Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Champions League: Κοπεγχάγη-Τραμπζονσπόρ, σκληροτράχηλοι οι Τούρκοι!

Τρίτη, 16 Αυγούστου 2022 - 10:37

Του Άγγελου Γεώργα

Κοπεγχάγη και Τραμπζονσπόρ κονταροχτυπιούνται για μια θέση στους ομίλους του Champions League. 

Προκριματικά Champions League: Κοπεγχάγη-Τραμπζονσπόρ, σκληροτράχηλοι οι Τούρκοι!

Πρώτο ματς για της σειράς, ακολουθεί ρεβάνς (24/8). Η ομάδα που θα προκριθεί θα παίξει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ εκείνη που θα αποκλειστεί παίζει στους oμίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Με χρήση VAR.

Κοπεγχάγη

Η Κοπεγχάγη κατέκτησε τον τίτλο στη Δανία και ρίχνεται στη μάχη ένα βήμα πριν από τους ομίλους. Τελευταία φορά έπαιξε στα χρυσοφόρα γκρουπ πριν από μία εξαετία, ενώ την περασμένη σεζόν τερμάτισε 1η σε όμιλο του Conference League δίχως όμως να πετύχει την περαιτέρω διάκριση. Στο τρέχον πρωτάθλημα δεν έχει κάνει καλό ξεκίνημα, έχει ήδη χάσει τρεις φορές σε πέντε αγωνιστικές. Στο τελευταίο της προηγήθηκε της Ράντερς, αλλά έμεινε με άδεια χέρια αφού ηττήθηκε εντός έδρας με 1-3. Από αυτό το γεγονός προκλήθηκε γκρίνια, με τον προπονητή της ομάδας να είναι σε δυσχερή θέση.

Αγωνιστικά νέα

Αρχίζουν και μαζεύονται προβλήματα σην ομάδα. Ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς ο Νταβίτ Κοτσολάβα, ο Μοχάμεντ Ντάραμι, ο Πέτερ Άνκερσεν και ο Νικολάι Μπόιλεσεν. Προπονήθηκαν αλλά ο κόουτς Τόρουπ δήλωσε πως θα τους περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή. Δύσκολα θα αγωνιστεί ο νεοαποκτηθείς διεθνής Αυστραλός Μάθιου Ράιαν. Άρρωστος ο Σινγκ, γνωστός απόντας Γκραμπάρα.

Πιθανή ενδεκάδα

K. Johnsson, V. Kristansen, D. Vavro, V. Lund, K. Diks,L. Lerager, V. Claesson, Zeca, Pep Biel, K. Babacar, Í. Jóhannesson.

Τραμπζονσπόρ

Η Τραμπζονσπόρ έγραψε ιστορία την περασμένη σεζόν, εντυπωσίασε, δεν ένιωσε καν τον ανταγωνισμό στην Τουρκία και κατέκτησε τον τίτλο έπειτα από 38 χρόνια. Στόχος φυσικά να βρεθεί στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, κάτι που έγινε τελευταία φορά τη σεζόν 2011/12. Αν δεν τα καταφέρει με την Κοπεγχάγη, τότε θα αγωνιστεί στους ομίλους του Europa League, κάτι που θα είναι ούτως ή άλλως κερδοφόρο για την ομάδα. Τα πηγαίνει εξαιρετικά στο ξεκίνημα της νέας σεζόν αφού σε τρία επίσημα παιχνίδια που έχει δώσει, μετράει ισάριθμες νίκες. Μάλιστα κατέκτησε και το Σούπερ Καπ Τουρκίας. Τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος που έδωσε, κέρδισε σχετικά άνετα τη Χατάισπορ με 1-0.

Aγωνιστικά νέα

Μαζεύτηκαν προβλήματα, καθώς χτύπησε ο Βίστσα, ο οποίος δεν αναμένεται να προλάβει. Εκτός και ο ηγετικός μέσος Χάμσικ, όπως και οι Ασάν, Τουρκμέν, Πέρες. Δηλώθηκαν όμως στη λίστα οι νεοαποκτηθέντες Μπάρτρα και Μπάρντι.

Πιθανή ενδεκάδα

U. Çakır, J. Stryger Larsen, S. Denswil, Vitor Hugo, E. Elmalı, E. Siopis, D. Toköz, A. Ömür, A. Bakasetas, Trézéguet, A. Cornelius.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.05 3.05 3.35 1.74 1.85 1.25 3.2 1.68 1.94 1.25 1.25 1.65
Κοπεγχάγη - Τραμπζονσπόρ / Εκτίμηση

Η Κοπεγχάγη βρίσκεται σε αρκετά κακό ξεκίνημα, και το αποψινό δεν την βοηθάει. Η Τραμπζονσπόρ έχει ακριβώς αντίθετο βίο αυτή τη στιγμή και βρίσκεται σε αρκετά καλή κατάσταση. Oι Δανοί έχουν αδυναμίες και οι Τούρκοι θα προσπαθήσουν να τις χτυπήσουν.

Με το 2Χ & over 1,5 θα πάω που βρίσκεται στο 2.40.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr