Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Champions League: Ρέιντζερς-Αϊντχόφεν, «παιχνίδι» στα γκολ!

Τρίτη, 16 Αυγούστου 2022 - 10:40

Σε συνδυαστικό ποντάρισμα τερμάτων καταλήξαμε στο ντέρμπι της ημέρας και στην κόντρα των Ολλανδών στους δύο πάγκους.

Προκριματικά Champions League: Ρέιντζερς-Αϊντχόφεν, «παιχνίδι» στα γκολ!

Πρώτος αγώνας των πλέι οφ Champions League.
Δεν ισχύουν τα εκτός έδρας γκολ.
Όποια ομάδα προκριθεί θα αγωνιστεί στους ομίλους του Champions League ενώ όποια αποκλειστεί στο Europa League.
22:00, Cosmote Sports 2-VAR

Ρέιντζερς

Η Ρέιντζερς τα… χρειάστηκε στο πρώτο ματς με την Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ (0-2), αλλά στη ρεβάνς ήταν εξαιρετική. Πίεσε τον αντίπαλο στο μεγαλύτερο διάστημα, άνοιξε το σκορ στο 45', στο 58' ισοφάρισε το σκορ του Βελγίου και στο 78' πήρε σκορ πρόκρισης (3-0). Ψάχνει τους ομίλους του κορυφαίου θεσμού μετά από 12 χρόνια, υπάρχει πίεση, αλλά και ενθουσιασμός (είναι η φιναλίστ του Γιουρόπα Λιγκ). Το 2011 απέκλεισε την Αϊντχόφεν στους «16» του Γιουρόπα.

Επιστροφές
Έχασαν το τελευταίο ματς πρωταθλήματος αλλά επιστρέφουν οι Σαντς (μ. 2/0) και Κεντ (με. 1/0) αλλά επιστρέφουν στην αποστολή, δεν προλαβαίνει αντιθέτως ο
Σούταρ (α. 1/0). Σταθερά εκτός οι Ρουφ (ε. 9/2, 21/10 πέρυσι), Χάτζι (μ. 8/1, 15/2 πέρυσι), Χελάντερ (α. 3/0, 6/1 πέρυσι).

Πιθανή σύνθεση: ΜακΛάφλιν – Τάβερνιρ, Γκόλντσον, Ντέιβις, Μπάρισιτς – Άρφιλντ, Λούντστραμ, Καμαρά – Τίλμαν, Τσόλακ, Κεντ

Αϊντχόφεν

Η Αϊντχόφεν είχε δύσκολο έργο με το «καλημέρα» στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά ισοφάρισε το σκορ του πρώτου αγώνα στο 89' απέναντι στη Μονακό και στην παράταση βρήκε το τέρμα που έφερε τη δύσκολη πρόκριση. Εξαιρετική στο μπάσιμο της σεζόν η ομάδα του Ρουντ φαν Νίστελροϊ, κατέκτησε το Σούπερ Καπ εις βάρος του Άγιαξ, ενώ ξεκίνησε με «δύο στα δύο» στο πρωτάθλημα. Στο τελευταίο διέλυσε με 5-2 την Γκο Αχέντ Ιγκλς, αποδεικνύοντας ότι επιθετικά βρίσκεται σε άλλο επίπεδο.
Με Γκουτιέρεζ
Ο διεθνής Μεξικανός μέσοπς Γκουτιέρεζ κερδίζει μια θέση στο αρχικό σχήμα έναντι του Τιλ καθώς ο φαν Νιστελρόι ψάχνει περισσότερη αμυντική διάθεση. Νέο πρόβλημα ο μέσος Λεντέζμα, γνωστές κρίνονται οι απουσίες των επιθετικών Φέρτεσεν, Βινίσιους, Μαντουέκε και των αμυντικών Μάουρο Ζούνιορ και Μποσκάλι που δεν έχουν αγωνιστεί φέτος.

Πιθανή σύνθεση: Μπενίτες – Μουένε, Τέζε, Ομπίσπο, Μαξ – Γκουτιέρες, Σανγκαρέ, Φέιρμαν – Σάιμπαρι, Ντε Γιονγκ, Χάκπο

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.47 3 2.67 1.78 1.81 1.3 2.95 1.6 2.05 1.38 1.28 1.44
Ρέιντζερς - Αϊντχόφεν / Εκτίμηση

Το ντέρμπι της ημέρας και το μοιρασμένο σετ μαρτυρά τις στοιχηματικές δυσκολίες της αναμέτρησης. Δεν θα… μπλέξουμε με σημείο, κρατάμε τον συνδυασμό γκολ/γκολ με over στο 2.10.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr