Ποδόσφαιρο

Πρέμιερ Λιγκ: Αμφίρροπο ντέρμπι στο Λονδίνο

Κυριακή, 14 Αυγούστου 2022 - 11:21

Η Τσέλσι αντιμετωπίζει την Τότεναμ και ο Κέιν μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Πρέμιερ Λιγκ: Αμφίρροπο ντέρμπι στο Λονδίνο

Το Τσέλσι-Τότεναμ είναι ντέρμπι του βορειοδυτικού Λονδίνου, με έντονη αντιπαλότητα.

ΝΟΤΙΓΧΑΜ-ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ

Η Νότιγχαμ έκανε τις λιγότερες τελικές στην πρεμιέρα ενώ δέχτηκε τις περισσότερες κόντρα στη Νιούκαστλ. Ποντάρει στον Λίνγκαρντ, ο οποίος αντιμετωπίζει μία από τις πρώην ομάδες του. Δεν έχει κερδίσει σε οκτώ σερί εντός έδρας ματς στα «σαλόνια» με τη Γουέστ Χαμ, από την εποχή του Μπράιαν Κλαφ το 1986. Εκτός ο νέος μπακ Ρίτσαρντς, αμφίβολος ο μέσος Γέιτς.

Η Γουέστ Χαμ ξεκίνησε τη σεζόν με εντός έδρας ήττα, κάνοντας μόνο μία εύστοχη τελική προσπάθεια σε 90'. Η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες έχει πλέον μόνο μία νίκη στα τελευταία οκτώ ματς πρωταθλήματος, ενώ έχει χάσει τα δύο τελευταία. Εχει ηττηθεί μόνο σε ένα από τα τελευταία οκτώ ματς σε επίπεδο Πρέμιερ Λιγκ με Φόρεστ, ένα 0-1 εντός έδρας το 1997. Eκτός ο νέος μπακ Αγκέρ και ο μπακ Ντιόπ, αμφίβολοι οι Φαμπιάνσκι (τερμ.), Ογκμπόνα, Ντόσον (μπακ) και Αντόνιο (επιθετικός).

EKTIMHΣΗ: Oι δύο ομάδες ψάχνονται ακόμη, ειδικά επιθετικά, οπότε το under 2.5 είναι μία καλή επιλογή.

ΤΣΕΛΣΙ-ΤΟΤΕΝΑΜ

Η Τσέλσι επέκτεινε το αήττητο στο πρωτάθλημα σε πέντε αγώνες μαζί με την περσινή σεζόν. Πέρσι κέρδισε τέσσερις φορές την Τότεναμ σε όλες τις διοργανώσεις χωρίς να δεχτεί γκολ, ενώ είναι αήττητη σε επτά σερί από τη συμπολίτισσα με ένα τέρμα παθητικό. Οι εντός έδρας ήττες της από την Τότεναμ είναι σπάνιες και σε όλες τις διοργανώσεις και συγκεκριμένα μόνο μία στους τελευταίους 37 αγώνες. Εκτός οι μέσοι Κόβατσιτς, Αλόνσο.

Η Τότεναμ ήταν ακαταμάχητη στην πρεμιέρα με Σαουθάμπτον. Έχει τέσσερις συνεχόμενες νίκες με σκορ 13-1, το καλύτερο τρέχον σερί τριπόντων στο πρωτάθλημα. Mόνο ο Ανρί έχει πετύχει περισσότερα γκολ από τα 41 του Κέιν σε λονδρέζικα ντέρμπι Πρέμιερ Λιγκ, έστω και αν δεν έχει σκοράρει σε πέντε συνεχόμενα με Τσέλσι. Ο Κουλουσέφσκι έχει 9 ασίστ σε μόλις 19 συμμετοχές. Επιστρέφει από τιμωρία το νέο απόκτημα, ο μεσοεπιθετικός Ρισάρλισον, εκτός ο μέσος Σκιπ, αμφίβολος ο μπακ Λανγκλέ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ο Κέιν μπορεί να επιστρέψει στα γκολ απέναντι σε μία από τις αγαπημένες τους αντιπάλους, βοηθώντας την Τότεναμ να πάρει τουλάχιστον Χ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr