Ποδόσφαιρο

Τσάμπιονσιπ: Παιχνίδι με τα γκολ

Σάββατο, 20 Αυγούστου 2022 - 10:50

Πολλά αμφίρροπα ματς το Σάββατο στην Τσάμπιονσιπ Αγγλίας.

Τσάμπιονσιπ: Παιχνίδι με τα γκολ

Σέντρα στις 17:00

ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ-ΓΟΥΙΓΚΑΝ

Η Μπέρμιγχαμ προηγήθηκε απέναντι στη Γουότφορντ και παρ' όλο που δεν κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα, παραμένει με μία ήττα στη σεζόν. Η ομάδα του Τζον Γιούστας δεν τα πηγαίνει καλά συνήθως απέναντι σε νεοφώτιστες ομάδες, τις οποίες έχει κερδίσει μόνο δύο φορές στις 13 τελευταίες αναμετρήσεις. Ο επιθετικός Ντίνι έχει 4 γκολ στα δύο προηγούμενα ματς του με Γουίγκαν. Eκτός ο μπακ Ντιν και οι μέσοι Γκόρντον και Γκάρντνερ, αμφίβολος ο καλός μπακ Ρόμπερτς.

Η Γουίγκαν δεν έπαιξε μεσοβδόμαδα και έτσι είχε μερικές μέρες ξεκούρασης παραπάνω από την αντίπαλό της. Η ομάδα του Λιμ Ρίτσαρντσον στο πρωτάθλημα για πρώτη φορά στην ιστορία της έχει ξεκινήσει με τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες, οι δύο με ακριβές σκορ 1-1 και όλες με under 2.5 γκολ. Τελευταία φορά που ομάδα Τσάμπιονσιπ άρχισε με τέσσερα σερί Χ ήταν το 2015-16. Εκτός οι Έιμος (τερμ.), παίζει ο Τζόουνς, Τιλτ, Κάζενς (μπακ), Έντουαρντς (μέσος) και Γουάικ (επιθετικός).

EKTIMHΣΗ: Έφεση στις ισοπαλίες έχουν δύο ομάδες, γιατί να μην πληρώσουν άλλη μία;

ΜΠΕΡΝΛΙ-ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ

Η Μπέρνλι δημιούργησε πολλές φάσεις στο παιχνίδι με τη Χαλ αλλά μόνο σε μία φάνηκε εύστοχη για να σώσει την ισοπαλία, παραμένοντας έτσι χωρίς νίκη τρεις σερί αγωνιστικές. Η ομάδα του Βινσέντ Κομπανί έχει πληρώσει το under 2.5 γκολ και στις τέσσερις πρώτες. Σε κανένα ματς ως τώρα δεν έχει καταφέρει να πετύχει πάνω από ένα τέρμα. Τελευταία εντός έδρας ήττα από την Μπλάκπουλ το 1998. Εκτός οι μέσοι Γκούντμουντσον, Γουέστγουντ, αμφίβολος ο μέσος Τουάιν.

Η Μπλάκπουλ πέρασε από την έδρα της ΚΠΡ μετά από δύο σερί ήττες και πλήρωσε under 2.5 τέταρτη σερί αγωνιστική. Η ομάδα του Μάικλ Άπλτοουν στα τελευταία επτά ματς πρωταθλήματος ή κερδίζει με ανέπαφη εστία ή χάνει χωρίς να σκοράρει. Έχει μία ισοπαλία και επτά ήττες στην έδρα της Μπέρνλι στα τελευταία οκτώ σε όλες τις διοργανώσεις. Εκτός Γκάρμπατ, Θαρμ (μπακ), Στιούαρτ (μέσος), Άντερσον (εξτρέμ), Μπίσλι (επιθετικός), αμφίβολος ο επιθετικός Μαντάιν και ο μέσος Πατίνο.

EKTIMHΣΗ: Koντινό ντέρμπι ανάμεσα σε δύο ομάδες που δεν έχουν επιθετικό ρυθμό, ποντάρουμε στο under 2.5.

ΠΡΕΣΤΟΝ-ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ

Η Πρέστον έμεινε στο 0-0 με τη Ρόδεραμ, η τρίτη της λευκή ισοπαλία στα τέσσερα πρώτα φετινά παιχνίδια πρωταθλήματος, στα οποία παρέμεινε αήττητη και χωρίς να δεχτεί γκολ, με την ίδια να σημειώνει συνολικά μόνο ένα. Ποτέ όμως στην ιστορία της δεν ξεκίνησε πρωτάθλημα με πέντε σερί ανέπαφες εστίες, κάτι που δεν έχει γίνει στην κατηγορία από το 1998-99. Εκτός ο επιθετικός Μαγκουάιρ, o μπακ Ντιαμπί και ο μέσος Τζόνσον, αμφίβολος ο ακραίος μπακ Φερνάντες.

Η Γουότφορντ έσωσε πόντο στο Μπέρμιγχαμ και είναι αήττητη με δύο νίκες 1-0 και δύο ισοπαλίες 1-1. Η ομάδα του Ρομπ Έντουαρντς σε 13 αγώνες πρωταθλήματος δεν έχει σκοράρει πάνω από μία φορά από τον περασμένο Μάρτιο. Έχει δύο σερί νίκες στην έδρα της Πρέστον, όμως ποτέ δεν είχε τρία συνεχόμενα διπλά εκεί. Eκτός οι μέσοι Ντέλε-Μπασιρού, Καλού, Λουζά, αμφίβολος ο μέσος Κλέβερλι και ο επιθετικός Σαρ, επιστρέφει από τιμωρία ο μπακ Καμαρά.

EKTIMHΣΗ: Αλλο ένα ματς που μυρίζει Χ και under 2.5.

ΚΠΡ-ΡΟΔΕΡΑΜ

Η ΚΠΡ παραμένει χωρίς ανέπαφη εστία στο πρωτάθλημα και το πλήρωσε ακριβά απέναντι στην Μπλάκπουλ, καθώς υπέστη τη δεύτερη φετινή ήττα, αμφότερες με σκορ 0-1. Η ομάδα του Μάικλ Μπιλ έχει μόνο μία νίκη στα τελευταία έξι με νεοφώτιστες ομάδες. Εντός έδρας έχει πέντε ήττες στα επτά προηγούμενα παιχνίδια πρωταθλήματος. Λείπουν αρκετοί βασικοί, εκτός οι μπακ Μπαρμπέ, Κλαρκ-Σόλτερ, οι μέσοι Τόμας, Έιμος και ο επιθετικός Γουίλοκ. Πήρε δανεικό τον μπακ Λερντ από τη Μάντσεστερ Γ.

Η Ρόδεραμ πήρε λευκή ισοπαλία στο Πρέστον και παραμένει ακόμα αήττητη στη σεζόν, με μόλις ένα γκολ παθητικό και δύο σερί ανέπαφες εστίες. Ωστόσο η ομάδα του Πολ Γουόρν δεν τα πηγαίνει καλά στο Λονδίνο, καθώς έχει κερδίσει μόνο ένα από τα τελευταία 16 παιχνίδια εκεί σε επίπεδο Τσάμπιονσιπ. Στην ίδια κατηγορία δεν έχει κερδίσει στα επτά τελευταία ταξίδια από τον Μάρτιο του 2021. Aμφίβολος ο μπακ Κιόσο, ο μέσος Καγιόντε και ο επιθετικός Ιβς.

EKTIMHΣΗ: Αμφίρροπο ματς και αυτό, η ΚΠΡ δεν εμπνέει εμπιστοσύνη στην έδρα της και έτσι αξίζει το ρίσκο του Χ2.

ΡΕΝΤΙΝΓΚ-ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ

Η Ρέντινγκ προέρχεται από την καλύτερη εμφάνισή της καθώς μεσοβδόμαδα διέλυσε την Μπλάκμπερν, κρατώντας πρώτη φορά ανέπαφη την εστία της και πληρώνοντας το over 2.5 τρεις σερί αγωνιστικές. Η ομάδα του Πολ Ινς έχει εκμεταλλευτεί στο 100% την έδρα της ως τώρα, ενώ πλέον έχει μόνο μία ισοπαλία στα τελευταία 11 ματς πρωταθλήματος συνολικά. Ο προπονητής της ποτέ δεν έχει κερδίσει την Μπόρο. Eκτός οι μπακ Νταν, Μουρ, Χάτσινσον, οι μέσοι Τέτεκ, Ετζάρια, Μεϊτέ, Αζίζ.

Η Μίντλεσμπρο αγνοεί ακόμα τη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα καθώς στο μεσοβδόμαδο παιχνίδι της με Στόουκ αναδείχτηκε ισόπαλη με σκορ 2-2 για δεύτερη σερί αγωνιστική. Η ομάδα του Κρις Γουάιλντερ (πέντε στα πέντε με Ρέντινγκ, αγαπημένη αντίπαλος) πρέπει να βελτιωθεί αμυντικά καθώς έχει δεχτεί γκολ σε όλα τα ματς, πληρώνοντας το γκολ-γκολ πάντα και το over 2.5 στα τρία τελευταία. Δεν έχει κερδίσει στα πέντε προηγούμενα ταξίδια του πρωταθλήματος. Aμφίβολος ο μέσος Κρουκς.

EKTIMHΣΗ: Δύο ομάδες με επιθετικά ατού, πληρώνει το γκολ – γκολ και το over 2.5.

ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ.-ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ

Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ κέρδισε τη Σάντερλαντ μεσοβδόμαδα μένοντας αήττητη και σκοράροντας ακριβώς δύο φορές για τρίτη σερί αγωνιστική. Η ομάδα του Πολ Χεκινγκμπότομ (μόνο νίκες ως προπονητής με Μπλάκμπερν), είναι πολύ δυνατή εντός με μόνο μία ήττα σε 17 αγώνες. Ο επιθετικός Σαρπ έχει 4 γκολ και 1 ασίστ σε πέντε ματς με Μπλάκμπερν. Εκτός o τερματοφύλακας Ντέιβις και οι μπακ Κλαρκ, Μπάσαμ, Ο’ Κόνελ, Μπογκλ, αμφίβολοι οι Στίβενς, Ρόμπινσον (μπακ) και ο μέσος Ντόιλ.

Η Μπλάκμπερν μετά το τρία στα τρία στο ξεκίνημα προσγειώθηκε απότομα μεσοβδόμαδα καθώς έχασε με κάτω τα χέρια από τη Ρέντινγκ, όμως παραμένει στην κορυφή. Η ομάδα του Γιόν Νταλ Τόμασον για πρώτη φορά φέτος έμεινε χωρίς γκολ, ενώ το δέχτηκε για δεύτερη σερί αγωνιστική. Θα επιδιώξει την πρώτη νίκη στην έδρα της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ από το 1994. Ανησυχία για τον αρχισκόρερ Μπρέρετον, τον οποίον θέλουν ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ. Εκτός οι μπακ Κάρτερ, Γουόρτον.

EKTIMHΣΗ: Δε χάνει εύκολα εντός η Γιουνάιτεντ και μπορεί να κερδίσει μία ομάδα με ταλέντο αλλά και σκαμπανεβάσματα.

ΣΤΟΟΥΚ-ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ

Η Στόουκ έσωσε στο τέλος τον πόντο απέναντι στη Μίντλεσμπρο μεσοβδόμαδα και έμεινε για δεύτερη σερί αγωνιστική μακριά από τη νίκη. Η ομάδα του Μάικλ Ο' Νιλ έχει αμυντικά προβλήματα καθώς έχει κρατήσει μόνο μία ανέπαφη εστία, ενώ στα άλλα τρία ματς δέχτηκε τουλάχιστον από δύο γκολ. Η Σάντερλαντ είναι η ομάδα από την οποία έχει χάσει τα περισσότερα παιχνίδια στην ιστορία της στο πρωτάθλημα. Eκτός είναι οι μπακ Σούταρ, Κλαρκ και ο επιθετικός Πάουελ.

Η Σάντερλαντ υπέστη μεσοβδόμαδα την πρώτη της φετινή ήττα στο πρωτάθλημα από τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Η ομάδα του Άλεξ Νιλ έχει πληρώσει το γκολ – γκολ σε όλες τις αγωνιστικές φέτος, ενώ δέχεται τουλάχιστον δύο τέρματα τρεις σερί πληρώνοντας ισάριθμα over 2.5. Τελευταία φορά που κέρδισε στην έδρα της Στόουκ ήταν το 2012. Από τον Φεβρουάριο δεν έχει χάσει αγώνα πρωταθλήματος ημέρα Σάββατο. Aμφίβολος ο επιθετικός Νταγιάκου και ο μπακ Μπάλαρντ. Τιμωρημένος ο μέσος Νιλ.

EKTIMHΣΗ: H Στόουκ δέχεται εύκολα γκολ, η Σάντερλαντ σκοράρει με ευκολία, το over 2.5 δείχνει καλή επιλογή.

ΣΟΥΟΝΣΙ-ΛΟΥΤΟΝ

Η Σουόνσι έδειχνε να πηγαίνει άνετα για τη δεύτερη σερί νίκη καθώς προηγήθηκε νωρίς 2-0 με τη Μίλγουολ, όμως κατάφερε να χάσει δύο πόντους στις καθυστερήσεις και μάλιστα με δύο αυτογκόλ. Η ομάδα του Ράσελ Μάρτιν δεν έχει κερδίσει στα έξι τελευταία εντός έδρας ματς πρωταθλήματος, με τέσσερις ισοπαλίες αυτό το διάστημα. Έχει δεχτεί ήδη τέσσερα γκολ φέτος από το 80ό λεπτό και μετά. Εκτός ο μέσος Γουόλς, ο μεσοεπιθετικός Πάτερσον και ο μπακ Λατιμποντιέρ.

Η Λούτον στην έδρα της Μπρίστολ Σίτι υπέστη δεύτερη σερί ήττα χωρίς να σκοράρει, παραμένοντας χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Νέιθαν Τζόουνς έχει πληρώσει τέσσερα σερί under 2.5 καθώς η ίδια έχει πετύχει μόλις ένα γκολ ως τώρα. Πέρσι κέρδισε στην έδρα της Σουόνσι, αλλά δεν έχει δύο σερί νίκες εκεί από το 1951. Εκτός ο τερματοφύλακας Σέι και οι μέσοι Mπέρι, Κόρνικ, Ονιεντίμα, Μπάνζου. Αμφίβολος ο μέσος Ντάουτι και ο εξτρέμ Γκόμες.

EKTIMHΣΗ: H Σουόνσι μπορεί να επανορθώσει για τη μεσοβδόμαδη γκέλα με νίκη.

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ.-ΧΑΛ

Η Γουέστ Μπρομ. παραμένει χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα αφού δεν κατάφερε να νικήσει την Κάρντιφ και έχει τρεις ισοπαλίες με under 2.5 σε τέσσερις αγωνιστικές. Η ομάδα του Στιβ Μπρους στην έδρα της έχει γνωρίσει μόλις τρεις ήττες στα τελευταία 25 παιχνίδια πρωταθλήματος. Με Χαλ μετρά πέντε συνεχόμενες νίκες εντός από την τελευταία της ήττα το 2008, ενώ ο Γκραντ έχει σκοράρει και στα τέσσερα τελευταία με τις «τίγρεις». Εκτός οι επιθετικοί Ζοχορέ και Ντάικ.

Η Χαλ πήρε την ισοπαλία στην έδρα της Μπέρνλι και είναι αήττητη μετά από τέσσερις αγωνιστικές, με δύο ισοπαλίες με under 2.5 και δύο νίκες με ακριβές σκορ 2-1. Η ομάδα του Σότα Αρβελάτζε συνολικά είναι αήττητη σε πέντε σερί στο πρωτάθλημα, εναλλασσόμενη ανάμεσα σε ισοπαλία και ήττα. Εκτός ο μπακ Φλέμινγκ, οι μέσοι Σερί, Σινίκ και ο επιθετικός Σκοτ, αμφίβολος ο Λόνγκμαν (επιθετικός). Koντά σε Πέλκα από Φενέρμπαχτσε και τον μέσο Γουντς από Μπέρμιγχαμ.

EKTIMHΣΗ: Θα γίνει ντέρμπι ανάμεσα σε δύο ομάδες με έφεση στο under.

Βαθμολογία -

20/08/2022Championship
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Μπλάκμπερν Μπλάκμπερν 9 4 3 0 1 6 4 2
2 Χαλ Χαλ 8 4 2 2 0 5 3 2
3 Γουότφορντ Γουότφορντ 8 4 2 2 0 4 2 2
4 Σέφιλντ Γιουνάιτεντ Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 7 4 2 1 1 6 4 2
5 Νόριτς Νόριτς 7 5 2 1 2 6 5 1
6 Κάρντιφ Κάρντιφ 7 4 2 1 1 3 2 1
7 Μίλγουολ Μίλγουολ 7 5 2 1 2 7 8 -1
8 Πρέστον Πρέστον 6 4 1 3 0 1 0 1
9 Ρέντινγκ Ρέντινγκ 6 4 2 0 2 5 6 -1
10 Μπλάκπουλ Μπλάκπουλ 6 4 2 0 2 2 3 -1
11 Ρόδεραμ Ρόδεραμ 5 3 1 2 0 5 1 4
12 Σάντερλαντ Σάντερλαντ 5 4 1 2 1 7 7 0
13 Μπέρμιγχαμ Σίτι Μπέρμιγχαμ Σίτι 5 4 1 2 1 3 3 0
14 Μπέρνλι Μπέρνλι 5 4 1 2 1 3 3 0
15 Σουόνσι Σουόνσι 5 4 1 2 1 4 6 -2
16 Μπρίστολ Σίτι Μπρίστολ Σίτι 4 4 1 1 2 6 6 0
17 ΚΠΡ ΚΠΡ 4 4 1 1 2 5 6 -1
18 Στόουκ Σίτι Στόουκ Σίτι 4 4 1 1 2 5 7 -2
19 Γουίγκαν Γουίγκαν 3 3 0 3 0 2 2 0
20 Μίντλεσμπρο Μίντλεσμπρο 3 4 0 3 1 7 8 -1
21 Χάντερσφιλντ Χάντερσφιλντ 3 4 1 0 3 5 6 -1
22 Γουέστ Μπρομ Γουέστ Μπρομ 3 4 0 3 1 3 4 -1
23 Λούτον Λούτον 2 4 0 2 2 1 4 -3
24 Κόβεντρι Κόβεντρι 1 2 0 1 1 3 4 -1
Promotion - Premier League
Promotion - Championship (Play Offs)
Relegation - League One

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr