Ποδόσφαιρο

Β’ Ολλανδίας: Πονταρίσματα σε Χεράκλες

Δευτέρα, 15 Αυγούστου 2022 - 13:38

Οι φιλοξενούμενοι έχουν την… τιμητική τους στις σημερινές αναμετρήσεις και τα διπλά των Χεράκλες και Μπρέντα έχουν πάρει ήδη… παιχνίδι στην στοιχηματική αγορά.

Β’ Ολλανδίας: Πονταρίσματα σε Χεράκλες

Και οι τρεις αναμετρήσεις ξεκινούν στις 21:00

ΟΥΤΡΕΧΤΗ Β’ – ΧΕΡΑΚΛΕΣ

Μια από τα ίδια για την Ουτρέχτη Β’ που και στην φετινή πρεμιέρα έμεινε με τις εντυπώσεις. Οι πιτσιρικάδες είχαν την υπεροχή και αρκετές ευκαιρίες στην έδρα της Ος, αλλά φανέρωσαν την απειρία τους, υπέπεσαν σε δύο πέναλτι και μοιραία δεν κατάφεραν να επιστρέψουν στο ματς. Στα… χαμηλά αναμένονται και φέτος, με μοναδικό ρεαλιστικό στόχο την αποφυγή της τελευταίας θέσης στην ειδική βαθμολογία των ομάδων νέων.

Ονειρεμένη πρεμιέρα για την Χεράκλες που… σκόρπισε την ιδίων στόχων Ντεν Χάαγκ και με το καλημέρα έστειλε… μηνύματα στους λοιπούς διεκδικητές του τίτλου. Οι Αλμελόερς είχαν πετύχει τέσσερα τέρματα στο εντυπωσιακό πρώτο ημίχρονο και επιβεβαίωσαν τα προγνωστικά που τους θέλουν φέτος να πρωταγωνιστούν. Δεν επηρεάζουν οι απουσίες των αναπληρωματικών αμυντικών Πόλεϊμ καιξ Ντεγιόνζ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Χεράκλες ήταν εντυπωσιακή στην πρεμιέρα. Λογικό το διπλό (1.75) που μπορεί να συνδυαστεί και με ποντάρισμα τερμάτων.


ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ Β’ – ΝΤΟΡΝΤΡΕΧΤ

Θετική εμφάνιση και με το παραπάνω για την ομάδα νέων της Αϊντχόφεν που δεν… κρύφτηκε στο Τίλμπουρχ και απέσπασε τον βαθμό. Οι πιτσιρικάδες της PSV προηγήθηκαν μάλιστα της Βίλεμ που θεωρείται το πρώτο φαβορί για τον τίτλο και έδειξαν πως όπως και τα προηγούμενα χρόνια, θα βασιστούν στην επίθεση αλλά και τα… τρεξίματα για να επιβιώσουν στην κατηγορία.

Νέα χρονιά, ίδιες αδυναμίες για τη Ντορντρεχτ. Η ομάδα του Μικέλε Σαντονί δεν έπεισε στην πρεμιέρα με την Ρόντα όπου είχε… προλάβει να δεχτεί δύο τέρματα στο πρώτο ημίωρο και στην συνέχεια ήταν μάλλον τυχερή που το σκορ δεν ξέφυγε. Με το… καλημέρα προβλήμάτισε και έδειξε πως και φέτος δεν δείχνει ικανή για το κάτι παραπάνω.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η ομάδα νέων της Αϊντχόφεν έδειξε πως και φέτος θα αγωνιστεί χωρίς σκοπιμότητες ποντάροντας στο επιθετικό ταλέντο των πιτσιρικάδων. Έχει τύχη ο άσος με συνδυαστικό γκολ/γκολ (2.80).


ΜΑΑΣΤΡΙΧΤ – ΜΠΡΕΝΤΑ

Αρνητική πρεμιέρα για την Μάαστριχτ που δεν έπεισε κόντρα στους πιτσιρικάδες της Αλκμααρ. Τις τελευταίες ημέρες απέκτησε τρεις ποδοσφαιριστές ώστε να… καλύψει τα κενά καθώς αποτελούσε μια από τις ομάδες με τις λιγότερες προσθήκες και έπεται μάλιστα συνέχεια.

Η Μπρέντα δεν εντυπωσίασε με την απόδοση της, αλλά είχε… τσαμπουκά και κατάφερε να πανηγυρίσει το πρώτο τρίποντο της σεζόν μπροστά σε περίπου 15000 φίλους της κόντρα στην Χέλμοντ. Σε συνδυασμό με την αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς και τις καλές προσθήκες, στην Βραβάνδη είναι διάχυτη η πίστη για καλύτερη συνέχεια και επιστροφή στα «μεγάλα» σαλόνια μετά από απουσία τεσσάρων ετών.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Βίοι αντίθετοι για τις δύο ομάδες και το διπλό αποτελεί ήδη ένα από τα σημεία που έχουν πάρει παιχνίδι τις τελευταίες ωρες. Θα το συνδυάσουμε με over 1,5.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr