντρεαλ Ιμπακτ 40 24 12 4 8 40 39 1
4 Νιού Γιόρκ Ρεντ Μπουλς Νιού Γιόρκ Ρεντ Μπουλς 37 24 10 7 7 38 30 8
5 Κολόμπους Κρού Κολόμπους Κρού 33 23 8 9 6 31 26 5
6 Σινσινάτι Σινσινάτι 32 24 8 8 8 40 43 -3
7 Σικάγο Φάιαρ Σικάγο Φάιαρ 30 24 8 6 10 27 30 -3
8 Ορλάντο Σίτι Ορλάντο Σίτι 30 24 8 6 10 27 36 -9
9 Ίντερ Μαϊάμι Ίντερ Μαϊάμι 30 24 8 6 10 29 39 -10
10 Νιου Ίνγκλαντ Νιου Ίνγκλαντ 30 23 7 9 7 35 34 1
11 Σάρλοτ Σάρλοτ 29 24 9 2 13 30 34 -4
12 Ατλάντα Γιουνάιτεντ Ατλάντα Γιουνάιτεντ 28 23 7 7 9 31 34 -3
13 Τορόντο Τορόντο 26 24 7 5 12 34 42 -8
14 Ουάσινγκτον Ντι Σι Γιουνάιτεντ Ουάσινγκτον Ντι Σι Γιουνάιτεντ 22 23 6 4 13 28 47 -19
Final Series
Final Series Play-offs
13/08/2022Western Conference
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Λος Άντζελες Λος Άντζελες 51 23 16 3 4 48 24 24
2 Όστιν Όστιν 45 24 13 6 5 50 31 19
3 Ντάλας Ντάλας 36 25 9 9 7 34 27 7
4 Μινεσότα Γιουνάιτεντ Μινεσότα Γιουνάιτεντ 35 24 10 5 9 38 34 4
5 Ρεάλ Σολτ Λέικ Ρεάλ Σολτ Λέικ 34 24 9 7 8 31 33 -2
6 Νάσβιλ Νάσβιλ 33 25 8 9 8 33 34 -1
7 Πόρτλαντ Τάιμπερς Πόρτλαντ Τάιμπερς 33 25 7 12 6 41 37 4
8 Σιάτλ Σάουντερς Σιάτλ Σάουντερς 32 24 10 2 12 31 29 2
9 Λος Άντζελες Γκάλαξι Λος Άντζελες Γκάλαξι 30 23 9 3 11 32 32 0
10 Κολοράντο Ράπιντς Κολοράντο Ράπιντς 30 23 8 6 9 34 36 -2
11 Βανκούβερ Γουάιτκαπς Βανκούβερ Γουάιτκαπς 30 24 8 6 10 27 39 -12
12 Ντιναμό Χιούστον Ντιναμό Χιούστον 25 24 7 4 13 29 39 -10
13 Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς 24 24 5 9 10 39 49 -10
14 Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι 23 25 6 5 14 23 44 -21
Final Series
Final Series Play-offs

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr