Ποδόσφαιρο

League2: Με “καυτό” Ντένις η Καρλάιλ

Τρίτη, 16 Αυγούστου 2022 - 12:40

Φουλ δράση στην τέταρτη κατηγορία της Αγγλίας, έχει τύχη η νίκη της Φλίτγουντ και τα γκολ στο Κόλτσεστερ-Μπράντφορντ.

League2: Με “καυτό” Ντένις η Καρλάιλ

του Μάκη Κασσαλιά

ΜΠΑΡΟΟΥ-ΓΟΥΟΛΣΟΛ

Μετά από τις δύο νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές και την σημαντική πρόκριση στο Λιγκ Καπ σε βάρος της Μπλάκπουλ στα πέναλτι (0-0), η Μπάροου ηττήθηκε στην έδρα της Σάτον (1-0) πάντως φωνάζει για γκολ που της ακυρώθηκε στις καθυστερήσεις. Εφερε δεύτερο διαδοχικό under και no goal μετά από δύο απανωτά γκολ-γκολ και over. Ο νέος τεχνικός Πιτ Γουάιλντ έχει αμφίβολους τους Ρέι (στόπερ) και Μπένετ (βασικός επιθετικός).

Μέσα από την αγκαλιά της έχασε η Γουόλσολ τη νίκη απέναντι στην Στιβενέιτζ (1-1) και την ευκαιρία να διευρύνει το απόλυτο μετά από τρεις αγωνιστικές. Είχε για πολύ ώρα προβάδισμα με το 5ο γκολ του επιθετικού Τζόνσον σε τέσσερα επίσημα (!) και ευκαιρίες να αποτελειώσει τον αντίπαλο όμως στο 99’ δέχτηκε το πρώτο γκολ φέτος (under και no goal τα 3/4 σε πρωτάθλημα και Λιγκ Καπ). Εκτός οι αμυντικοί ΜακΕντι-Γκόρντον, οι μέσοι Λάμπαντι-Ράιλι και ο φορ Γουίλκινσον.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Και οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά στη σεζόν, αν και η Μπάροου δεν έχει το υλικό για να κοιτάζει ψηλά. Προς τα δεξιά κλίνουμε (3.05), με την κάλυψη πάντως απαραίτητη.

ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ-ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ

Η Κόλτσεστερ δεν απέφυγε την ήττα στο Στόκπορτ (1-0), μένοντας με μόλις ένα βαθμό σε τρεις αγωνιστικές. Είχε την πρώτη ευκαιρία, έκτοτε όμως ο αντίπαλος κυριάρχησε. Εκανε ντεμπούτο ο μέσος Οουενς δανεικό (ΚΠΡ) παίζοντας στο τελευταίο 20λεπτο. Πάντως, είχε προηγηθεί η.. σχεδόν ιστορική πρόκριση στον 2ο γύρο του Λιγκ Καπ με νίκη στην έδρα της Ιπσουϊτς (όπου δεν είχε νικήσει από το.. 1951). Εκτός οι Σμιθ (αμυντικός) και Χους (μέσος).

Εύκολο έργο είχε η Μπράντφορντ απέναντι στην Νιούπορτ (2-0), πρώτη νίκη έχοντας και από μία ισοπαλία και ήττα. Η ομάδα του Ουαλού Μαρκ Χιουζ προηγήθηκε νωρίς και αποκτώντας αριθμητικό αβαντάζ στο 45’ το έργο της απλουστεύτηκε, ουδόλως απειλήθηκε. Προηγήθηκε η πρόκριση στο Λιγκ Καπ με 2-1 επί της Χαλ (2 γκολ ο Κουκ). Αναμένεται διαθέσιμος ο αμυντικός Χέντρι, συνεχίζουν εκτός οι επιθετικοί Χάρατ-Εϊσα και ο μέσος Οσαντέμπε.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: "Φτωχή" η συγκομιδή της Κόλτσεστερ που πάντως έχει δυνατότητες, ανεβάζει στροφές η στα φαβορί για άνοδο Μπράντφορντ. Δεν βλέπουμε ήττα των φιλοξενούμενων, αλλά θα στραφούμε στο γκολ-γκολ (1.82) και δευτερευόντως στον συνδυασμό με over (2.37).

ΚΡΟΟΥΛΙ-ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ

Μετά τις ήττες στις δύο πρώτες αγωνιστικές, η Κρόουλι απέσπασε “λευκή” ισοπαλία στο Χάρογκειτ. Αν και ήταν καλύτερη έμεινε και πάλι “άσφαιρη”, προβληματίζοντας ήδη αρκετά τον νέο τεχνικό Κέβιν Μπέτσι, για πρώτη φορά στην ιστορία της δεν έχει σκοράρει στα 6/7 τελευταία πρωταθλήματος. Πάντως προκρίθηκε στον 2ο γύρο του Λιγκ Καπ νικώντας 1-0 εντός έδρας την Μπρίστολ Ρόβερς. Αμφίβολοι οι Μπάλκομπ (γκολκίπερ) και Φρανσιλέτ (αμυντικός, έγινε αναγκαστική αλλαγή).

Η Νορθάμπτον έστω αγχωτικά επικράτησε της Χάρτλπουλ (2-1), δεύτερη νίκη στο αήττητο τριών αγωνιστικών. Αν και ο Χόσκινς έμεινε στα τρία γκολ, βρήκε τις λύσεις φτάνοντας σε δίκαιη επικράτηση καθώς μόνο σε μία περίπτωση (προς το τέλος) την έσωσε ο γκολκίπερ Ούμεραχ. Προηγήθηκε ο αποκλεισμός στο Λιγκ Καπ (1-2 από Γουίκομ), γκολ-γκολ και τα τέσσερα παιχνίδια της. Αμφίβολος ο μέσος Αμπιμπόλα, εκτός οι αμυντικοί Οντιμάγιο και ΜακΓκόουαν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Φιλόδοξη η Νορθάμπτον και το δείχνει από νωρίς, μετρίων δυνατοτήτων η Κρόουλι με πρόβλημα στο σκοράρισμα. Και εδώ η.. πλάστιγγα γέρνει προς τους φιλοξενούμενους (2.30).

ΚΡΟΥ-ΣΑΤΟΝ

Δεύτερη κολλητή βαριά ήττα γνώρισε η Κρου στο Σάλφορντ (3-0), προηγήθηκε το 4-0 στο Γκρίμσμπι-αποκλεισμός στο Λιγκ Καπ. Η ομάδα του Ντέιβιντ Αρτελ, που πάντως είχε ξεκινήσει ιδανικά το πρωτάθλημα με διπλό επί της Ροτσντέιλ και άνετο 3-0 επί της Χάρογκειτ, έπεσε νωρίς στο καναβάτσο μετά και την αποβολή του Γερμανού επιθετικού Σαμπού (31’). Over και τα τέσσερα επίσημα, τραυματίες οι Ρίτσαρντς (γκολκίπερ), Αντεμπίσι (μπακ), Κόλκετ (μέσος), Λονγκ (φορ).

Την πρώτη νίκη στη νέα σεζόν πανηγύρισε η Σάτον, έστω αγχωτικά κόντρα στην Μπάροου (1-0). Η λονδρέζικη ομάδα ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος αλλά πιέστηκε στην επανάληψη, ωστόσο άντεξε και βρήκε την λύση με τον Φανταχούσι (που είχε εισέλθει μόλις 7’ νωρίτερα), ενώ στις καθυστερήσεις ακυρώθηκε γκολ ισοφάρισης μετά από πολλές διαβουλεύσεις. Αμφίβολοι οι βασικοί Γκούντλαϊφ (αμυντικός)-Ράνταλ (μέσος) και ο αμυντικός Ρόου, νοκ άουτ ο αριστερός μπακ/χαφ Χαρτ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Απότομη προσγείωση για την Κρου με τα ευάλωτα μετόπισθεν, έσκασαν χαμόγελα στη Σάτον με την πρώτη επιτυχία. Προσπερνούμε σημείο, κρατάμε το γκολ-γκολ (1.75).

ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ-ΣΤΟΚΠΟΡΤ

Βαθμό από ένα φαινομενικά χαμένο παιχνίδι πήρε η Ντονκάστερ στην έδρα της Γουίμπλεντον (2-2), φέρνοντας δεύτερη ισοπαλία στο αήττητο τριών αγωνιστικών. Βρέθηκε πίσω 2-0 στο 84’, μείωσε στο 86’ και στις καθυστερήσεις ο αμυντικός Γουίλιαμς πέτυχε το πρώτο γκολ της επαγγελματικής του καριέρας. Στο Λιγκ Καπ αποκλείστηκε εύκολα από την Λίνκολν (0-3). Αμφίβολος ο αμυντικός Ολόβου, εκτός οι μέσοι Μπάρλοουρ, Κλόουζ, Τέιλορ και οι Γιάνγκερ (αμυντικός)-Γκρίφιθς (επιθετικός).

Η Στόκπορτ ήταν ανώτερη επικρατώντας δίκαια της Κόλτσεστερ (1-0), πρώτοι βαθμοί μετά τις δύο ήττες στο ξεκίνημα της Λιγκ2 όπου επέστρεψε μετά από έντεκα χρόνια (ως πρωταθλήτρια της Νάσιοναλ). Προηγήθηκε η πρόκριση στον 2ο γύρο του Λιγκ Καπ (για πρώτη φορά μετά το 2007) στην έδρα της Χάρογκεϊτ (0-1), παρά τις πολλές αλλαγές (9) στην ενδεκάδα. Εχει σκοράρει και στα τέσσερα επίσημα, μοναδικός απόντας ο μέσος Κόλαρ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Και οι δύο ομάδες έχουν δυνατότητες αλλά καλούνται να έχουν μεγαλύτερη σταθερότητα. Θα γίνει μάχη, πιθανή ισοπαλία (3.65).

ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ-ΧΑΡΟΓΚΕΪΤ

ε το βαρύ 3-0 υπέκυψε η Τζίλιγχαμ στην Τρανμίρ, δεύτερη ήττα σε ισάριθμες εξόδους ενώ στο μοναδικό εντός έδρας νίκησε την Ροτσντέιλ. Ερχόμενη από την πρόκριση στον 2ο γύρο του Λιγκ Καπ (0-2 την Γουίμπλεντον σκοράροντας δις στα τελευταία λεπτά), είχε εξαρχής παθητικό ρόλο παρά το δοκάρι στο 47’. Και τα τέσσερα επίσημα ματς ήταν no goal (3/4 under). Υποβιβάστηκε φέτος μετά από εννιά χρόνια, απουσιάζει ο γκολκίπερ Μέιναρντ-Μπριούερ.

Η Χάρογκειτ παραχώρησε “λευκή” ισοπαλία στην Κρόουλι, μένοντας “άσφαιρη” σε τρίτο διαδοχικό επίσημο ματς ενώ στην πρεμιέρα είχε επιβληθεί 3-0 της Σουίντον! Υποτονική εμφάνιση, ο γκολκίπερ Τζέιμισον την έσωσε σε ορισμένες μεγάλες ευκαιρίες στην επανάληψη. Προηγήθηκε ο αποκλεισμός στο Λιγκ Καπ (0-1 από Στόκπορτ (0-1), no goal και τα τέσσερα παιχνίδια της. Nοκ άουτ ο ηγετικός στόπερ ΜακΑρντλ και οι Σμιθ (αμυντικός), Φάλκινχαμ (μέσος) και Ράιτ (φορ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Εμφάνισε κενά στο τελευταίο ματς η Τζίλιγχαμ αλλά δεδομένα είναι δυνατή, “σίγησε” απότομα η επίθεση της Χάρογκειτ. Πρώτο σημείο ο άσος (2.25).

ΓΚΡΙΜΣΜΠΙ-ΚΑΡΛΑΪΛ

Μεγάλο διπλό επί της Ροντστέιλ στις καθυστερήσεις πανηγύρισε η Γκρίμσμπι (0-1), πρώτο τρίποντο καθώς είχε μόλις ένα βαθμό σε δύο αγωνιστικές (βεβαίως είχε προηγηθεί το εντυπωσιακό 4-0 επί της Κρου στο Λιγκ Καπ). Γλίτωσε σε ουκ ολίγες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο και τελικά.. ξέρανε τον αντίπαλο, νωρίτερα είχε και δοκάρι αλλά συνολικά πενιχρή επιθετική παρουσία. Under και τα τρία ματς πρωταθλήματος. Εκτός οι Μάχερ (αμυντικός), Καν (μέσος), ΜακΑτι (νεοφερμένος φορ).

Η Καρλάιλ αναδείχθηκε ισόπαλη εντός έδρας με την Σουίντον (1-1) και διατηρείται αήττητη με μία νίκη σε τρεις αγωνιστικές και τον 32χρονο φορ Ντένις να έχει σκοράρει και στα τέσσερα επίσημα ματς! Under τα τρία παιχνίδια πρωταθλήματος, στο Λιγκ Καπ πάλεψε όμως δεν γλίτωσε τον αποκλεισμό στο Σριούσμπερι (3-2). Αμφίβολοι οι Χάντινγκτον (νεοφερμένος στόπερ)-Εντμοντσον (επιθετικός), νοκ άουτ ο αμυντικός Σίνιορ και οι μέσοι Τσάρτερς, Ντίξον, Ντίκενσον (χάνει τη σεζόν).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ανέλπιστα καλό το ξεκίνημα της Γκρίμσμπι, ενώ και η Καρλάιλ δείχνει θετικά στοιχεία με κυριότερο τον Ντένις. Παιχνίδι με τα τέρματα, 2.27 πληρώνει ο συνδυασμός γκολ-γκολ και over.

ΧΑΡΤΛΠΟΥΛ-ΤΡΑΝΜΙΡ

Η Χάρτλπουλ πάλεψε, πέτυχε το πρώτο της γκολ στη νέα σεζόν αλλά δεν απέφυγε την ήττα στο Νορθάμπτον (2-1), μένοντας με μόλις ένα βαθμό σε τρεις αγωνιστικές. Απογοητευτικό ξεκίνημα, προηγήθηκε η βαριά ήττα-αποκλεισμός στο Λιγκ Καπ από την Μπλάκμπερν (4-0). Η πιο πρόσφατη νίκη σε επίσημο ήταν στις 18 Μαρτίου (έκτοτε 0-4-10)! Ενισχύθηκε με τον επιθετικό ΜακΝτόναλντ, αμφίβολοι οι Ογκλ (αμυντικός)-Κάρβερ (φορ), εκτός οι επιθετικοί Εντζολίκαι Γκρέι.

Την πρώτη νίκη της σεζόν και μάλιστα με το ευρύ 3-0 επί της Τζίλιγχαμ πανηγύρισε η Τρανμίρ. Ερχόμενη από την πρόκριση στα πέναλτι στο Λιγκ Καπ σε βάρος της Ακρινγκτον (2-2), πήρε εξαρχής τα ηνία κάνοντας πολύ καλό ματς επιθετικά (και δοκάρι στο 3’), ανασταλτικά ήταν σχεδόν άψογη (γλίτωσε σε δοκάρι στο 47’). Αμφίβολοι οι Τζέιμσον (στόπερ)-Νέβιτ (επιθετικός), εκτός οι Ντέιβις (αμυντικός), Μόρις (μέσος), Τζόλεϊ (φορ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Μεγάλες οι αδυναμίες της Χάρτλπουλ που από νωρίς μπήκε στα.. βάσανα. Μία κλάση ανώτερη η Τρανμίρ, μπορεί να επαληθεύσει το καλοπληρωμένο διπλό (2.87). Εχει τύχη και το over (2.30).

ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ-ΓΟΥΪΜΠΛΕΝΤΟΝ

Η Μάνσφιλντ υπέστη δεύτερη ήττα σε τρεις αγωνιστικές, με 1-0 στην έδρα της Λέιτον Οριεντ (έχοντας και μία νίκη). Ατυχη πάντως, κέρδισε πέναλτι στα 16 δευτερόλεπτα (!) και το έχασε, στην επανάληψη πιέστηκε αρκετά. Και στο Λιγκ Καπ παρότι πάλεψε αποκλείστηκε εντός από την Ντέρμπι (1-2). Και τα τρία ματς πρωταθλήματος ήταν συνδυασμός no goal και under. Εξέτισε ο επιθετικός Μπόουερι, εκτός οι Γουάλας (αμυντικός μέσος), Ακινς (μεσοεπιθετικός), Λο (φορ).

Μέσα από την αγκαλιά της έχασε η Γουίμπλεντον τη νίκη κόντρα στη Ντονκάστερ (2-2), περιοριζόμενη στην δεύτερη διαδοχική ισοπαλία στο αήττητο τριών αγωνιστικών. Ο 19χρονος φορ Γιανγκ-Κουμπς (δανεικός από Μπρέντφορντ) σκόραρε στο τελευταίο τέταρτο τα δύο πρώτα γκολ της επαγγελματικής του καριέρας κι όμως ήρθε η ισοφάριση. Προηγήθηκε ο αποκλεισμός στο Λιγκ Καπ, δεχόμενη δύο γκολ στο τέλος από την Τζίλιγχαμ (0-2). Νοκ άουτ οι μέσοι ΜακΚόρμικ και Γούντγιαρντ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Χρειάζεται λύσεις η Μάνσφιλντ έχοντας ήδη μείνει πίσω, σκληρό καρύδι η Γουίμπλεντον. Δεν είναι για 1.78 ο άσος, το αφήνουμε.

ΝΙΟΥΠΟΡΤ-ΣΑΛΦΟΡΝΤ

Μετά την πρόκριση στον δεύτερο γύρο του Λιγκ Καπ για έκτη διαδοχική σεζόν (2-3 την Λούτον), η Νιούπορτ ηττήθηκε στο Μπράντφορντ (2-0) μένοντας με μόλις ένα βαθμό σε τρεις αγωνιστικές. Οι Ουαλοί δέχτηκαν γκολ νωρίς και ακριβώς πριν την ανάπαυλα αποβλήθηκε ο στόπερ Ντράισντειλ, ενώ έχασαν με τραυματισμούς τους μέσους Γουίλντιγκ και Γουίλμοτ! Under και τα τρία ματς πρωταθλήματος, δεν υπολογίζεται και ο βασικός στόπερ Κλαρκ.

Εύκολο έργο είχε η Σάλφορντ κόντρα στην Κρου (3-0), συνεχίζοντας το δυνατό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα με δύο νίκες στο αήττητο τριών αγωνιστικών χωρίς να έχει δεχτεί γκολ. Προηγήθηκε νωρίς και από τη στιγμή που απέκτησε και αριθμητικό αβαντάζ (31’) το έργο της έγινε απλούστατο, με τον Τόμας-Ασάντε να σκοράρει δις. Προηγήθηκε ο αποκλεισμός στο Λιγκ Καπ με συντριβή 5-1 στο Μπόλτον. Αμφίβολος ο μπακ Ιστχαμ, εκτός ο αμυντικός Σέπαρντ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αρνητικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα από την Νιούπορτ, πρέπει να πάρει το αποψινό αλλά δεν θα είναι εύκολο κόντρα σε έναν αντίπαλο που σκοράρει. Πολύ αμφίρροπο, πάντως το over στο 1.85 έχει πιθανότητες.

ΣΤΙΒΕΝΕΪΤΖ-ΡΟΤΣΝΤΕΪΛ

Η Στιβενέιτζ κυριολεκτικά.. άρπαξε στο 97’ ένα βαθμό στο Γουόλσολ (1-1), δίνοντας συνέχεια στο πολύ καλό ξεκίνημα στην σεζόν με δύο νίκες στο αήττητο τριών αγωνιστικών και πρόκριση στο Λιγκ Καπ μέσα στην έδρα της Ρέντινγκ (μάλιστα και οι τρεις επιτυχίες της ήρθαν με το ίδιο σκορ, 1-2)! Είχε κάποιες ευκαιρίες, αλλά και αρκετή τύχη που έμεινε στο ματς μέχρι τέλους. Το μοναδικό ερωτηματικό αφορά τον επιθετικό Λιστ.

Ερχόμενη από την πρόκριση στον 2ο γύρο Λιγκ Καπ (για 7η συνεχόμενη σεζόν) νικώντας 2-0 την Μπέρτον, η Ροτσντέιλ υπέκυψε εντός στην Γκρίμσμπι (0-1) και πλέον είναι η μοναδική ομάδα χωρίς βαθμό σε τρεις αγωνιστικές (2η σεζόν μετά τον υποβιβασμό της). Ατυχη πάντως, έχασε μεγάλες ευκαιρίες κυρίως στο πρώτο δεκάλεπτο και ο αντίπαλος την.. ξέρανε στις καθυστερήσεις. Εκτός ο βασικός μέσος Κιοχέι, οι επιθετικοί Κάμπελ-Τσάρμαν και ο αν. γκολκίπερ Σλίκερ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Μαχητική αλλά με ταβάνι η Στιβενέιτζ, απογοήτευση στην ουραγό Ροτσντέιλ. Μικρό προβάδισμα στον άσο του 1.75.

ΣΟΥΪΝΤΟΝ-ΛΕΪΤΟΝ ΟΡΙΕΝΤ

Η Σουίντον έμεινε στο 1-1 στο Καρλάιλ, δεύτερη ισοπαλία σε τρεις αγωνιστικές όπου δεν έχει νίκη. Πήρε προβάδισμα με το πρώτο της γκολ για τη νέα σεζόν, όμως ισοφαρίστηκε ακριβώς πριν την ανάπαυλα, στην επανάληψη πίεση χωρίς αντίκρισμα. Προηγήθηκε μάλιστα και ο αποκλεισμός στον 1ο γύρο Λιγκ Καπ (2-0 στο Γουόλσολ). Στο περσινό πρωτάθλημα είχε την καλύτερη επίθεση. Εκτός οι αμυντικοί Ντιβάιν-Μπρέναν και ο μέσος Ιαντόλο.

Τρίτη νίκη σε ισάριθμες αγωνιστικές (και χωρίς παθητικό) πήρε η Λέιτον Οριεντ επί της Μάνσφιλντ (1-0), πλέον απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής. Είχε τύχη, με τον αξιόπιστο γκολκίπερ Βιγκουρού να αποκρούει πέναλτι που έκανε μόλις στα 16 δευτερόλεπτα (!), απειλήθηκε κι άλλο στο πρώτο ημίχρονο πάντως στην επανάληψη πήρε τον έλεγχο. Μετράει τέσσερα under στα ισάριθμα επίσημα. Επαιξε και στα 90’ ο νεοφερμένος μέσος Ελ Μιζούνι, νοκ άουτ ο φορ Ντρίναν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δεν ικανοποιεί η Σουίντον και στο κρας τεστ με την Λέιτον Οριεντ καλείται να σταθεί στο ύψος της. Βεβαίως οι Λονδρέζοι στοχεύουν ψηλά φέτος και σκοπεύουν να κάνουν τη ζημιά εδώ. Είμαστε μεταξύ άσου και ισοπαλίας.

Βαθμολογία -

16/08/2022League Two: Regular Season
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Λέιτον Όριεντ Λέιτον Όριεντ 9 3 3 0 0 4 0 4
2 Γουόλσολ Γουόλσολ 7 3 2 1 0 6 1 5
3 Σάλφορντ Σίτι Σάλφορντ Σίτι 7 3 2 1 0 5 0 5
4 Νορθάμπτον Νορθάμπτον 7 3 2 1 0 6 4 2
5 Στίβενεϊτζ Στίβενεϊτζ 7 3 2 1 0 5 3 2
6 Barrow Barrow 6 3 2 0 1 6 5 1
7 Κρου Κρου 6 3 2 0 1 5 4 1
8 Γουίμπλεντον Γουίμπλεντον 5 3 1 2 0 4 2 2
9 Doncaster Doncaster 5 3 1 2 0 4 3 1
10 Καρλάιλ Καρλάιλ 5 3 1 2 0 3 2 1
11 Bradford Bradford 4 3 1 1 1 4 3 1
12 Σάτον Γιουνάιτεντ Σάτον Γιουνάιτεντ 4 3 1 1 1 3 3 0
13 Χάρογκεϊτ Χάρογκεϊτ 4 3 1 1 1 3 3 0
14 Γκρίμσμπι Γκρίμσμπι 4 3 1 1 1 2 3 -1
15 Τρανμίρ Ρόβερς Τρανμίρ Ρόβερς 3 3 1 0 2 4 3 1
16 Στόκπορτ Στόκπορτ 3 3 1 0 2 4 5 -1
17 Μάνσφιλντ Μάνσφιλντ 3 3 1 0 2 1 3 -2
18 Τζίλιγχαμ Τζίλιγχαμ 3 3 1 0 2 1 5 -4
19 Σουίντον Σουίντον 2 3 0 2 1 1 4 -3
20 Colchester Colchester 1 3 0 1 2 3 5 -2
21 Κρόουλι Κρόουλι 1 3 0 1 2 0 2 -2
22 Νιούπορτ Κάουντι Νιούπορτ Κάουντι 1 3 0 1 2 1 4 -3
23 Χάρτλπουλ Χάρτλπουλ 1 3 0 1 2 1 6 -5
24 Ρότσντεϊλ Ρότσντεϊλ 0 3 0 0 3 1 4 -3
Promotion
Promotion Play-off
Relegation

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr