Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Champions League: Ντιναμό Κιέβου-Μπενφίκα, «βάση» το 1.70

Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2022 - 11:13

Εξαιρετικά έχει ξεκινήσει την σεζόν η Μπενφίκα και το διπλό στην Πολωνία κόντρα στους πρωταθλητές Ουκρανίας έχει πάρει παιχνίδι στην στοιχηματική αγορα.

Προκριματικά Champions League: Ντιναμό Κιέβου-Μπενφίκα, «βάση» το 1.70

Πρώτος αγώνας πλέι οφ Champions League.
Δεν ισχύουν τα εκτός έδρας γκολ.
Οποια ομάδα προκριθεί συνεχίζει στους ομίλους Champions League και όποια αποκλειστεί στους ομίλους του Europa League.
22:00, Cosmote Sport 2 HD/ΜΕGA
Στο ουδέτερο «Μιέσκι» της πόλης Λοτζ στην Πολωνία, λόγω της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία.

Ντιναμό Κιέβου

Η Ντινάμο Κιέβου πέρασε δύσκολα στην Αυστρία, δέχθηκε το γκολ στο 27' από τη Στουρμ Γκρατς και δεν γλίτωσε την παράταση. Εκεί, όμως, βρήκε δύο γκολ (97', 112') και ενώ έπαιζε με παίκτη παραπάνω από το 105'. Εντυπωσιακή η ομάδα του Μιρτσέα Λουτσέσκου, διαθέτει Ουκρανούς και τον Πολωνό Κετζιόρα στο ρόστερ της, ωστόσο έχει ήδη δύο προκρίσεις καθώς νωρίτερα είχε αποκλείσει την «ακριβή» Φενέρμπαχτσέ. Στο πρωτάθλημα παίζει με την Ινχουλετς την επόμενη εβδομάδα.

Χωρίς τον αρχηγό
Συμπλήρωσαν κάρτες στη ρεβάνς με τη Στουρμ Γκρατς και είναι τιμωρημένοι οι Σίντορτσουκ (αρχηγός, μ. 4/0, 15/2), Χάρμας (μ. 17/7, 4/0), ενώ σταθερά δεν υπολογίζεται ο λογιζόμενος ως βασικός επιθετικός Σουπριάγκα.

Μπενφίκα

Η Μπενφίκα ήταν το ακλόνητο φαβορί απέναντι στη Μίντιλαντ και έφτασε εν τέλει στην πρόκριση με άνεση και συνολικό σκορ 7-2, δεν αντιμετώπισε το παραμικρό πρόβλημα. Η πορτογαλική ομάδα έχει εκ νέου τον πρώτο λόγο, αλλά βασικοί παίκτες και τεχνικό τιμ τόνισαν με ένα στόμα ότι ο αντίπαλος είναι πολύ επικίνδυνος. Ουδέν πρόβλημα στην εγχώρια λίγκα, επικράτησε 1-0 επί της Κάζα Πία, έστω και αν δεν έκανε πειστική εμφάνιση. Φέτος, όμως, έχει 9-0-0 σε επίσημα και φιλικά, το πόδι δεν φεύγει από το γκάζι.

Με Νέρες
Διαθέσιμος ο ηγετικός επιθετικός Νέρες (ε. 1/0), ενώ ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού δεν αναμένεται να στερήσει την συμμετοχή στον βασικό φορ Ράμος. Γνωστές κρίνονται οι απουσίες των αμυντικών Βερίσιμο, Βίκτορ και Ρίστιτς, δεν αποτελούν απρόοπτα.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
5 3.8 1.54 1.8 1.8 1.27 3.1 1.82 1.78 2.12 1.2 1.13
Ντιναμό Κιέβου - Μπενφίκα / Εκτίμηση

Η Ντιναμό είναι μαχητική και σκληροτράχηλη αλλά η Μπενφίκα δεν… αστειεύεται. Το διπλό βρίσκεται σε πτώση, στο 1.70 κρίνεται οριακά αποδεκτό και μπορεί να συνδυαστεί με over 1,5 καθώς οι φιλοξενούμενοι σκοράρουν με περίσσια άνεση στα πρώτα ματς της νέας σεζόν.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr