Ποδόσφαιρο

Λιγκ2: Αξία στην Μάνσφιλντ

Σάββατο, 20 Αυγούστου 2022 - 11:21

Φουλ πρόγραμμα στην τέταρτη κατηγορία της Αγγλίας, “κυκλοφορούν” άσοι με ενδιαφέρον.

Λιγκ2: Αξία στην Μάνσφιλντ

του Μάκη Κασσαλιά

ΧΑΡΤΛΠΟΥΛ-ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ

Ούτε απέναντι στην Τρανμίρ έφτασε στην πρώτη νίκη η Χάρτλπουλ, τουλάχιστον πήρε τον δεύτερο βαθμό (0-0) σε τέσσερις αγωνιστικές σε ένα μάλλον κακό ξεκίνημα όπου έχει πετύχει μόλις ένα γκολ. Εξάλλου αποκλείστηκε στο Λιγκ Καπ με βαριά ήττα από την Μπλάκμπερν (4-0), η πιο πρόσφατη νίκη σε επίσημο ήταν στις 18 Μαρτίου (έκτοτε 0-5-10)! Αμφίβολοι οι Ογκλ (αμυντικός) και Κάρβερ (φορ), νοκ άουτ οι επιθετικοί Εντζολί και Γκρέι.

Την δεύτερη ήττα σε τέσσερις αγωνιστικές υπέστη βαριά στις καθυστερήσεις η Μπράντφορντ στο Κόλτσεστερ (1-0). Η ομάδα του Ουαλού Μαρκ Χιουζ δεν είχε καλή απόδοση, αλλά στο 97’ το δοκάρι στέρησε από τον Κουκ την ισοφάριση! Στο Λιγκ Καπ πήρε σημαντική πρόκριση επί της Χαλ (2-1 με 2 γκολ ο Κουκ). Αναμένεται διαθέσιμος ο αμυντικός Χέντρι, συνεχίζουν εκτός οι μέσοι Οσαντέμπε και Γουόκερ με τον επιθετικό Εϊσα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Υπολειτουργεί επιθετικά η Χάρτλπουλ, ήδη έχει μείνει πίσω η Μπράντφορντ που βεβαίως έχει ρόστερ για ψηλά. Καλούνται να αντιδράσουν οι φιλοξενούμενοι, προς διπλό (2.10).

ΜΠΑΡΟΟΥ-ΧΑΡΟΓΚΕΪΤ

Νέα επιτυχία για την Μπάροου κόντρα στην Γουόλσολ (2-1), τρίτο τρίποντο σε τέσσερις αγωνιστικές και βρίσκεται οριακά πίσω από την κορυφή. Σκόρερ των δύο γρήγορων γκολ δύο νεοφερμένοι (Γουόρεν και ΜακΚλέλαντ), μπορούσε και πιο άνετη επικράτηση από την άλλη γλίτωσε στις καθυστερήσεις. Συνδυασμός γκολ-γκολ και over τα τρία από τα τέσσερα ματς, στο Λιγκ Καπ απέκλεισε στα πέναλτι την Σάτον. Αμφίβολοι οι Ρέι (στόπερ) και Μπένετ (βασικός φορ).

Τη νίκη που χρειαζόταν και για ψυχολογική ώθηση πήρε η Χάρογκειτ στο Τζίλιγχαμ (0-2), δεύτερο τρίποντο σε τέσσερις αγωνιστικές. Είχε μείνει “άσφαιρη” σε τρία διαδοχικά επίσημα (αποκλεισμός στο Λιγκ Καπ από Στόκπορτ με 0-1) μετά το 3-0 της πρεμιέρας επί της Σουίντον, βρήκε αυτή τη φορά λύσεις σε μία δίκαιη επικράτηση. No goal και τα πέντε επίσημα, εκτός οι ΜακΑρντλ (στόπερ), Σμιθ (αμυντικός), Φάλκινχαμ (μέσος) και Ράιτ (φορ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Χαμόγελα στην Μπάροου για το ανέλπιστα καλό ξεκίνημα, με βελτιωμένη ψυχολογία η Χάρογκειτ που βασίζεται στην επίθεση. Συνδυασμός γκολ-γκολ και over (2.37) η επιλογή μας.

ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ-ΛΕΪΤΟΝ ΟΡΙΕΝΤ

Πολύτιμη νίκη, η πρώτη στο φετινό πρωτάθλημα και μάλιστα στο 97’ για την Κόλτσεστερ σε βάρος της Μπράντφορντ (1-0). Το τρομερό είναι ότι αμέσως μετά το δοκάρι την έσωσε από την ισοφάριση (!), ενώ και οι νικητές είχαν δοκάρι (26’). Μετράει τέσσερα συνεχόμενα under σε πρωτάθλημα και Λιγκ Καπ, όπου πανηγύρισε μεγάλη πρόκριση μέσα στο Ιπσουϊτς (0-1). Αμφίβολος ο μέσος Τζατζ, εκτός οι Σμιθ (αμυντικός) και Χους (μέσος).

Την πρώτη απώλεια βαθμών είχε η Λέιτον Οριεντ μένοντας σε ισοπαλία στο Σουίντον (1-1), αποκτώντας τρεις συγκάτοικους στο ρετιρέ. Δέχτηκε γκολ (το πρώτο στο πρωτάθλημα) από τα… αποδυτήρια, ο Σμιθ είχε άμεση απάντηση με τον τελευταίο να χάνει μεγάλη ευκαιρία για ολική ανατροπή. Under και τα πέντε επίσημα ματς (στο Λιγκ Καπ αποκλείστηκε με 2-0 από την Φόρεστ Γκριν), είχαν προηγηθεί τέσσερα συνεχόμενα no goal. Χωρίς τον επιθετικό Ντρίναν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δυνατή κυρίως αμυντικά η Λέιτον Οριεντ, ενώ οι υποδεέστεροι γηπεδούχοι βασίζονται στην επίθεση. Δύσκολο σταύρωμα, παρά την αγωνιστική υπεροχή των Λονδρέζων, το αφήνουμε.

ΚΡΟΟΥΛΙ-ΓΟΥΪΜΠΛΕΝΤΟΝ

Η Κρόουλι λύγισε στις καθυστερήσεις απέναντι στη Νορθάμπτον (2-3), μένοντας με μόλις ένα βαθμό σε τέσσερις αγωνιστικές. Ο δανεικός από την Λίβερπουλ Μπαλαγκίζι της έδωσε πολύ γρήγορο προβάδισμα, γρήγορα όμως το σκηνικό άλλαξε σε ματς.. ροντέο. Πάντως έχει προκριθεί στον 2ο γύρο του Λιγκ Καπ (1-0 την Μπρίστολ Ρόβερς). Ο νέος τεχνικός Κέβιν Μπέτσι έχει αμφίβολους τους μπακ Τζόνσον, Κόνροϊ και δεν υπολογίζει τους Μπάλκομπ (γκολκίπερ)-Φρανσιλέτ (αμυντικός).

Βαριά ήταν η πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα για την Γουίμπλεντον, δεχόμενη πέντε γκολ στο Μάνσφιλντ (5-2). Μετά τις δύο ασίστ του 19χρονου φορ Γιανγκ-Κουμπς (δανεικός από Μπρέντφορντ) για τα ισάριθμα γκολ του Ντέιβισον τίποτα δεν προμήνυε αυτό που ακολούθησε, δέχτηκε δύο γκολ και αποβολή πριν την ανάπαυλα και ακόμη τρία τέρματα στην επανάληψη! Τρέχει σερί 1-15-17 σε 33 επίσημα! Τιμωρημένος ο δεξιός μπακ Γκάντερ, τραυματίες οι μέσοι ΜακΚόρμικ και Γούντγιαρντ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Λίγα πράγματα από την Κρόουλι, ψάχνει απαντήσεις η Γουίμπλεντον μετά την “σφαλιάρα” της Μάνσφιλντ. Είναι καλύτεροι οι φιλοξενούμενοι, τους αδικούν τα τριάρια στο διπλό.

ΚΡΟΥ-ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ

Τρίτη νίκη σε τέσσερις αγωνιστικές (2/2 εντός χωρίς να δεχτεί γκολ) πήρε η Κρου με θύμα την Σάτον (1-0). Είχε τον έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο αποκτώντας γρήγορο προβάδισμα, δεν αποτελείωσε τον αντίπαλο και με τύχη δεν το πλήρωσε στην επανάληψη. Είχαν προηγηθεί δύο βαριές εκτός έδρας ήττες (4-0 στο Λιγκ Καπ από την Γκρίμσμπι), over no και goal τα 4/5 επίσημα. Εκτός οι Ρίτσαρντς (γκολκίπερ), Αντεμπίσι (μπακ), Κόλκετ (μέσος), Λονγκ (φορ).

Η Νορθάμπτον άλωσε στις καθυστερήσεις το Κρόουλι (2-3), τρίτο τρίποντο στο αήττητο τεσσάρων αγωνιστικών. Ο Χόσκινς στην 300η του συμμετοχή πήρε και πάλι το.. όπλο του σκοράροντας δις στο πρώτο μέρος (5 γκολ), στο τέλος την λύτρωσε ο Μπόουι που είχε μπει αλλαγή. Γκολ-γκολ και τα πέντε επίσημα (4/5 over), στο Λιγκ Καπ αποκλείστηκε από την Γουίκομ (1-2). Αμφίβολοι οι Σέρινγκ (αμυντικός)-Αμπιμπόλα (μέσος), εκτός οι αμυντικοί Οντιμάγιο και ΜακΓκόουαν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Με ατού την επίθεση πορεύεται η Κρου, από τις καλές ομάδες της κατηγορίας η Νορθάμπτον. Δεν μπλέκουμε με νικητή, κρατάμε το γκολ-γκολ (1.85).

ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ-ΣΑΛΦΟΡΝΤ

Η Ντονκάστερ ίδρωσε αλλά τα κατάφερε με την Στόκπορτ (2-1) έχοντας αριθμητικό αβαντάζ από το 21΄, δεύτερο τρίποντο στο αήττητο τεσσάρων αγωνιστικών. Πιάστηκε στον ύπνο στα πρώτα δευτερόλεπτα της επανάληψης και παραλίγο να το πληρώσει, όμως σκόραρε στις καθυστερήσεις σε τρίτο διαδοχικό ματς πρωταθλήματος! Μετράει τέσσερα συνεχόμενα over σε πρωτάθλημα και Λιγκ Καπ (αποκλεισμός 0-3 από Λίνκολν). Αμφίβολος ο αμυντικός Ολόβου, εκτός οι μέσοι Μπάρλοου, Κλόουζ, Τέιλορ, οι αμυντικοί Γιάνγκερ-Χέντερσον και ο φορ Γκρίφιθς

Πολύ καλά έχει ξεκινήσει στο πρωτάθλημα η Σάλφορντ, πέρασε αλώβητη από την έδρα της Νιούπορτ (2-3) και με τρεις νίκες στο αήττητο τεσσάρων αγωνιστικών ανέβηκε στην κορυφή! Ολα έγιναν στην επανάληψη, φάνηκε να καθαρίζει σκοράροντας δις σε τέσσερα λεπτά όμως ο αντίπαλος πέτυχε το ίδιο πριν την λυτρώσει με το παρθενικό του τέρμα ο Λικ! Δεν είχε δεχτεί ούτε γκολ στις τρεις πρώτες αγωνιστικές. Αμφίβολοι οι Σέπαρντ (αμυντικός), Ιστχαμ (μπακ), ΜακΑλενι (μέσος).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αρκετά γκολ στα ματς της Ντονκάστερ, ενώ και πρωτοπόρος Σάλφορντ σκοράρει με ευχέρεια. Με τον συνδυασμό γκολ-γκολ και over θα πάμε (2.40).

ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ-ΓΟΥΟΛΣΟΛ

Την τρίτη ήττα σε τέσσερις αγωνιστικές υπέστη η Τζίλιγχαμ, εντός έδρας μάλιστα από την Χάρογκειτ. Δικαίως βρέθηκε πίσω στο σκορ, πίεσε αλλά μάταια στην επανάληψη. No goal και τα πέντε επίσημα (4/5 under), στο Λιγκ Καπ απέκλεισε την Γουίμπλεντον (0-2). Πήρε και δανεικό από την Λίνκολν τον εξτρέμ Αντελάκουν (έπαιξε στο τελευταίο τέταρτο χάνοντας μία ευκαιρία). Αμφίβολοι οι μέσοι Εμερ και Τζέφρις, εκτός ο γκολκίπερ Μέιναρντ-Μπριούερ.

Στις τρεις αγωνιστικές διεκόπη το αήττητο (2-1-0) της Γουόλσολ, που υπέκυψε δίκαια στο Μπάροου (2-1). Αιφνιδιάστηκε δεχόμενη δύο γκολ στα πρώτα 12’, προσπάθησε να ισορροπήσει μειώνοντας στις αρχές της επανάληψης με το 6ο γκολ του Τζόνσον (!) αλλά δεν υπήρξε συνέχεια. Θετικό γενικότερα το ξεκίνημα, έχοντας και την πρόκριση στο Λιγκ Καπ επί της Σουίντον (2-0). Εκτός οι αμυντικοί ΜακΕντι-Γκόρντον, οι μέσοι Λάμπαντι-Ράιλι και ο φορ Γουίλκινσον.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Προβληματισμός στην Τζίλιγχαμ και θα έχει δύσκολο έργο κόντρα στην Γουόλσολ που έχει πραγματοποιήσει καλό ξεκίνημα. Αμφίρροπη αναμέτρηση, έχει τύχη το σύνολο 2-3 γκολ.

ΓΚΡΙΜΣΜΠΙ-ΣΑΤΟΝ

Το ματς με την Καρλάιλ διεκόπη οριστικά στα μέσα του πρώτου μέρους λόγω του πλημμυρισμένου αγωνιστικού χώρου και η Γκρίμσμπι έρχεται από μεγάλο διπλό επί της Ροτσντέιλ στις καθυστερήσεις (0-1). Ηταν το πρώτο φετινό τρίποντο, καθώς είχε μόλις ένα βαθμό σε δύο αγωνιστικές (βεβαίως προηγήθηκε το εντυπωσιακό 4-0 επί της Κρου στο Λιγκ Καπ). Under τα τρία ματς πρωταθλήματος. Εκτός οι Μάχερ (αμυντικός), Καν (μέσος), ΜακΑτι (νεοφερμένος φορ).

Η Σάτον πάλεψε αλλά δεν απέφυγε την ήττα στο Κρου (1-0), μένοντας με τέσσερις βαθμούς σε ισάριθμες αγωνιστικές. Δέχτηκε γκολ νωρίς και γενικότερα στο πρώτο ημίχρονο πιέστηκε, στην επανάληψη πήρε την πρωτοβουλία και έγινε απειλητική όμως δεν είχε ουσία. Και τα τρία τελευταία (ένα στο Λιγκ Καπ) ήταν συνδυασμός no goal και under. Αμφίβολοι οι Ρόου (αμυντικός), Ράνταλ (μέσος), Μπουγκιέλ (επιθετικός), νοκ άουτ οι Χαρτ (αριστερός μπακ/χαφ)-Γκούντλαϊφ (βασικός αμυντικός).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: “Κλειστά” τα ματς και των δύο ομάδων, συνεπώς πάμε με το no goal (1.87) και δευτερευόντως στο under (1.75).

ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ-ΣΤΟΚΠΟΡΤ

Τη δεύτερη νίκη -έχοντας και ισάριθμες ήττες- πανηγύρισε η Μάνσφιλντ με το ευρύ 5-2 επί της Γουίμπλεντον. Μάλιστα βρέθηκε να υπολείπεται δύο τερμάτων αλλά πριν την ανάπαυλα κατάφερε να ισοφαρίσει αποκτώντας παράλληλα αριθμητικό αβαντάζ, για να κυριαρχήσει απόλυτα στην επανάληψη. Και τα τρία προηγούμενα ματς πρωταθλήματος ήταν συνδυασμός no goal και under! Αμφίβολοι οι Μπόατενγκ (μέσος) και Χόκινς (επιθετικός), εκτός πλάνων οι Ακινς (μεσοεπιθετικός) και Λο (φορ).

Η Στόκπορτ άγγιξε έναν.. παλικαρίσιο βαθμό στο Ντονκάστερ όμως δεν τον πήρε (2-1), γνωρίζοντας τρίτη ήττα σε τέσσερις αγωνιστικές. Η πρωταθλήτρια της περσινής Νάσιοναλ έμεινε με παίκτη λιγότερο από το 21’ και λίγο αργότερα πίσω στο σκορ, απάντησε στα πρώτα δευτερόλεπτα της επανάληψης και αφού την έσωσε δις το δοκάρι λύγισε τελικά στο 91’. Εχει σκοράρει και στα πέντε επίσημα. Τιμωρημένος ο δεξιός μπακ Σάουθαμ-Χέιλς, αμφίβολος ο μέσος Κροσντέιλ, νοκ άουτ οι μέσοι Κόλαρ-Ράιτ και ο επιθετικός Τζέμινγκς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Από πειστική νίκη έρχεται η Μάνσφιλντ, πετυχαίνει σε δύσκολη συγκυρία την Στόκπορτ και μπορεί να πάρει αυτό που θέλει με τον άσο να πληρώνει καλά (2.32).

ΝΙΟΥΠΟΡΤ-ΤΡΑΝΜΙΡ

Νέα ήττα, η τρίτη σε τέσσερις αγωνιστικές για την Νιούπορτ από την Σάλφορντ (2-3), μένοντας πλέον στην προτελευταία θέση με μόλις ένα βαθμό (νέο αρνητικό ρεκόρ η έβδομη συνεχόμενη εντός έδρας ήττα). Δεν τα παράτησε όταν βρέθηκε να υπολείπεται δύο τερμάτων, ισοφάρισε αλλά δεν της.. έμελλε. Under τα τρία από τα τέσσερα ματς πρωταθλήματος. Αμφίβολος ο μέσος Μπόουεν, τιμωρημένος ο στόπερ Ντράισντειλ, νοκ άουτ οι μέσοι Γουίλντιγκ και Γουίλμοτ.

“Λευκή” ισοπαλία πήρε η Τρανμίρ στο Χάρτλπουλ, μη ικανοποιητική η συγκομιδή τεσσάρων βαθμών σε ισάριθμες αγωνιστικές. Σε ματς λίγων ευκαιριών ο γκολκίπερ Ντούχαν την έσωσε στη μεγαλύτερη του πρώτου μέρους (30’), προς το τέλος απείλησε δις με τον Χέμινγκς. Μετράει τρία διαδοχικά no goal στο πρωτάθλημα, ενώ στο Λιγκ Καπ απέκλεισε στα πέναλτι την Ακρινγκτον. Αμφίβολος ο στόπερ Τζέιμσον, εκτός οι Ντέιβις (αμυντικός), Μόρις (μέσος) και Τζόλεϊ (φορ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Κάκιστο το ξεκίνημα της Νιούπορτ, δεν την.. παίρνει για νέα απώλεια. Ομως η Τρανμίρ είναι σκληροτράχηλη και κάλλιστα μπορεί να σκοράρει. Θα ποντάρουμε μερικά ψιλά στο 1-1 anytime σκορ.

ΣΤΙΒΕΝΕΪΤΖ-ΚΑΡΛΑΪΛ

Απρόσμενα δυνατή είναι στο ξεκίνημα της σεζόν η Στιβενέιτζ, η πέρα για πέρα δίκαιη νίκη επί της Ροτσντέιλ (1-0) ήταν η τρίτη στο αήττητο τεσσάρων αγωνιστικών. Εξαρχής έκλεισε τον αντίπαλο στο μισό γήπεδο, αν και δεν είχε πολλές σημαντικές ευκαιρίες για λιγότερο αγχωτική επικράτηση. Είχαν προηγηθεί τέσσερα διαδοχικά γκολ-γκολ σε πρωτάθλημα και Λιγκ Καπ, όπου επίσης τα κατάφερε εξαιρετικά αλώνοντας την έδρα της Ρέντινγκ (1-2)! Αμφίβολος ο επιθετικός Λιστ.

Το ματς με την Γκρίμσμπι διεκόπη οριστικά στα μέσα του πρώτου μέρους λόγω του πλημμυρισμένου αγωνιστικού χώρου, έτσι η Καρλάιλ έρχεται από την ισοπαλία με την Σουίντον (1-1). Διατηρείται αήττητη (με μία νίκη), με τον φορ Ντένις να έχει σκοράρει και στα τέσσερα επίσημα! Under τα τρία ματς πρωταθλήματος, στο Λιγκ Καπ αποκλείστηκε στο Σριούσμπερι (3-2). Αμφίβολοι οι Χάντινγκτον (νεοφερμένος στόπερ), Μπάρκλεϊ (αμυντικός), Εντμοντσον (φορ), νοκ άουτ οι αμυντικοί Σίνιορ-Φίνεϊ και οι μέσοι Τσάρτερς, Ντίξον, Ντίκενσον.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Απόλυτη ικανοποίηση στην Στιβενέιτζ, με οδηγό Ντένις η Καρλάιλ ψάχνει και εδώ αποτέλεσμα. Είμαστε μεταξύ άσου και ισοπαλίας.

ΣΟΥΪΝΤΟΝ-ΡΟΤΣΝΤΕΪΛ

Η Σουίντον αναδείχθηκε ισόπαλη εντός έδρας με την Λέιτον Οριεντ, τρίτο συνεχόμενο «Χ» μετά την ήττα της πρεμιέρας. Παρά το ιδανικό ξεκίνημα είδε το γρήγορο προβάδισμα της να χάνεται άμεσα, ματς λίγων ευκαιριών έκτοτε. Μετράει τέσσερα συνεχόμενα under σε πρωτάθλημα και Λιγκ Καπ, όπου αποκλείστηκε στην έδρα της Γουόλσολ (2-0). Γνωστές οι απουσίες των αμυντικών Ντιβάιν-Μπρέναν και του βασικού μέσου Ιαντόλο.

Η Ροτσντέιλ μετά και την ήττα στο Στιβενέιτζ (1-0) έμεινε καθηλωμένη στην τελευταία θέση, ούσα η μοναδική ομάδα χωρίς νίκη (από την προηγούμενη αγωνιστική). Το 1-0 την… κολακεύει, μόνο στο Λιγκ Καπ έδειξε κάποια θετικά στοιχεία (2-0 την Μπέρτον). Και τα τέσσερα τελευταία ήταν συνδυασμός under και no goal. Απέκτησε τον μέσο Μάλεϊ, ανανεώθηκε το συμβόλαιο του αμυντικού Τέιλορ. Εκτός ο βασικός μέσος Κιοχέιν και οι επιθετικοί Κάμπελ-Τσάρμαν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σερί ισοπαλιών από την Σουίντον και θέλει να το “σπάσει”, κατήφεια στην Ροτσντέιλ για το άσχημο ξεκίνημα. Πρώτο σημείο ο άσος (2.00).

Βαθμολογία -

20/08/2022League Two: Regular Season
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Σάλφορντ Σίτι Σάλφορντ Σίτι 10 4 3 1 0 8 2 6
2 Λέιτον Όριεντ Λέιτον Όριεντ 10 4 3 1 0 5 1 4
3 Νορθάμπτον Νορθάμπτον 10 4 3 1 0 9 6 3
4 Στίβενεϊτζ Στίβενεϊτζ 10 4 3 1 0 6 3 3
5 Μπάροου Μπάροου 9 4 3 0 1 8 6 2
6 Κρου Κρου 9 4 3 0 1 6 4 2
7 Ντονκάστερ Ντονκάστερ 8 4 2 2 0 6 4 2
8 Γουόλσολ Γουόλσολ 7 4 2 1 1 7 3 4
9 Χάρογκεϊτ Χάρογκεϊτ 7 4 2 1 1 5 3 2
10 Μάνσφιλντ Μάνσφιλντ 6 4 2 0 2 6 5 1
11 Καρλάιλ Καρλάιλ 5 3 1 2 0 3 2 1
12 Γουίμπλεντον Γουίμπλεντον 5 4 1 2 1 6 7 -1
13 Τρανμίρ Ρόβερς Τρανμίρ Ρόβερς 4 4 1 1 2 4 3 1
14 Μπράντφορντ Μπράντφορντ 4 4 1 1 2 4 4 0
15 Κόλτσεστερ Κόλτσεστερ 4 4 1 1 2 4 5 -1
16 Σάτον Γιουνάιτεντ Σάτον Γιουνάιτεντ 4 4 1 1 2 3 4 -1
17 Γκρίμσμπι Γκρίμσμπι 4 3 1 1 1 2 3 -1
18 Στόκπορτ Στόκπορτ 3 4 1 0 3 5 7 -2
19 Σουίντον Σουίντον 3 4 0 3 1 2 5 -3
20 Τζίλιγχαμ Τζίλιγχαμ 3 4 1 0 3 1 7 -6
21 Χάρτλπουλ Χάρτλπουλ 2 4 0 2 2 1 6 -5
22 Κρόουλι Κρόουλι 1 4 0 1 3 2 5 -3
23 Νιούπορτ Κάουντι Νιούπορτ Κάουντι 1 4 0 1 3 3 7 -4
24 Ρότσντεϊλ Ρότσντεϊλ 0 4 0 0 4 1 5 -4
Promotion
Promotion Play-off
Relegation

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr