Ποδόσφαιρο

Premier League: Λίβερπουλ – Κρίσταλ Πάλας, «reds» με γκολ!

Δευτέρα, 15 Αυγούστου 2022 - 11:16

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο κόντρα στην Πάλας αλλά οι «χαμηλές» τιμές του άσου, μας… στρέφουν σε συνδυαστικό ποντάρισμα τερμάτων.

Premier League: Λίβερπουλ – Κρίσταλ Πάλας, «reds» με γκολ!

22:00, Novasports Premier League

Λίβερπουλ

Η Λίβερπουλ ήταν καλή επιθετικά με τον Νούνιες να σκοράρει και να προσφέρει μια ασίστ στο ντεμπούτο του, αλλά αμυντικά έδειξε προβλήματα, χρειάστηκε να επιστρέψει δις στο σκορ και μοιραία επέστρεψε με τον βαθμό από την έδρα της Φούλαμ. Γκέλα με το… καλημερα για την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ που δέχεται πρώτη γκολ πέντε σερί ματς πρωταθλήματος αν και δεν έχασε κανένα, έχοντας το μεγαλύτερο αήττητο τρέχον σερί στην Πρέμιερ Λιγκ με 20 ματς. Νηνεμία στα… μεταγραφικά, αναμένεται πάντως κάποιο τελευταίο… χτύπημα. Ο Σαλάχ σκόραρε στην πρεμιέρα, ενώ έχει 7 γκολ και 4 ασίστ σε 10 ματς με Πάλας.
Εκτός ο Τιάγκο
Νέο πρόβλημα ο βασικός μέσος Τιάγκο, αμφίβολος δίνεται ο στόπερ Μάτιπ, επιστρέφει αντιθέτως ο χρήσιμος Κεϊτά (μέσος). Εκτός ο αναπλ. γκολκίπερ Κέλεχερ, οι μέσοι Τζόουνς, Τιάγκο, Οξλέιντ-Τσάμπερλεϊν και ο Ζοτα (επιθετικός), επέστρεψε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων ο Τσιμίκας (μπακ).

Πιθανή σύνθεση: Αλισον – Αλεξάντερ-Αρνολντ, Γκόμεζ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον – Φαμπίνιο, Χέντερσον, Έλιοτ – Σαλάχ, Ντίας, Νούνιες

Κρίσταλ Πάλας

Η Κρίσταλ Πάλας δεν μπόρεσε να κοντράρει την Άρσεναλ στην πρεμιέρα και το δύσκολο πρόγραμμα στο ξεκίνημα της σεζόν συνεχίζεται με την επίσκεψη στο «Άνφιλντ». Η ομάδα του Πατρίκ Βιεϊρά έχει χάσει και τα δέκα τελευταία παιχνίδια στην Πρέμιερ Λιγκ απέναντι στη Λίβερπουλ, δεχόμενη συνολικά 30 γκολ σε αυτό το σερί. Παρελθον ο φορ Μπεντέκε (6 εκατ. ευρώ, Ουάσινγκτον), στο στόχαστρο της Τσέλσι βρίσκεται ο Ζαχά και ενδέχεται να επιστρέψει έτσι στο μεταγραφικό παζάρι.
Αν ληφθούν υπ' όψιν τα περσινά ταξίδια της μπορεί να σκοράρει, καθώς έμεινε στο μηδέν μόνο σε ένα από τα προηγούμενα επτά εκτός έδρας στο πρωτάθλημα.
Επιστροφές
Διαθέσιμος ο μεσοεπιθετικός Ολίσε, έτοιμος και ο τερματοφύλακας Τζόνστον. Σταθερά εκτός ο τερματοφύλακας Μπάτλαντ, ο μπακ Τόμκινς και ο μέσος ΜακΆρθουρ.

Πιθανή σύνθεση: Γκουάιτα – Κλάιν, Αντερσεν, Γκιεχί, Μίτσελ – Εζέ, Ντουκουρέ, Σλουπ – Αγιού, Ζαχά, Εντουάρ

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.23 5 10 2.32 1.47 1.51 2.22 1.91 1.7 1.03 1.12 3.45
Λίβερπουλ - Κρίσταλ Πάλας / Εκτίμηση

Οι reds έχουν βέβαια τον πρώτο και τελευταίο λόγο για την κατάκτηση των τριών βαθμών και ο άσος προσφέρεται σε αναμενόμενα αδιάφορες τιμές. Θα ρισκάρουμε και θα συνδυάσουμε τη νίκη της με αμφίτερμα στο 2.45.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr