Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Conference League: Τζουργκάρντεν-ΑΠΟΕΛ, δοκιμασία στην Σουηδία!

Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2022 - 11:53

Ο ΑΠΟΕΛ έχει δύσκολη αποστολή στην έδρα της ανταγωνιστικής φέτος Τζουργκάρντεν και ο άσος βρίσκεται σε πτώση τις τελευταίες ώρες.

Προκριματικά Conference League: Τζουργκάρντεν-ΑΠΟΕΛ, δοκιμασία στην Σουηδία!

Πρώτος αγώνας πλέι οφ Conference League
Δεν ισχύουν τα εκτός έδρας γκολ.
Οποια ομάδα προκριθεί συνεχίζει στους ομίλους.

Τζουργκάρντεν

H Τζουργκάρντεν είναι εντυπωσιακή στην Ευρώπη. Έχει κερδίσει και στα τέσσερα παιχνίδια που έχει δώσει, σκοράροντας σε όλα τουλαχιστον δύο φορές. Στον προηγούμενο γύρο εντυπωσίασε καθώς απέκλεισε με δύο νίκες (3-1), την Σέπσι από την Ρουμανία. Συνεχίζει την μάχη εντός συνόρων, προέρχεται από δύσκολο 3-2επι της Κάλμαρ, συνεχίζοντας την καταδίωξη της κορυφής. Εξαιρετική μπροστά στο κοινό της, στο 2022 είναι αήττητη εντός σε πρωτάθλημα και Ευρώπη (10/1/0).

Αγωνία για Σούλερ
Ο Φινλανδός μέσος Σούλερ (15 ματς/1 γκολ) έχασε το ματς με την Κάλμαρ και δίνεται αμφίβολος, ενώ μικροπροβλήματα απουσιών αντιμετωπίζουν οι χρήσιμοι Αντερσον (α) και Μπάρντα (μ.). είναι το νέο πρόβλημα καθώς είναι τραυματίας. Μόνιμη απουσία από τους αγώνες των Σουηδών ο μπακ Κεκ (2 ματς).

ΑΠΟΕΛ

Για τον ΑΠΟΕΛ η πρόκριση απέναντι στην Κίζιλ-Ζαρ θα έπρεπε να έρθει πιο εύκολα αλλά σπατάλησε πολλές ευκαιρίες. Παρόλα αυτά παραμένει αήττητος στην Ευρώπη (2/2/0) χωρίς να έχει δεχτεί γκολ ισοφαρίζοντας το ρεκόρ της ομάδας στην Ευρώπη από την σεζόν 2011/12. Δεν έχει αρχίσει ακόμη το πρωτάθλημα στην Κυπρο οπότε πάει ξεκούραστος στην Σουηδία.

Χωρίς Αυγουστή στον πάγκο
Οι Κύπριοι ταξίδεψαν για την Σουηδία χωρίς τον προπονητή τους Σωφρόνη Αυγουστή ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση. Δεν υπολογίζεται ο μέσος Σαρφό που αντιμετωπίζει προβλήματα με το νόμο, γνωστές κρίνονται οι απουσίες των Κβιλιτάλια και Μάγκλιτσα (ε).

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.57 3.55 5.15 1.68 1.94 1.22 3.4 2.02 1.62 1.09 1.21 2.2
Τζουργκάρντεν - ΑΠΟΕΛ / Εκτίμηση

Ο άσος έχει πάρει παιχνίδι τις τελευταίες ώρες και μοιραία έχασε την αρχική του αξία καθώς προσφέρεται πλέον στο 1.60. Χωρίς ιδιαίτερη αξία πλέον, έχει περισσότερη τύχη αν συνδυαστεί με under 3,5.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr