Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Champions League: Μπόντο Γκλιμτ-Ντιναμό Ζάγκρεμπ, με γκολ και έδρα!

Τρίτη, 16 Αυγούστου 2022 - 11:09

Οι δύο ομάδες… υπόσχονται γκολ βάσει των αριθμών ενώ και ο άσος έχει πάρει παιχνίδι τις τελευταίες ώρες στην στοιχηματική αγορά.

Προκριματικά Champions League: Μπόντο Γκλιμτ-Ντιναμό Ζάγκρεμπ, με γκολ και έδρα!

Πρώτος αγώνας των πλέι οφ Champions League.
Δεν ισχύουν τα εκτός έδρας γκολ.
Όποια ομάδα προκριθεί θα αγωνιστεί στους ομίλους του Champions League ενώ όποια αποκλειστεί στο Europa League.
22:00, Cosmote Sports 8-VAR
Συνθετικός χλοοτάπητας

Μπόντο Γκλιμτ

Η Μπόντο Γκλιμτ δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα με τη Ζάλγκιρις και εξασφάλισε για πρώτη φορά στην ιστορία της συμμετοχή σε γκρουπ τουλάχιστον το Γιουρόπα Λιγκ. Ζει τα καλύτερα χρόνια της, καθώς την περασμένη σεζόν έφτασε στα προημιτελικά του Κόνφερενς Λιγκ και ευελπιστεί να είναι η πρώτη ομάδα από τη Νορβηγία σε φάση ομίλων Τσάμπιονς Λιγκ μετά από 15 χρόνια! Βρίσκεται σε σούπερ κατάσταση το τελευταίο διάστημα, τρέχει σερί 6-1-0 σε επίσημα ματς, στο τελευταίο για τη λίγκα στη Νορβηγία διέλυσε τη Σάρπσμποργκ (4-1). Προκύπτει συγκρατημένη αισιοδοξία, μετρά 12 σερί εντος έδρας ευρωπαϊκές νίκες.

Αγωνία για Χαϊκιν
Ο βασικός τερμ. Χαϊκιν έχασε το τελευταίο ματς πρωταθλήματος και δίνεται εξαιρετικά αμφίβολος. Εκτός δράσης για ακόμη μία φορά οι Μο (α. 2/0, 11/1), Σόλμπακεν (ε. 1/0, 8/1), Σέρι (α. 1/0, 6/0).

Πιθανή σύνθεση: Χάικιν – Βενμπαγκόμο, Μόε, Χοιμπράατεν, Σάμπστεντ – Βέτλεσεν, Χάγκεν, Σάλτνες – Μβούκα, Σάλβεσεν, Πελεγκρίνο

Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Η Ντινάμο Ζάγκρεμπ έκανε βήμα πρόκρισης από το πρώτο ματς στο βαλκανικό ντέρμπι με τη Λουντογκόρετς, ο αντίπαλος τη διευκόλυνε στη ρεβάνς, καθώς έμεινε με οκτώ παίκτες. Με 17 συμμετοχές σε ευρωπαϊκούς ομίλους, οι πρωταθλητές Κροατίας είναι μεγάλο μέγεθος για τη δεδομένη φάση του θεσμού, ενώ στην τρέχουσα λίγκα ζουν αντιφατικές στιγμές. Στο σούπερ ντέρμπι με τη Χάιντουκ έχαναν 1-0 στο πρώτο ημίχρονο και οι αποδοκιμασίες ήταν έντονες, ωστόσο στην επανάληψη έφτασαν στο θριαμβευτικό 4-1.

Χωρίς Τεοφίλ Κατρίν
Γνωστή κρίνεται η απουσία του στόπερ Τεοφίλ Κατρίν που θα αργήσει μάλιστα να επιστρέψει στην δράση. Χωρίς νέα αγωνιστικά προβλήματα, το σημαντικό είναι ότι τέσσερις μέσοι της παρέμειναν στο όριο καρτών, αλλά δεν δέχθηκαν την τρίτη.

Πιθανή σύνθεση: Λιβάκοβιτς – Ριστόφσκι, Λαούριτσεν (Πέριτς), Σουτάλο, Λιούμπισιτς – Μπατουρίνα, Μίσιτς, Αντέμι, Ιβανούσετς – Όρσιτς, Ντρίμιτς

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.95 3.5 3.2 2.22 1.51 1.47 2.32 1.45 2.35 1.28 1.22 1.68
Μπόντο Γκλιμτ - Ντιναμό Ζάγκρεμπ / Εκτίμηση

Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση καθώς οι γηπεδούχοι ποντάρουν στην έδρα και τον ενθουσιασμό και οι φιλοξενούμενοι στην εμπειρία. Λογικό αλλά αδιάφορο το γκολ/γκολ, θα ρισκάρουμε στον άσο στο 2.25.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr