Ποδόσφαιρο

Εναρξη στη Σούπερ Λιγκ με το Βόλος-Αστέρας Τρίπολης!

Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2022 - 01:58

Σέντρα απόψε στο ελληνικό πρωτάθλημα με την αναμέτρηση στο ”Πανθεσσαλικό”.

Εναρξη στη Σούπερ Λιγκ με το Βόλος-Αστέρας Τρίπολης!

21:30, OTETV1

Βόλος ΝΠΣ

Ο Βόλος θα επιδιώξει να κάνει το ξεκίνημα που θα επιβεβαιώσει τις υψηλές προσδοκίες που υπάρχουν για λογαριασμό του στη φετινή περίοδο. Με νίκες ολοκλήρωσε τα φιλικά ματς κόντρα σε ΠΑΣ Γιάννινα (2-0) και ΟΦΗ ( 2-1), δείχνει έτοιμος για την πρεμιέρα.

Ο Γάλλος κόουτς Οσβάλντ Τανσό ανέλαβε στα τέλη της προηγούμενης σεζόν και είχε όλο τον χρόνο να προετοιμαστεί και να χτίσει την ομάδα σύμφωνα με τα θέλω του. Στόχος τα πλέι οφ, δύσκολο με τόσο μεγάλο ανταγωνισμό, φέτος.

Πιθανή σύνθεση: Κλάιμαν, Αλχο, Σέλις, Πιρίνεν, Λούνα, Τσοκάνης, Ματίγια, Μπαριέντος, Β. Φερνάντες, Π. Φερνάντες, φαν Βέερτ

Πήρε: Ματίγια (Μ-Άρης), Ουεντραογκό (Μ- ΠΑΟΚ Β’), Ντέλετιτς (Ε- ΑΕΚ), Εσκοβάλ (Α- Ανόρθωση), Πιρίνεν (Α- Τρέντσιν), Λούνα (Α- Καρταγένα), Οικονομόπουλος (Α- ΠΑΣ Γιάννινα),
Φερνάντεζ (Ε- Κορνεγιά), Σταμένκοβιτς (Ε- Καβάλα), Τσέλιος (Ε- Εργοτέλης), Μεζγκίθα (Μ- Κολοράντο).

Eδωσε: Νίνης (Μ- ελεύθερος), Φεράρι (Α- ΑΠΟΕΛ), Ροσέρο (Ε- ΠΑΣ Γιάννινα), Κορέα (Ε- Οριέντε), Ρεγκατέν (Ε- Πεντικσπόρ), Ρομέρο (Α- ελεύθερος), Πουρίτα (Α-ελεύθερος), Ρίνερ (Α– Σαφχάουζεν), Μπαρτόλο (Α- ΑστέραςΤρίπολης, Ριένστρα (Μ- ΠΑΣ Γιάννινα).

Αστέρας Τρίπολης

Ο Αστέρας Τρίπολης δεν θέλει να επαναλάβει την περσινή σεζόν όπου κινήθηκε στην μετριότητα. Θέλει να επανέλθει σε επίπεδα πλέι οφ, αλλά πολλές ακόμα ομάδες ερίζουν για τον ίδιο στόχο. Δεν έπεισε με την εικόνα στα πρόσφατα φιλικά ματς, όπου έχασε από τον ΟΦΗ (0-1) και ήρθε ισόπαλος με τον ΠΑΣ Γιάννινα (2-2).

Η περίοδος του Μίλαν Ράσταβατς ολοκληρώθηκε στον πάγκο των Αρκάδων και πλέον τα ηνία ανέλαβε ο Ηρακλής Μεταξάς με πετυχημένη θητεία πέρσι στον ΠΑΣ Γιάννινα. Επιλεκτική ενίσχυση στο ρόστερ, κράτησε τον βασικό κορμό, μοιάζει ικανός για κάτι καλύτερο.

Πιθανή σύνθεση: Παπαδόπουλος, Αλβαρες, Καστάνιο, Ατιένζα, Καρμόνα, Στάνκο, Μπερτόλιο, Μουνάφο, Ριέρα, Σίτο, Σόνι

Πήρε: Ζουκάνοβιτς (Α- Καραγκιουμρούκ), Μπερτόγλιο (Μ- Άρης), Αλάγκμπε (Α- Ζένες Ες), Γκαρντάβσκι (Μ- ΠΑΣ Γιάννινα), Μπαρτόλο (Ε- Βόλος), Στάνκο (Μ- ΠΑΣ Γιάννινα).

Εδωσε: Κάρδαρης (Α- ελεύθερος), Εμπό (Μ- Παναθηναϊκός Β’).

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.37 3.05 2.75 1.65 1.97 1.21 3.5 1.78 1.82 1.37 1.27 1.48
Βόλος ΝΠΣ - Αστέρας Τρίπολης / Εκτίμηση

Και οι δύο ομάδες έχουν νέους τεχνικούς, κάτι που περιπλέκει την ούτως ή άλλως δύσκολη επιλογή σημείου. Ο Βόλος θα ήθελε να έχει το ονειρεμένο περσινό ξεκίνημα αλλά δεν είναι το ίδιο, ο Αστέρας Τρίπολης στοχεύει στα πλέι οφ που έχασε πέρυσι. Ολα ανοιχτά, θα ρισκάρουμε την ισοπαλία (3.45).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr