Ποδόσφαιρο

Α’ Γερμανίας: Αμφίρροπες κόντρες

Σάββατο, 20 Αυγούστου 2022 - 12:12

Δράση στην Μπουντεσλίγκα με έξι ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, ξεχωρίζει ο άσος στο Βόλφσμπουργκ-Σάλκε.

Α’ Γερμανίας: Αμφίρροπες κόντρες

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡ.

Η Ντόρτμουντ δείχνει ότι φέτος έχει περισσότερες επιλογές και με μια δύο προσθήκες ακόμη αλλά και υγεία στο ρόστερ έχει ελπίδες να πιέσει την Μπάγερν. Ο κόουτς Τέρζιτς θα μάθει τελευταία στιγμή αν θα παίξουν ο στόπερ Ζούλε και ο μέσο-επιθετικός Αντεγέμι (1 ματς). Εκτός ο επιθετικός Αλέρ.

Η Βέρντερ κατάφερε σε δύο ματς με ομάδες που θεωρητικά δεν θα κινδυνεύσουν να μην χάσει (...δυο ισοπαλίες) και να πετύχει τέσσερα γκολ. Ο κόουτς Βέρνερ πρέπει να είναι ικανοποιημένος με την εκκίνηση πριν το πρώτο δύσκολο τεστ. Ο μέσος Γκρος (1 ματς) προπονήθηκε και είναι πιθανό να αγωνιστεί. Αμφίβολος ο στόπερ Πίπερ (2 ματς) με χτύπημα στο κεφάλι.
• Η Ντόρτμουντ σκοράρει εντός έδρας για τριάντα-πέντε συνεχόμενα ματς
• Η Βέρντερ Βρέμης φέτος έχει βρεθεί δύο φορές πίσω στο σκορ αλλά δεν έχει χάσει
• H Ντόρτμουντ είναι αήττητη επτά αγώνες απέναντι στην Βέρντερ Βρέμης (4/3/0)
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η λογική λέει, ότι το ματς θα έχει αρκετά γκολ έτσι όπως παίζει η Βερντερ, οπότε ποντάρουμε Goal/Goal και Over.

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ-ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ

Η Λεβερκούζεν έχει δύο ήττες στο πρωτάθλημα γιατί έχει βρει εξαιρετικούς τερματοφύλακες απέναντι της. Θα έπρεπε να έχει τουλάχιστον δύο βαθμούς. Παίζει καλά αλλά δεν ανταμοίβεται για την εικόνα της. Απώλειες μέσο-επιθετικά με τους Μπελαράμπι (1 ματς), Αντλί (1 ματς) και Βιρτς να είναι τραυματίες.

Η Χόφενχαϊμ έδειξε τις δύο πρώτες αγωνιστικές ότι έχει δρόμο για να γίνει μια σταθερά καλή ομάδα όμως έδειξε ότι είναι και μια ομάδα που μπορεί να σκοράρει εύκολα. Επιστρέφει ο στόπερ Πος (1 ματς) από τιμωρία. Μόνιμα εκτός οι τραυματίες Μπιτσάκτσιτς, Χούμπνερ και Βογκτ.
• Η Λεβερκούζεν έχει χάσει και τα τρία επίσημα παιχνίδια φέτος σε πρωτάθλημα και κύπελλο
• Η Χόφενχαϊμ μετράει δύο Goal/Goal και Over 2,5 σε ισάριθμα παιχνίδια φέτος
• H Λεβερκούζεν είναι αήττητη την τελευταία διετία εντός και εκτός με την Χόφενχαϊμ (2/2/0)

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ατυχη μέχρι στιγμής η Λεβερκούζεν κάπου θα αλλάξει η τύχη της και ποντάρουμε σε άσο απέναντι στην -παίζω επιθετικά κι ότι γίνει- Χόφενχαϊμ.

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΣΑΛΚΕ

Η Βόλφμσπουργκ δείχνει ότι έχει επιθετικό πλάνο. Η ομάδα του Νίκο Κόβατς δείχνει να έχει δουλευτεί καλά αλλά, πρέπει να βελτιωθεί αμυντικά και να κρατήσει το μηδέν. Αποχώρησε με πρόβλημα την προηγούμενη αγωνιστική ο επιθετικός Μαρμούς (2 ματς) και είναι αμφίβολος. Εκτός για δυο μήνες ο επιθετικός Βιντ και νέα απώλεια ο μέσο-επιθετικός Βίμερ (2 ματς/1 ασίστ).

Η Σάλκε στις δύο πρώτες αγωνιστικές έχει μεγάλο θέμα συγκέντρωσης. Ο κόουτς Κράμερ πρέπει να προβληματιστεί με την ομάδα του που μοιάζει ακίνδυνη επιθετικά και ας έχει σκοράρει τρία γκολ στις δύο πρώτες αγωνιστικές. Τιμωρημένος είναι ο μέσο-επιθετικός Ντρέξλερ (1 ματς). Δεν υπάρχει άλλο σημαντικό πρόβλημα.
• Η Βόλφσμπουργκ εντός έδρας είναι αήττητη για τέσσερις αγώνες (2/2/0)
• Η Σάλκε έχει δεχτεί πέντε γκολ φέτος και είναι όλα στο δεύτερο ημίχρονο
• H Βόλφσμπουργκ είναι αήττητη στα τελευταία τεσσερα εντός έδρας παιχνίδια με την Σάλκε (3/1/0)

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Σάλκε μέχρι στιγμής δεν θυμιζει ομάδα Μπούντεσλγικα. Δύσκολη αποστολή και αυτή την αγωνιστική. Ποντάρουμε σε νίκη της Βόλφσμπουργκ.

ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΜΑΪΝΤΣ

Η Αουγκσμπουργκ νίκησε πρώτη φορά την Λεβερκούζεν. Η ομάδα του Ενρίκο Μάασεν χρειάστηκε ένα ματς για να αλλάξει το αρνητικό κλίμα. Το ματς που ακολουθεί θα δείξει αν ήταν τυχαίο ή πρέπει να πάρουμε στα σοβαρά τους Βαυαρούς. Ενισχύθηκαν με την απόκτηση του έμπειρου μέσου Μπάουμγκαρτλινγκερ. Αμφίβολος ο μέσος Ρέτσμπεκαϊ (2 ματς). Σημαντικές αλλά μόνιμες απώλειες ο στόπερ Όξφορντ και ο μέσος Ντορς.
Η Μάιντς φαίνεται πως παρά τις σημαντικές αποχωρήσεις παραμένει δυνατή αμυντικά. Η ομάδα του Μπο Σβένσον κράτησε το μηδέν την προηγούμενη αγωνιστική και σε δύο ματς δεν έχει αγχωθεί ιδιαίτερα. Αήττητη πέντε αγώνες στο πρωτάθλημα (3/2/0). Πιθανή η επιστροφή του βασικού φορ Μπούρκαρντ. Καμία σημαντική απουσία.
• Η Αουγκσμπουργκ εντός έδρας έχει χάσει τρία από τα τελευταία τέσσερα παιχνίδια (1/0/3)
• Η Μάιντς εκτός έδρας έχει εννέα Goal/Goal στα τελευταία δέκα ματς
• Η Αουγκσμπουργκ έχει πέντε συνεχόμενες νίκες εντός έδρας απέναντι στην Μάιντς

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ομάδες που έχουν αρχίσει την σεζόν καλύτερα από ότι θα περίμενε κανείς. Ποντάρουμε ότι δεν θα χάσουν και πάμε σε ισοπαλία.

ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ-ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ

Η Στουτγάρδη πρέπει να μπαίνει καλύτερα στα παιχνίδια της. Στα δύο ματς που έχει δώσει είναι πίσω στο σκορ από το δεκάλεπτο. Είναι δύσκολο έτσι να φτάσει σε νίκες. Μετράει δύο ισοπαλίες με ισάριθμα Goal/Goal φέτος. Δεν υπάρχει καμία σημαντική απουσία για τον κόουτς Ματαράτσο.
Η Φράιμπουργκ μέχρι στιγμής δείχνει δυσκολία στο να προσαρμοστεί μέσα στο παιχνίδι. Ίσως χρειαστεί λίγο χρόνο η ομάδα του κόουτς Στράιχ με αρκετές αλλαγές στο ρόστερ. Απουσιάζουν και αυτή την αγωνιστική ο βασικός δεξιός μπακ Κούμπλερ και ο έμπειρος φορ Χέλερ.
• Η Στουτγάρδη έχει μόνο τρεις νίκες στα τελευταία έντεκα ματς εντός (3/4/4)
• Η Φράιμπουργκ μετράει εννέα συνεχομενα Over στο πρωτάθλημα
• Σε 40 ματς στην ιστορία των δύο ομάδων υπάρχουν μόλις πέντε ισοπαλίες (21/5/14)
• Η Στουτγάρδη δεν έχει νίκη στους τελευταίους τρεις αγώνες εντός με την Φράιμπουργκ (0/1/2)
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Πάντα θα προτιμώ την οργάνωση της Φράιμπουργκ του Κρίστιαν Στράιχ από το αμυντικό χάος της Στουτγάρδης. Ποντάρουμε ότι θα προηγηθεί η Φράιμπουργκ στο ματς τώρα, τελικό σημείο να προβλέψουμε μοιάζει δύσκολο.

ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡ.-ΛΕΙΨΙΑ

Η Ουνιόν του Ουρς Φίσερ, μέχρι να βρει τις λύσεις που θέλει επιθετικά, κάνει τρομερή δουλειά στην άμυνα. Τρέχει αήττητο επτά αγώνων εντός έδρας (5/2/0). Ο κεντρικός αμυντικός Μπάουμγκαρτλ με πρόβλημα υγείας είναι η μοναδική απώλεια του κόουτς Φίσερ.

Η Λειψία στις δύο πρώτες αγωνιστικές έχει προηγηθεί αλλά δεν έχει κρατήσει το αποτέλεσμα. Μετράει ισάριθμες ισοπαλίες. Μακριά από το γήπεδό της δεν έχει νίκη στα τελευταία τρία παιχνίδια (0/2/1). Τιμωρημένος είναι ο μέσο-επιθετικός Ζόμποσλαϊ (2 ματς). Εκτός ο στόπερ Κλόστερμαν (1 ματς) και ο επιθετικός Πόουλσεν.
• Η Ουνιόν Βερολίνου είναι αήττητη στα τελευταία εννέα ματς πρωταθλήματος (7/2/0)
• Η Λειψία εκτός έδρας σκοράρει για δώδεκα συνεχόμενα παιχνίδια
• Σε έξι παιχνίδια στην ιστορία των δυο ομάδων για την Μπούντεσλιγκα δεν υπάρχει ισοπαλία (3/0/3)
• H Ουνιόν έχει τρεις σερί νίκες απέναντι στην Λειψία με το ίδιο σκορ 2-1

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Την τελευταία διετία ο κόουτς Φίσερ έχει βρει το κουμπί της Λειψίας και την έχει νικήσει τρεις φορές. Δεν ξέρω αν θα συμβεί ξανά αλλά μου φαίνεται απίθανο να μην σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Ποντάρουμε σε Goal/Goal.

Βαθμολογία -

20/08/2022Bundesliga
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Γκλάντμπαχ Γκλάντμπαχ 7 3 2 1 0 6 3 3
2 Μπάγερν Μονάχου Μπάγερν Μονάχου 6 2 2 0 0 8 1 7
3 Ντόρτμουντ Ντόρτμουντ 6 2 2 0 0 4 1 3
4 Κολωνία Κολωνία 4 2 1 1 0 5 3 2
5 Ουνιόν Βερολίνου Ουνιόν Βερολίνου 4 2 1 1 0 3 1 2
6 Μάιντζ Μάιντζ 4 2 1 1 0 2 1 1
7 Φράιμπουργκ Φράιμπουργκ 3 2 1 0 1 5 3 2
8 Χόφενχαϊμ Χόφενχαϊμ 3 2 1 0 1 4 5 -1
9 Άουγκσμπουργκ Άουγκσμπουργκ 3 2 1 0 1 2 5 -3
10 Βέρντερ Βρέμης Βέρντερ Βρέμης 2 2 0 2 0 4 4 0
11 Στουτγκάρδη Στουτγκάρδη 2 2 0 2 0 3 3 0
12 Λειψία Λειψία 2 2 0 2 0 3 3 0
13 Σάλκε Σάλκε 1 2 0 1 1 3 5 -2
14 Βόλφσμπουργκ Βόλφσμπουργκ 1 2 0 1 1 2 4 -2
15 Χέρτα Βερολίνου Χέρτα Βερολίνου 1 3 0 1 2 2 5 -3
16 Άιντραχτ Φρανκφούρτης Άιντραχτ Φρανκφούρτης 1 2 0 1 1 2 7 -5
17 Μπόχουμ Μπόχουμ 0 2 0 0 2 3 5 -2
18 Λεβερκούζεν Λεβερκούζεν 0 2 0 0 2 1 3 -2
Promotion - Champions League (Group Stage)
Promotion - Europa League (Group Stage)
Promotion - Europa Conference League (Qualification)
Bundesliga (Relegation)
Relegation - 2. Bundesliga

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr