Ποδόσφαιρο

Champions League: Καραμπάγκ - Πλζεν, μπορούν να σκοράρουν αμφότερες!

Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2022 - 10:32

Του Άγγελου Γεώργα

Καραμπάγκ και Βικτόρια Πλζεν θα παλέψουν για μια θέση στους ομίλους του Champions League. 

Champions League: Καραμπάγκ - Πλζεν, μπορούν να σκοράρουν αμφότερες!

Πρώτο ματς της σειράς, ακολουθεί ρεβάνς (23/8).

Η ομάδα που θα προκριθεί θα παίξει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ εκείνη που θα αποκλειστεί παίζει στους oμίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Σε ουδέτερο γήπεδο. Με χρήση VAR.

Καραμπάκ

Η Καραμπάκ δεν κατάφερε να πάρει προβάδισμα πρόκρισης στο πρώτο ματς, ωστόσο στην έδρα της Φερεντσβάρος εντυπωσίασε επιθετικά, μπορούσε ακόμα περισσότερα από το 3-1, αν και στο 0-1 κινδύνευσε σε ουκ ολίγες φορές με ισοφάριση. Mε αυτόν τον τρόπο συνέχισε την παράδοση που έχει στα προκριματικά, όπου πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις. Προκρίθηκε για δεύτερο σερί γύρο μακριά από το Αζερμπαϊτζάν, ενώ θα παίξει για 9η διαδοχική σεζόν σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Το Σάββατο έκανε το «δύο στα δύο» στην εγχώρια λίγκα με το 2-0 επί της Σουμκαγίτ. Έπαιξε με αλλαγές και σκόραρε δύο φορές στις καθυστερήσεις για να εξασφαλίσει το τρίποντο.

Αγωνιστικά νέα

Δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα παίξει ο Μεντβέντεφ, ο οποίος τραυματίστηκε προ εβδομάδων και πλέον δίνει αγώνα δρόμου για να προλάβει. Κατά τα άλλα δεν έχει επιπλέον θέματα τραυματισμού να διαχειριστεί ο κόουτς, και η ομάδα θα παραταχθεί πλήρης.

Πιθανή ενδεκάδα

Məhəmmədəliyev, M. Vešović, Mustafazadə, A. Hüseynov, C. Bayramov, M. Janković, Q. Qarayev, R. Şeydayev, Kady, A. Zoubir, I. Wadji.

Βικτόρια Πλζεν

Η Βικτόρια Πλζεν είχε ισορροπία και καλές επιθετικές λύσεις όταν χρειάστηκε, ήταν εμφανώς καλύτερη της Σέριφ στη ρεβάνς και πανηγύρισε την πρόκριση με δύο νίκες με ακριβώς το ίδιο σκορ. Με εμπειρία από διαδοχικές παρουσίες σε ομίλους Champions και Europa, μπορεί να φαίνεται το φαβορί βάσει κλήρωσης, ωστόσο το τεχνικό τιμ έπλεξε το εγκώμιο του αντιπάλου. Έπειτα από τη πρεμιέρα στο πρωτάθλημα Τσεχίας όπου και έφερε ισοπαλία, έκτοτε έχει 2/2 νίκες και δείχνει σε καλή κατάσταση. Στο τελευταίο της κέρδισε τη με 2-1 στην έδρα της Χράντετς. Πάντως η ομάδα δεν εφησυχάζετε και θέλει να τα πάει καλά σε όλες τις διοργανώσεις, για αυτό και κινείται ακόμα στο μεταγραφικό παζάρι.

Αγωνιστικά νέα

Εκτός δράσης παραμένουν οι αμυντικοί Ρέζνικ, Χράνατς και ο μέσος Τσέρμακ, δεν πρόκειται για απρόοπτα προβλήματα, αν και είναι σημαντικές απουσίες. Επίσης ο μπακ Ρέζνικ είναι τραυματίας, ενώ οι Κάσα, Κιοσέ και Τρούσα δεν βρίσκονται στην αποστολή για το ταξίδι στο Μπακού.

Πιθανή ενδεκάδα

J. Staněk, V. Jemelka, L. Pernica, L. Hejda, M. Havel, L. Kalvach, P. Bucha, J. Kopic, J. Sýkora, J. Mosquera.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.3 2.95 2.95 1.65 1.97 1.2 3.6 1.75 1.84 1.32 1.28 1.52
Καραμπάκ - Βικτόρια Πλζεν / Εκτίμηση

Δύσκολο παιχνίδι με δύο ομάδες που είναι εντελώς απρόβλεπτες. Αν είναι στη μέρα τους, μπορούν να δημιουργήσουν πολλά προβλήματα στον αντίπαλο. Σήμερα ίσως έχει ένα μικρό προβάδισμα η Καραμπάκ λόγω έδρας. Πάντως έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό, ότι παίζουν επιθετικά και αγνοούν λιγάκι τα αμυντικά τους καθήκοντα.

Το goal/goal στο 1.80 είναι καλή επιλογή.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr